Свідки (2)

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем MARTINI, 14 бер 2011.

1. Alcona

Alcona Well-Known Member

До 1914 года они предсказывали пришествие Христа в 1874 году, которое как и в 1914 успешно провалилось.

Сторожевая Башня, 1 марта 1923, с. 67
    " Священное писание показывает, что его второе пришествие состоялось в 1874 : Это доказательство показывает, что с тех пор, 1874, Господь присутствует:"

Сторожевая Башня, 1 января 1924, с. 5
    "Для настоящих детей Божьих несомненно, что Господь Иисус присутствует, начиная с 1874... "

---------- Додано в 21:45 ---------- Попередній допис був написаний в 21:43 ----------

Бог. А как называется пророк, который пророчествует, но пророчество не сбывается?

• Подобається Подобається x 3
  2. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

синодальний переклад?
    до Вас більше жодних питань немає.

3. Alcona

Alcona Well-Known Member

А у меня есть ещё вопрос: Как называется пророк, который пророчествует, но пророчество не сбывается?

4. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Пупер, знову традиційне для єговістів питання? Який вже раз?
    А я вам сказу більше. Починайте з оцього:
    12 І нема ні в кім іншім спасіння. Бо під небом нема іншого Ймення, даного людям, що ним би спастися ми мали.
    Дії Ап, 4
    Про чиє імя говорить автор Дій Апостолів?

---------- Додано в 22:54 ---------- Попередній допис був написаний в 22:52 ----------

Фікс ідея для єговістів номер два.:haha:

---------- Додано в 22:57 ---------- Попередній допис був написаний в 22:54 ----------

20 А той пророк, що зухвало відважиться промовляти Моїм Ім'ям слова, яких Я не наказав був йому говорити, і що буде говорити, і що буде говорити ім'ям інших богів, хай помре той пророк.
    21 А коли ти скажеш у серці своєму: Як ми пізнаємо те слово, якого Господь не говорив?
    22 Що буде говорити той пророк Ім'ям Господа, і не станеться та річ, і не прийде, то це те слово, якого не сказав Господь. У зухвалості говорив його той пророк, і ти не будеш боятися його.

Повторення Закону,18

• Подобається Подобається x 1
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

останній патрон, відступати нікуди - за нами Бруклвнська башта, снодальний переклад - не той переклад.:)))

6. duncan

не знаю) про кого?
    та я в курсі, що трійошникам байдуже, як перекладено Біблію)
    це ж книжка для полички)))

от попи дописали "троє свідчать" і всі трійошники радісно -- оооо, троє свідчать!))))
    попи повидаляли з Біблії істину, замінили евфемізмами і трійошники -- га-га-га, ото ті свідки дивні, носяться з тим перекладом))))

1984 читали-сьте?
    ні?
    почитайте)
    про вас там гарно написано

7. Pedro

Пупер, я користуюсь англійською Біблією. Маю більше 5 різних перекладів. Не попи перекладали. До речі всі переклади були зроблені переконаними християнами.
    Я б не радив насміхатися з Біблії.
    А про те єдине Імя, яким ми можемо спастися, пошукайте.
    Якщо ви маєте потребу в спасінні. Бо ні теща ні її башта не спасе. Як рівно ж ленін з марксом...

---------- Додано в 23:22 ---------- Попередній допис був написаний в 23:20 ----------

А ви знаєте, Миху, мене просто дивує... Ті самі "аргументи" у всіх єговістів. Незалежно від історії і географії...:mocking:
    А ще цікаво - перекладали вчені люди. Неправильно! А прийшов Рассел з 4-ма класами, сказав як перекладати і здійснилось чудо! Вундеркінд!

8. duncan

у Ваших Бібліях Бог ім’я має?
    а я не з Біблії насміхаюся, а з трійошників)))
    а яке мені діло до тещі з марксом?))))

---------- Додано в 22:26 ---------- Попередній допис був написаний в 22:24 ----------

та я в курсі, що у трійошників та агресивних атеїстів на першому місці "вчені", а не істина)))

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

школа...

10. duncan

одні "вчені" доводили, що Бога не існує, інші, що у Бога немає імені, ще інші, що правильна релігія -- це релігія трійошників)
    знаю таких "вчених")))

---------- Додано в 22:29 ---------- Попередній допис був написаний в 22:28 ----------

так, 5 класів максимум
    і не важливо, як попи вчаться, на заробляння бабла це не впливає)))

11. Alcona

Alcona Well-Known Member

9 И Господь будет Царем над всею землею; в тот день будет Господь един, и имя Его едино.
    (Зах.14:9)
    Какое из имён будет у Триединного Бога, как ты думаешь?
    Как бы ты потом горько не плакал.

• Подобається Подобається x 2
  12. Pedro

Шкода, що єговісти не знають істини, яку сказав Христос - всякий гріх проти Сина проститься, а проти Духа не проститься.
    До Пупера і інших тутешніх єговістів ця істина вже ніколи не дійде.

13. Alcona

Alcona Well-Known Member

В течение 2011 служебного года Свидетели Иеговы потратили свыше 173 миллионов долларов США, чтобы содержать специальных пионеров, миссионеров и разъездных надзирателей в их назначениях проповеднического служения.

Как раб набомбил сколько бабла, не знаешь?

• Подобається Подобається x 2
  14. duncan

шкода, що у трійошників така проблема з логікою
    навіть у наведеній цитаті чітко розділено Ісуса і духа
    головне, щоби трійошники хоч трохи почали користатися логікою
    розумію, чому простіше попівські побрехеньки послухати, а не особисто Біблію досліджувати, бо для трійошників: “сматрю в кніґу -- віжу фіґу”

---------- Додано в 23:29 ---------- Попередній допис був написаний в 23:24 ----------

пс. ерпецнутий Алкона в ігнорі.
    можете не розпинатися, РПЦ -- тоталітарна кегебістська антихриська секта.

15. Pedro

Пупер, ви знаєте, з вами нема про що дискутувати. Ви Біблії не читали. Ви і башти не читали. Що вам теща вдовбала в голову - те ви й знаєте.
    Але, не ображайтесь, в душі ви атеїст.
    Виховання в атеїстичній сімї важко виправити. Навіть з тещою...:pardon:

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

то від безсилля, Пупере, від безсилля... просто нічим крити... тещині аргументи не допомагають.

17. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

свідкііііі - ау, так то як? де Він присутній ???

18. Alcona

Alcona Well-Known Member

Откуда тебе известно, что я из РПЦ? Я представляю здесь церковь ЕХБ, будут у тебя какие-нибудь претензии к этой церкви, типа тоталитарной антихристианской КГБистской секты, или что-нибудь в этом роде?

А игнорировать меня не стоит, тебе надо со мной общаться, иначе как будешь рабу отчитываться, сколько часов наработал со мной? К приказам раба нельзя легкомысленно относиться, можешь попасть в немилость, а в итоге лишение общения за не выполнение приказа.
    Есть у тебя такие бланки для отчёта? Если кончились, дарю, можешь распечатывать сколько угодно.

• Подобається Подобається x 3
  19. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

а почем плотють? не за горами пенсия тре работу искать ...

---------- Додано в 11:49 ---------- Попередній допис був написаний в 11:46 ----------

я готов! куда записыватся????

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Дуже мене цікавить, що таке лайк в таблиці? То типу сваритися?

а де твій аватар? :)