Свідки (2)

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем MARTINI, 14 бер 2011.

1. morze

morze Well-Known Member

пси ісламу недовіряють голубам миру!

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ч. Рассел, нє?:)))

3. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Як Вам, не соромно пане Алькона, викладати тут такі фотожаби? Такий вчинок явно не свідчить проваші християнські і людські якості.

---------- Додано в 00:28 ---------- Попередній допис був написаний в 00:27 ----------

Рассел ніколи не вважав себе пророком. Не вважали його пророком і його послідовники.

---------- Додано в 00:49 ---------- Попередній допис був написаний в 00:28 ----------

Спеціально для Вас, приведу дуже прості математичні підрахунки. Може як не вам, то нормальним людям, які тут , щось читають щось дійде.

У 2013 році в світі було 7 698 377 свідків Єгови.

Ділимо 173 000 000 на кількість свідків Єгови: 173 000 000/7 698 377 = 22,47 доллара за рік.
    Ділимо цю суму на 12 і отримуєм -1,87 доллара в місяць з одного свідка Єгови.
    Проте слід враховувати, що жертвують не лише охрещені свідки Єгови, а я неохрещені вісники, зацікавлені, сторонні люди і тому ця сума буде ще меншою.
    Якщо врахувати скільки є повночасних служителів, то витрати на кожного приблизно від 3000 до 4000 тис. В цю суму входять витрати на проїзд, проживання, харчування, побутові витрати і т. д. Тобто в цілому сума не є такою аж значною.

4. yasam

yasam Well-Known Member

А в Україні скільки свідків? А скільки їх зараз на Майдані?

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не рухайте Г поки воно тихо.....:)))

• Подобається Подобається x 2
  6. Сергій аспірант

В Україні - 150 000. На Майдані - жодного.

• Подобається Подобається x 1
  7. yasam

yasam Well-Known Member

прихильники яника однако.

8. Сергій аспірант

Свідки Єгови дотримуються політичного нейтралітету. І в акціях протесту, тим більше незаконних участі не приймають.

9. Alcona

Alcona Well-Known Member

Прятаться за спинами тех, кто погибает и проливает свою кровь за будущее Украины, наших детей, которые не желают быть рабами этой, как вы называете "системе вещей сатаны с её структурой правления", это удел только безумных продажных фанатов и слуг сатаны, коей является организация "свидетелей Иеговы".

Павел призывал своих последователей, чтобы они не "делались рабами человекам" и если есть хоть какая-нибудь возможность освободиться от рабства, ею нужно воспользоваться.

21 Рабом ли ты призван, не смущайся; но если и можешь сделаться свободным, то лучшим воспользуйся.
    22 Ибо раб, призванный в Господе, есть свободный Господа; равно и призванный свободным есть раб Христов.
    23 Вы куплены [дорогою] ценою; не делайтесь рабами человеков.
    (1Кор.7:21-23)

А возможность такая сейчас есть, езжай в Киев на Майдан, как и многие твои земляки львовяне едут, и вместе с представителями православной, баптистской и других церквей, молись и призывай эту "сатанинскую структуру правления" чтобы они не стреляли в мирных людей, которые устали быть рабами сатаны с её структурой правления.
    Было бы у меня здоровье, я бы был уже давно на баррикадах Киева, но духом и душёй я вместе с защитниками СВОБОДНОЙ И НЕЗАВИСИМОЙ УКРАИНЫ на Майдане.
    Я молюсь за НЕЗАВИСИМОСТЬ моей земной родины Украине и думаю, если Господу будет это угодно, Он услышит наши молитвы и ответит на них.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

І паразитуватимуть тільки на християнських течіях, в ісламські країни, язичні - не полізуть, бо у них

11. friz

friz Well-Known Member

Чому ви не можете відповісти на прості дитячі запитання, які стосуються безпосередньо даного уривку Біблії. Мені потрібна відповідь для того ,щоб я зрозумів вашу точку зору, а ви мені пропонуєте відповідати на зовсім інші запитання, які не стосуються даного уривку і ніби, з вашої точки зору, доказують, що с/д є Бог. Я також можу навести багато віршів, які говорять ,що с/д є сила Єгови , але це нічого не вирішить і ми кожного разу будемо обговорювати все нові і нові вірші. Але щоб задовольнити ваш інтерес я відповім вам на них.
    1. Ананія думав ,що обманює Петра , тобто людину, а насправді Єгову , тому , що не знав , що Петро має силу від Бога з допомогою якої він дізнався про обман.
    2.Єгову випробовували.
    3.Єгова.
    4.Єгові.
    5.Ісус є одна особа.

