Свідки (2)

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем MARTINI, 14 бер 2011.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

напевно вчила, але не переклад "нового світу".

---------- Додано в 17:56 ---------- Попередній допис був написаний в 17:52 ----------

Корпорація СЄ заробила. Якщо мільйони працюють і нічого не отримують, то результат праці осідає в когось іншого. .Може у "раба"?

• Подобається Подобається x 1
  2. Forpost

Forpost Стоїк

ти навіть не представляєш наскільки я близько до тебе можеш в адміна перевірити він айпі бачить

Надіслано з мого GT-I8190

3. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

Так ти просвіти, чим свідки єгови від єговістів відрізняються. Буде вже ляпати, що попало.

4. friz

friz Well-Known Member

Ну вот ви шановний вийдіть на вулицю і ви не зустрінете жодного єговіста, а свідків Єгови багато ходить по вулиці і навіть навідуються до вас. Якщо би Бог хотів розповісти добру новину людям, то Він би послуговувався свідками Єгови, а не єговістами, яких ніде не має.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Хто сказав?

• Подобається Подобається x 2
  6. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ну як, Миху? Встидно не знати. Це написано в євангелії від месії Рассела і його пророка Рутерфорда.:haha:

7. Moskal Charivnik

Говоряща кінська голова, яка встидається признатися, що воно не знає, що єговісти то є члени спілки релігійного спрямування, бренд якої має назву "Свідки Єгови".

8. muravey

muravey Well-Known Member

Склоняюсь к позиции агностиков.

Во что интересно, а Вы - верите?
    Сюда, на форум, подавляющее большинство приходит обсудить самые разнообразные вещи, связанные с повседневной жизнью, отдыхом, хобби, поспорить и даже может пар выпустить и в БАНе попариться :)
    да просто пообщаться. И я просмотрел ваши сообщения. А Вы сюда зачем приходите? На работу? Часть вербовочной кампании? Что Вы здесь делаете? Вы - верующий человек, или фанатик? Вас ничего больше не интересует в жизни?

9. Forpost

Forpost Стоїк

ти ту" без году неделя " а вже на моїй Батьківщині хочеш мені парити мозги
    То яка різниця між тобою і серпаратюгами проти яких ти виступаєш
    . Га?

---------- Додано в 02:02 ---------- Попередній допис був написаний в 01:52 ----------

а ти вуйку краще прикрий собі писок бо з рашки тебе ще можна читати а коли я ту коло тебе за три кільометри і всьо виджу своїми вочима то все що я тобі плюсовав було помилковим писи нічого собистого

10. Moskal Charivnik

Слухай, пролетарій, а не пішов би ти до нехорошої мами. Налигався, як худобина, то сядь каменем й не варнякай, не показуй свою дур на Люди!

11. muravey

muravey Well-Known Member

Forpost пьяный, чтоли :)

12. friz

friz Well-Known Member

Дякую Вам за щиру відповідь. Я завжди вірив в Бога, тільки не завжди знав правду про Єгову.
    Я дуже не люблю коли брешуть на Бога і поливають брудом свідків Єгови.
    За роботу платять гроші, а я тут добровільно і не дуже часто, час від часу заходжу чекаю коли повернеться « алкона, ніканорич «,чи як там ще його звати, є деякі не вирішені питання.

Тут важливо не вербовочна кампанія, а розказати людям дуже підбадьорливу новину, що їх чекає в майбутньому.

У фанатика одна ціль , а у мене дуже багато цілей я різностороння людина, мене цікавить багато ідей і я люблю життя і надіюся. що Єгова дасть мені життя у вічне користування. З повегою до Вас.

---------- Додано в 23:12 ---------- Попередній допис був написаний в 23:07 ----------

13. Moskal Charivnik

Розповім бувальщину про свідків Єгови. Майте на увазі, що то - щира правда з життя. Році десь у 1995-му прийшло у ряди Франківської міліції молоде поповнення, серед якого був один просто талановитий лейтенантик... Терпіння й витримка в чоловіка просто казкові не тільки були, а й залишаються по нині. Так от, перебуваючи на посаді дільничного інспектора міліції, він залучив членів цієї організації до спасіння душ людських перевиховання місцевих наркоманів, мовляв, пропагуєте - нема питань, надайте практичну допомогу у рамках переконань... Збирав пару наркош місцевих, запрошував єговістів й зачиняв на кілька годин у "ленкімнаті" ЖКО... Й так кілька раз на тиждень. НАРКОМАНИ ПОВИЇЖДЖАЛИ З РАЙОНУ світ за очі :crazy: Мораль цієї "басні" кожен хай шукає сам...

