Свідки (2)

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем MARTINI, 14 бер 2011.

1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

не ну не на 100% но относительно традишенрелигий вполне себе ...

• Подобається Подобається x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я теж думаю, що ви не думаєте.

---------- Додано в 11:23 ---------- Попередній допис був написаний в 11:21 ----------

А Бог не забув вас запитати через кого що робити?:)))

• Подобається Подобається x 3
  3. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Миху, єговісти сліпо вірять, що тільки бруклінське кодло може спілкуватись з Богом. Вони, виявляється, для цього мають спеціальний канал. І все, що вони видумують, рядові єговісти вірять, що так їм Бог сказав. А якщо якесь "пророцтво" не збувається, значить Бог передумав це робити.

4. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

Так Хайнлайн про СЕ писал, оказывается???:crazy::crazy: ("Чужак в чужой стране")

5. muravey

muravey Well-Known Member

Только что приходили ваши, маман сделала ребенка лет 10 сектантом и таскает по жаре, ходят звонят в двери со своими листовочками, юный падаван говорит речевку. Надеюсь, у него в земной жизни будет все хорошо.

• Подобається Подобається x 2
  6. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

всякі трійошники вважають інакше?
    тобто ви усвідомили, що ваша секта не божа?
    вітаю, нарешті прозріли

• Подобається Подобається x 2
  7. Pedro

По-перше, я ні до якої секти не відношусь. Я позаконфесійний. Не люблю промивання мозку. По-друге, якщо ви вірите, що бруклінське кодло - це бог, вірте на здоровя. На 100% впевнений, що цей антихрист - це єдиний бог, якому ви вірите під впливом тещі. В усьому іншому ви - атеїст. Такий собі єговіст-атеїст.:pardon:

8. duncan

тобто -- і вашим, і нашим, та й в цілому -- усе залеже від конюнктури?
    нині вигідно бути юдеєм, Ви юдей, завтра вигідно мормоном -- Ви на місці
    зрозуміло

9. Pedro

Ви плутаєте, Пупер. Це був такий собі добродій на імя Рассел, який поміняв добрий десяток релігій і деномінацій, поки не придумав свою.
    А я дотримуюсь вчення Христа і Євангелія. Якщо вам невідомі ці назви, я можу дати більше інформації. Ви ще і тещі розповісте і приведете її до Христа.

10. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

В свідєтілєй напевно зара жнива пастви, закосити від армії можна?

11. Wili

Wili Well-Known Member

ні, за свідченями очевидців хунта в карателі бере виключно сектантантів, всіх інших знімають в НацГвардію

12. duncan

і? у Вас це два різних вчення?
    у Христа своє, в Євангелії своє?
    зрозуміло :mocking:

ти так слово "свідки" написав, щоби якось підкреслити своє саркастичне ставлення?)
    вийшло не дуже, але трійошникам має сподобатися)

13. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Точно.)
    Але звідки всеодно кращі ніж талібан.

14. duncan

ну бо чому колись тобі подобається!

15. friz

friz Well-Known Member

Скоріше недобор, тому що життям і всім тим, що у нас є, ми завдячуємо Єгові. Вам, як атеїстові дивно таке чути, а люди, які вірять у Бога так завжди дякують Єгові.
    Артобстрел, а чого це Ви аватар змінили?

---------- Додано в 22:35 ---------- Попередній допис був написаний в 22:31 ----------

Ви думаєте. що свідком Єгови легко стати? Помиляєтеся.

16. Wili

Wili Well-Known Member

ги так важко що ваші ловці душ бігають і чуть не за руки тягнуть))))
    п.с. а правда що у вас перелевання крові заборонено?

17. friz

friz Well-Known Member

І цю добру новину про царство будуть проповідувати по цілій населеній землі на свідчення всім народам, а тоді прийде кінець.(Матвія 24:14)

А кожен чоловік...який буде їсти кров, то Я зверну лице Своє проти тієї душі, що їсть вона ту кров,— івинищу її з-посеред народу її, бо душа тіла — в крові вона, аЯ дав її для вас на жертівника для очищення за душі ваші, бо кров та — вона очищує душу»(Левит17:10,11)

18. Wili

Wili Well-Known Member

і що ви робете коли для порятунку життя необхідне термінове переливання крові?

кінець чого там у вас прийде?)))) ваші пасторі кожного року нов дату кінця світу оголошують, і кожного разу пшик))))

19. duncan

• кровозамінники
    • переливання власної
    • використання препаратів, які змушують організм виробляти кров
    • ецетера
    у Біблії є чітка дата приходу на Землю Ісуса і вказано ознаки "останніх часів"

20. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

АХАХАХАХА Елементарний психологічний гачок "на слабо"... Примітивність - ось зброя СЄ, вони б’ють на речі підсвідомі, як й циганські шахрайки на вокзалах. Як тільки їх обмежуєш у часі й заганяєш у цейтнот, схема ломиться й вони починають розумово "заікатися". Сто разів перевірено. Не допомагає, що по двоє, просто не встигає один продовжити думку другого й тут розрив шаблону. НЕЦІКАВО. :crazy:

а де твій аватар? :)