Свідки (2)

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем MARTINI, 14 бер 2011.

1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

всім тим? тобто коли виникає суцільна "Ж" хвороби, загибель - тощо, то за це теж слід - "завдячувати" ??? якийсь мазохізм ...
    ну хз, я сам ще не визначився, я не виключаю наявність чогось схожого на Бога, але "копитні зайці", "балакучі плазуни з ногами" та ін. особисто в мене підривають довіру до юдейської міфології ... бачили Бесонівську Жанну Д.Арк ??? там дуже цікавий діалог був з Дияволом щодо появи меча - рекомендую передивитися ....

я особисто сприймаю цю вдячність, але "дякую бо я сьогодні гарно почистив зуби" - то в же перебор, так і у прикладі з хфайними лавочками ...

бо там була г.стирічка а я не маю бажання її носити одночасно з бидлом, яке воює з моєю країною, це в мирні часи можна теоретизувати про роль Бандери та Сталіна в формуванні суспільної думки, а під час війни треба займати якусь одну сторону, ось я і зайняв ...
    ось до речі, свідки воювати не підуть, тобто якщо уся країна складалась би зі свідків, то Україні капець, хоча у мирний час можливо б це була найкраща країна в світі, але у наші часи це 100%й кабздець ....

---------- Додано в 09:21 ---------- Попередній допис був написаний в 09:19 ----------

помиляєтесь, це загальна зброя будь якої релігії (крім пастафаріанства), вони усі б'ють на ті самі речі, тому робити СЄ якимось виключенням - не коректно ...

---------- Додано в 09:22 ---------- Попередній допис був написаний в 09:21 ----------

настіко чітка що у СЄ вона вже траплялась кілька разів ???

2. friz

friz Well-Known Member

Я рік тому охрестився, але щоб стати свідком Єгови потрібно багато працювати над собою, це навчитися любити ближнього, якщо він навіть не подобається тобі, вгамовувати свої емоції, це позбутися поганих звичок і ще багато чого такого різного. Думаю мало людей на таке погодяться.

---------- Додано в 10:25 ---------- Попередній допис був написаний в 10:01 ----------

Коли виникає суцільна "Ж", то за це потрібно дякувати тільки Дияволу, а Єгова обіцяє нам усе це виправити.І він витре кожну сльозу з*їхніх очей. І*вже не буде ані смерті, ані жалоби, ані голосіння, ані болю. Колишнє минуло»(Обявлення 21:4)

Ви звертаєте увагу на дрібні речі у біблії, а головна тема, це гріх Адама і Єви і то як її Бог виправить.
    Обовязково перегляну.
    Можливо ви праві.
    Через то, що люди люблять свою країну і починаються війни.
    Якщо б Україна складалася зі самих свідків, то Єгова воював би за них, а вони сиділи би собі кожен під фіговим деревом і не було би нікого хто б настрашив їх.

3. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

а Ви у цьому впевнені?
    ану розкажіть-но мені які дати Ви маєте на увазі?

• Подобається Подобається x 1
  4. artobstrel

осьо
    не согласен: дявол может только искушать, пианино на голову он не сбросит, разве что только по согласования с априори всемогущим... так что это выглядит лицимерно, "все хорошее - это Иегова, все плохое это диавол" ... впрочем у Египтян времен Моисея на этот счет еще более радикальное мнение ...

да ну ? что мешает с той же легкостью врать или тупить в "главной теме" ??? ведь это не сочинение школьника, это преподносится как "слово Божие" ...

врятли ваша любовь/не любовь к свой стране, будет иметь хоть какоето значение для агрессора ...

---------- Додано в 11:22 ---------- Попередній допис був написаний в 11:12 ----------

с чего это? разве народ Изрилев который в отличии от СЕ прямо назван богоизбранным не воевал? даже там где якобы Бог сражался за него он был только союзником но никак не одной стороной, богоизбранность не мешала юдеям с похвальной сноровкой геноцидить соседей и вырезать их тыщами ... я думаю, что оооочень поспешно нажеятся как кто-то будет за кого-то воевать ... а тем более Бог который СЕ особо ничего не обещал в виду личного не знакомства ... он общался только с иудеями и больше не с кем ...

5. duncan

1918 — «Армагеддон», с вознесением верный в небесный рай, согласно новой даты предложенной Джозефом Рутерфордом — новым лидером общества «Международных исследователей писания» (будущих «Свидетелей Иеговы»)[источник не указан 1127 дней].

цікаво

Этот взгляд был пересмотрен в 1950 году, когда более глубокое изучение Писания показало, что земные праотцы Иисуса Христа будут воскрешены после Армагеддона». (Смотрите «Сторожевую башню» от 1 ноября 1950 года, с. 414—417, англ.)

не менш цікаво)))
    якщо вже цитуєте педівікію -- то хоч повністю, з правильними акцентами)

6. friz

friz Well-Known Member

7. Wili

Wili Well-Known Member

угу, читав я про кровозаміники, та інші препарати такого плану, допомагають вони тільки коли втрати крові не кретичні, ласна кров тут допоможе, але далеко не всі такі далекоглядні, загалом важаю заборону переливання крові злочином, який може привести до смерті, а секту тоталітарною яку треба саним віником гнати з країни.

відносно опису останіх часів, так пастори під цей опис любу ситуацію підводять, і кінці світу в нас табільно стаються кожного рік два ще напевно з початків розквіту християнства.)