12. Ivan Bezimenniy

Ivan Bezimenniy Well-Known Member

Правильно було б сказати - в політичній діяльності участі не приймають.
    Тому що, законна чи незаконна політична акція визначати не вам. Законність чи незаконність діяльності визначає судова влада країни.

---------- Додано в 21:39 ---------- Попередній допис був написаний в 21:22 ----------

При всій повазі до ваших патріотичних почуттів, змушений вам нагадати, що на барикадах Майдану не бились та не кидали коктейлі "Молотова" також священники православної, католицької та греко-католицької конфесії. Також не було помічено на барикадах служителів баптистської, евангелійської церкви та церкви АСД.
    При усій до вас повазі мушу вам нагадати - в буремні часи історії нейтралітет до політичних справ часом є річчю значно складнішою і такою що потребує значно більшої відваги ніж приєднання до будь якої з ворогуючих сторін.
    Тому що людину мирну і нейтральну ненавидять усі. А не нейтральну тільки її супротивники.
    Резюме: не ображайте Свідків за їхнє невтручання у політику, адже це - мужність, і окрім того - Свідки не єдині в своїй точці зору.

13. Оля

Оля Старожилка форуму

Це не місія священників битися на барикадах і кидати коктейлі Молотова. Але вони там всі були і виконували свою місію священників. Крім свідків Єгови.

Старший єпископ однієї з найбільших протестантських конфесій в Україні – Церкви християн віри євангельської (ЦХВЄУ) - МИХАЙЛО ПАНОЧКО ПРО ЄВРОМАЙДАН: «ЦЕ НЕ ПРОТИСТОЯННЯ МІЖ ПОЛІТИКАМИ, А СУТИЧКА ПРАВДИ З НЕПРАВДОЮ»

http://risu.org.ua/ua/index/expert_thought/interview/54818/

14. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

і дякувати Богу!
    і без них 5ї колони вистарчало

15. Ivan Bezimenniy

Ivan Bezimenniy Well-Known Member

Свідки не п'ята колона. Ну просто так їх навчено. Що допомагати пораненим (без різниці з якої сторони) то є "порушення нейтралітету" Дикість звичайно. Проте не п'ята колона точно.

16. Sergey Afanasev 762060317

Sergey Afanasev 762060317 миється в бані

Тут я з вами не погоджусь. Якщо свідок Єгови працює в "Швидкій допомозі", чи в лікарні, то він буде надавати допомогу пораненим, байдуже з якої сторони. Але справді не буде йди в мед. службу Майдану, військовий госпіталь МВС і т. д.

---------- Додано в 19:29 ---------- Попередній допис був написаний в 19:23 ----------

Памятаю, як я постив на цьому форумі відомості про переслідування свідків Єгови в Россії. Реакція відвідувачів була - "а що нам до Россії?". Очевидно люди не знали, чи забули, що тоталітарні режими починають переслідування саме з меншин. Нацистський уряд Німеччини розпочав переслідування свідків Єгови вже у квітні 1933 року.
    Сьогодні в Россії відбулась не чувана з часів СРСР річ, 4 свідка Єгови були засудженні за організацію і проведення релігійних зібрань на 5 і 5,5 років умовно. Один із засудженних, був увязненим в радянські часи і реабілітований.

17. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

У вас лиш 4 дописи, а клони заборонені Правилами. Вітаю!:crazy:

18. muravey

muravey Well-Known Member

и переливание крови сделает? :)
    Секта - не меньшинство, а преступная организация, занимающаяся мошенническими действиями. Гораздо опаснее вокзальных цыганских банд :)

19. Sergey Afanasev 762060317

Sergey Afanasev 762060317 миється в бані

Якщо паціент згодний, то чого ні?

І в чому злочинність свідків Єгови?

20. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Ви прийшли нам розказати про цю подію?

Дякуємо, будьте здорові.

а де твій аватар? :)