Свідки (2)

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем MARTINI, 14 бер 2011.

1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

в перше чую, може спростує ?

2. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

Хай спробує. Питань ще є, а є. Хай не думає, шо у казку потрапив. :crazy:

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

ресурс здоровя хороший.

а Бог не зобовязаний вам доповідати про це.

Є більші отрути і попи бувють злочинцями.

---------- Додано в 22:36 ---------- Попередній допис був написаний в 22:30 ----------

А я думав, що війни починаються тому, що хтось любить чуже майно.

4. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

пан Мих, Ви пишете ні про що для того, щоби останнє слово було за Вами?))

• Подобається Подобається x 1
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

а нафік то мені?:empathy:

6. Сергій Бадач

Сергій Бадач миється в бані

Звідки ви взяли, що свідки Єгови не мають права щось пояснювати чи цитувати по памяті? Можете привести цитати із такими заборонами?

---------- Додано в 13:01 ---------- Попередній допис був написаний в 12:59 ----------

багато маячні, за яку можна притягнути до відповідальності за разпалювання релігійної ворожнечі. Впевнений, ви жодне слво не зможете довести.

7. Wili

Wili Well-Known Member

вай от і ловці душ прийшли, дивно що вам ще не заборонили користуватися інтернетом, як засобом сатани.

8. Сергій Бадач

Сергій Бадач миється в бані

Свідки Єгови ніколи не вважали Інтернет засобом Сатани. Більше того, свідки Єгови мають свій сайт, перекладнний більше ніж на 500 мов.

9. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

сергій-аспірант склонувався?

10. Оля

Оля Старожилка форуму

Сергій Бадач, Сергій Аспірант, Сергій Афанасьєв - одна особа в трьох іпостасях ? :mocking:

---------- Додано в 20:54 ---------- Попередній допис був написаний в 20:54 ----------

Ви мене випередили! :)))

11. duncan

це модератор питає?)

12. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Це модератор обговорює іншого модератора? :yahoo:

13. Wili

Wili Well-Known Member

от і сидів би на своєму сайті, та й спасавсяб там кожного дня.
    до знайомої прийшов лист "щастя" написаний від руки, в гарному конверті, вгадайте від кого))))) хочуть листуватися і обговорювати єгову))))))) знайома в шоці.

14. duncan

1:1)))
    який Ви доброзичливий, це так по-християнськи)
    от сиділи би у своїй церкві та не ходили би хатами, гроші на нову не жебракували)
    а ці побрехеньки розказуйте метробабкам, вони у це може й повірять)
    читати не вміє?)))

15. Wili

Wili Well-Known Member

ну я принаймні не приховую свого ставлення до сектантів, гріх, нехай так, а відносно листа чиста правда, подобається вам чи ні.

16. Hase

Hase зайчик

лИСТ щАСТЯ...що так прямо і назвали, чи це ви його так назвали???

---------- Додано в 11:09 ---------- Попередній допис був написаний в 11:06 ----------

я, вибачаюся звичайно, але, що по-вашому, або хто є взагалі сектантом? Як можна це визначити?

17. Wili

Wili Well-Known Member

ні литс щастя це моє вільне трактування.
    Секта́нтство або Се́кти (sectaшкола, вчення, від лат. sequor — слідую) — релігійні об'єднання, які навчанням і обрядами відрізняються від панівних релігійно-церковних організацій. Секти складаються здебільшого з колишніх вірних головної церкви, які, покинувши її, перебувають найчастіше у гострій до неї опозиції.
    У християнстві секти — це релігійні групи, що відокремилися від основного напрямку християнства (тобто від традиційного католицтва, православ'я та протестантизму).
    взято з вікіпедії

18. Hase

Hase зайчик

Ну, вже слово "ПАНІВНИХ" наводить на диктиторський тиск. А звідки ці обряди взяли панівні церкви??? Хто встановив що є правельна традиція??? Яким чином можна знати, які догми є правельні у християнстві, а які ні???
    Ви дуже помиляєтесь, православя, католицизм, а ще більше протестанство ДУЖE РІЗНІ ТЕЧЧІЇ і сильно відрізняються одна від одної. Так ХТО з них правельний??? Чия церква Божа церква?

19. Wili

Wili Well-Known Member

пані я раніше до свідків ставився ніяк, мені було фіолєтово, а одного чудового дня я потрапив на роботу де працювало декілька представників цієї секти, спочатку все ок, а потім повилазили підводні камені цієї секти, тут писалося про багато, от так життєвий досвід надав мені певну позицію, так що свідки в мене зараз стоять десь на рівні з білим братством.

20. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

та ну? 1. все говорят что они самые правильные 2. все берут деньги ничего не производя 3. все прагнуть расширения и паствы ... разные ....

---------- Додано в 12:51 ---------- Попередній допис був написаний в 12:50 ----------

наприклад?

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)