---------- Додано в 23:34 ---------- Попередній допис був написаний в 23:27 ----------

Я теж, я просив ОЗВУЧИТИ СВОЮ ДУМКУ, на що отримав від Вас що? Ви, "свідки", спілкуєтесь лишень з тими, хто дозволяє вам залізти на голову й ноги звісити у нападах небувалого просвітлення. Як тільки вас ставиш у конкретику, чи обмежуєш у часі - толку від вашої словесної пурги - ЗЕРО. Втішу вас: ораторство далеко не всім дано, недарма у вас є ієрархія по принципу "Що дозволено Юпітеру, те недозволено бику".

14. friz

friz Well-Known Member

rКонкретно хто такі єговісти можете пояснити?

15. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

да -да , он сам так и сказал ... кабы грит я хотел, то я бы ....
    у нас в Николаеве на ЮТЗ есть большой дом СЕ, они там каждое воскресенье устраивают серьезное собрание на улице с большим экраном и выступлением всяких пастырей и еже, народу собирается чел 200-300, поскольку сие посредине моей дистанции велосипедирования то я всегда подъезжаю - послушать, вдруг какая мудрость проистечет ... озадачила озвученная роль Иеговы в повседневных делах, так один пастух в формате молитвы воздавал Игв за то что он всех собрал в этот день, так все замечательно обустроил и чуть ли не лавочки расставил .... короче все сделал Иегова ... нечто подобное я наблюдал на последнем курсе бурсы, наши "вдохновленные" призывали Бога за них экзамены здать, причем не так на отъявись, как иной раз "Бо помоги" а именно в формате мантры .... интересно это не перебор с точки зрения юдейской мифологии ?

16. Moskal Charivnik

Члени спілки "рога і копита" "Свідки Єгови", судячи з їх поведінки та манери вести діалог.

---------- Додано в 00:29 ---------- Попередній допис був написаний в 00:24 ----------

КРАСАВА... Мосх сломал совсем мне товарищу. Думаю, до утра не ответит, а если "вдруг", то єто будет что-то околопредметное...:drinks:

17. artobstrel

у меня и для тебя будет канХфета: за что ты конкретно так искренне ненавидиш/ не любиш СЕ ? с точки зрения Баблии - они самые последовательные ей ;)

18. Moskal Charivnik

Я хоть слово сказал против СЕ??? о_О Да ни в жисть! Факты привёл - так без интерпритации личной, без врак и размытостей. Я против проповедников ЛЮБЫХ конфессий, которые "не ведают, что творят". Просто в принципе... Особенно, если они ленивые. Разве СЕ в народе не называют "иеговистами"? ДА!!! Чуть не забыл! КАКОЙ именно "Библии" они "последовательны" и в чем? :crazy:

19. artobstrel

да любой ... попробуй на досуге развести религиозный срач с католиком, православным и СЕ .... первые будут говорить что ты не понимаеш и немного дурак, вторые что тебя Бо накажет и ты дебил и как такого мама родила и что ты снова дебил, потом пойдет бульбация из слюней и соплей, а с СЕ более менее диалог происходит, как то - так ......

20. Moskal Charivnik

О! Диалог и с цыганями на вокзале происходит, а потом фить и кошелька нема...:crazy:
    Согласен, в плане агрессии СЕ, они как китайцы - вода камень точит:crazy: Ни тебе инквизиции с крестовыми походами, ни анафем. Только вот почему-то ходят по-двое, - у них просто "алгоритм" другой. А насчет "последовательности" - не соглашусь я. ВСЕ конфессии "своего стоят", но особенно "отличилась" РПЦ МП... Эта "штука" с Христианством по-моему уже вообще ничего общего не имеет. Последний пример: не допустили до причастия мою куму за то, что крещеная в УПЦ КП. Поп сказал, отрекайся от своей церкви(то есть от "своего" Христа!!!) и крестись у нас... Було это в Крыму, в Судаке...

а де твій аватар? :)