8. duncan

вважаю переливання чужої крові -- злочином, спробою інфікувати людину небезпечними (часто -- смертельними) хворобами
    маєте на увазі "православіє"?
    євреї, яких попереджав Ісус, теж не вірили, що Єрусалим буде зруйновано
    продажні попи теж казали, що все нормально

• Подобається Подобається x 2
  9. Wili

Wili Well-Known Member

звичайно злочин, це недбальство і за таке садять, але це не відміняє факту що перелевання рятує людям життя.

ні маю на увазі всіляких свідків та адвентистів, які використовують різноманітні практими маніпулювання свідомістю

ахахаха тут вже питали чому жодні пророцтва пасторів невідбулися, печалька))))

10. duncan

можете навести якісь статистичні дані таких порятунків?
    на кшталт наркотичних засобів, світло-шумових ефектів, монотонного незрозумілого речитативу, культу особи?
    ахаха, тут вже писали про те, як парафіяни "традиційників" разом зі своїми пастирями порушували і порушують усі Божі заповіді і знаходять собі виправдання тим, що назвали свою секту істинною, і ця самоназвана церква пробачає їм усі злочини.

• Подобається Подобається x 2
  11. Wili

Wili Well-Known Member

http://www.who.int/topics/blood_transfusion/ru/ читаєм і намагаємся думати не категоріями "що там пастор сказав" а загальнолюдською моралю

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

та то неправда. знаю немало людей, яким вливали і нічого не сталося.

13. duncan

а де там написано, що переливати потрібно обов’язково?
    і де описано ситуації, коли це робити не варто?))))
    а я знаю людей, які бухають по-чорному і досі живі
    а ще знаю попів, які крисятничають, і їх бозя не покарала
    чи це означає, що алкоголь не страшна отрута, а попи не злочинці?

14. artobstrel

гнусная история, как мужика вполне себе благопристойного просто на спор истязали, и как я говорил - по согласованию ....
    как вы можете утверждать что нема, если сами утверждаете что не понимаете все ????
    понятия не имею, но ему точно все равно как я к своей стране отношусь, да и масса примеров когда воюют за деньги ...

---------- Додано в 13:34 ---------- Попередній допис був написаний в 13:29 ----------

ну Иегове тот народ с разной степенью активности поклонялся со времен Моисея а не только при Соломоне, и тем не менее ни разу Бог не воевал за народ а только помогал в войне (библ.версия) и я 100% уверен что при всей своей благости Соломона бы не приняли в СЕ, ибо кроме того что он судил, убивал - то что должен делать любой правитель, он еще и сожительствовал с изрядным количеством наложниц не говоря о оф. женах ....

---------- Додано в 13:39 ---------- Попередній допис був написаний в 13:34 ----------

а якщо це єдиний спосіб врятувати життя? бо кровозамінники з'явилися набагато пізніше ніж практика переливання ... а взагалі, істово віруючи повинні забити на досягнення медицини ігнорувати антибіотики та ін. бо Бог в змозі сам сцілити, а коли він цього не робить то або його нема, або йому недосуг, або віруючий не заслуговує ... а що до переливання я дуже сумніваюся що в умовах відсутності вибору Ви особисто не відмовитесь від переливання донорської крові для порятунку власного життя або життя своїх дітей ....

---------- Додано в 13:45 ---------- Попередній допис був написаний в 13:39 ----------

гм:

15. Wili

Wili Well-Known Member

багато цікавого

16. friz

friz Well-Known Member

Із того що я знаю у біблії. брехні не знайшов і це головна причина чому я довіряю слову Бога.

17. artobstrel

тоді і мені поясніть як світло з'явилось поперед сонця, чому змія до свого вчинку ходила, і чому вона падаль не їсть, хоча їй на це було прямо вказано ? ось ще:
    17. а от дерева познания добра и зла не ешь от него, ибо в день, в который ты вкусишь от него, смертью умрешь. (Книга Бытие 2:17) як бачимо збрехав (або пожалів протопредка) ... Адам з'їв яблуко і хоча отримав люлів та санкцій не помер у той самий день ...

18. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

Я так бачу, що ви стільки ж знаєте, як стати членом СЄ, як мій пес про кулінарію. "Рік тому охрестився", але гординя так і пре вже "все знаю". Хто ваш наставник, я б із ним поспілкувався... :crazy: СЄ ніколи не скаже, що бути СЄ то щось надзвичайне. Він скаже, що приєднавшись до СЄ кожен отримає знання шляху до спасіння. Вчіть матчасть.

---------- Додано в 18:39 ---------- Попередній допис був написаний в 18:37 ----------

Він НЕ МАЄ ПРАВА тлумачити та пояснювати. Або він не СЄ. На його рівні лиш цитувати можна й то ЧИТАЮЧИ з Святого Письма.

19. artobstrel

чого? він каже - "не бачу брехні", я її бачу, я ще від свідка жодного разу не чув що він не має право щось пояснювати, навпаки було ....

20. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

Тлумачити він не має права згідно ієрархії, навіть цитувати він ЗОБОВ"ЯЗАНИЙ не напам’ять, а зачитувати. Такі правила... В них є розділення на "рівні". За рік він не міг "зробити кар’єру" аж ніяк.

а де твій аватар? :)