Свідки (2)

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем MARTINI, 14 бер 2011.

1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

дуже дивно, але прошу не ображатися - панство ну дуже в нас не толерантне щодо СЄ могли м'яко кажучи припі ... тобто гіпертрофувати ....
    ось і чекаю на відповідь, але від кого? Сергія довели до бані, так і не почую версію СЄ по статевому життю д.Марії, бо там якось під сумнів ставилась непорочність ...

2. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

б-г покарає? ;) :mocking:

3. Forpost

Forpost Стоїк

У Маріам були ще діти. А Йосип не був старенький

Надіслано від мого GT-I8190, використовуючи Tapatalk

---------- Додано в 18:44 ---------- Попередній допис був написаний в 18:38 ----------

Вас жид Алкона поклонник суки Гундяєва .якому ту лайкають всі православні. типа Мих"а. щирі .обманув

• Подобається Подобається x 1
  4. artobstrel

ото важливо )

а, тобто це йшлось про життя - після ? ну тоді зрозуміло ...

ну і як це ? нашо брехати?

5. Forpost

Forpost Стоїк

Ну бачите при всіх недоліках (недосконалості)доктрини СЄ вони найближче підійшли до істини. То Дуже роздратовує трійочників а особливо гундяївців(РПЦ МП) а Алкона просто підміняє поняття так як краще знає Біблію чим наші вухналі греки

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

А ви як думавєте? За гріх - смерть.

---------- Додано в 19:17 ---------- Попередній допис був написаний в 19:15 ----------

:haha::haha::haha:

Ще пару призначень дати кінця світу і істина буде в кишені, не зупиняйтеся!

7. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Скажу вам по секрету: ніхто не бреше. Крім єговістів. Їх для цього спеціально готують.
    Памятаю 1975 рік. Єговісти як оскаженіли - де тільки збереться народ, підходять і... кінець світу в жовтні. Як бачите, кінець світу не настав. А вони? Думаєте, вибачались? Ні, ми такого не казали.
    Те, що Христос "прийшов" в 1914 році - це був один з головних аргументів єговістів. Хоча, думаю, вони самі не розуміли, що це значить.
    Можете, до речі, перевірити. В дописі 1998 Алкона запостив сторінку з башти. Там є кілька слів, що день Господній (прихід Христа) мав місце в 1914 році. На жаль, християни(?) не дожили до цього дня.
    Зрештою, почитайте. І скажете хто брехун. Тільки читайте чесно а не шукайте союзників, щоб вколоти християн.

8. artobstrel

чого? було заявлено - "свідки вважають що Йсу прийшов у 1914 році" - питаю чи так? кажуть - "ні" то виходить брешуть?
    маю думку що усіх "жреців" готують до брехні ...

так - чув, справді що таких "кінців" було десь за три, але що на це скажуть самі свідки ?
    очі зламав - не побачив ....
    я самий релігійно не заангажований з товариства ...

9. Pedro

Не судіть всіх віруючих в Бога людей так як ваших побратимів атеїстів марксистів-ленінців. Це їх готують до брехні. В інших може щось святе є в душі.

---------- Додано в 21:19 ---------- Попередній допис був написаний в 21:18 ----------

Ох проклятий атеїзм засліплює очі... Перше речення зправа під чорними літерами.

10. artobstrel

наша пісня хороша .... по перше - "віруючий" і "жрець" то різні види, за призначенням, по-друге, які марксисти, які атеїсти, ? заперечувати Бога також безпідставно, як і стверджувати його існування, я лише питаю ...

ні - хреновий скан ... ага - побачив, дякую, ну формально там не написано що "Йсу прийде", там написано про "час випробування людства" ... і годі кидатися шаблонами, дурнуватими ярликами, та якимось дитячими образами, обговорюємо точки зору, розглядаємо посилання, цитуємо ...

11. Pedro

Там написано, що день Господній (прихід Христа) розпочався в 1914 році.

12. artobstrel

вище написано про "прийде час випробування", але я теж пам'ятаю що випробування почнуться з приходом Христа, ну гаразд, що скажуть з цього свідки? які залишились ... якщо залишились .... нема, розігнали усіх ...

13. duncan

смерть, але не "пекло" і не "чистилище"))
    а Ви таки зі свідками не дарма спілкуєтеся)
    а коли було останнє?
    проконсультуйтесь у попів, цікаво -- що вони скажуть)))

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

а пекло - це життя?

у цьому питанні СЄ неперевершені спеціалвсти.

15. Pedro

Пупер, почніть читати Євангеліє а не тещину башту. Там знайдете дуже багато висловив, включаючи з вуст Христа, про пекло.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Пупер - зєть послушний, тещених вказівок не зрадить!

17. Pedro

Одна з моїх родичок в Львові вийшла заміж за колишнього єговіста (зараз є християнином, ходить до церкви). Батьки і брат довго його ігнорували.
    Дзвоню на Святий вечір, вітаю зі Святами, чую колядують. Кажуть мені - о, свати прийшли... Я кажу, як, їм же ж не можна! Вони ж єговісти.
    Кажуть мені - вже не єговісти. Покинули. Такі задоволені!

18. duncan

а пекло -- це ніщо, це смерть
    свідки з попами не консультуються)))
    це Ваша прерогатива :mocking:
    Педро, окрім читання -- робіть висновки
    ато я вже не перший раз зауважую легку та подекуди важку форму шизофренії у догматах релігії трійошників)))

або б-г сам себе народив, сам зі собою розмовляє та ще порівнює різні частини себе зі собою)))
    або пекло то є, то нема)))

а чо... прикольно)
    як про погоду -- або дощик, або сніг, або буде, або й ні
    так і попи -- кожен др*че, та як хоче
    один розповідає одні побрехеньки, інший інші))))

19. Alcona

Alcona Well-Known Member

Зачем у кого-то консультироваться, если об этом в вашей макулатуре об этом многократно написано.

8 После того, как Иисус обратил внимание на многое, ознаменовавшее период с 1914 года, Он сказал: «Не прейдет род сей, как все сие [включая конец этой системы] будет» (Матфея 24:34, 14). Какой род подразумевал Иисус? Он подразумевал поколение людей, которые жили в 1914 году. Люди из этого поколения, оставшиеся еще в живых, теперь уже очень стары. Но некоторые из них будут еще в живых, когда эта злая система придет к концу. Поэтому ясно одно: в недалеком будущем для всего зла и для всех злых людей придет в Армагеддоне внезапный конец.
    8. (а) Какое поколение, по словам Иисуса, должно было увидеть конец этой системы вещей? (б) В чем мы можем быть поэтому уверены?

Сторожевая Башня, 1 марта 1923, с. 67
    " Священное писание показывает, что его второе пришествие состоялось в 1874 : Это доказательство показывает, что с тех пор, 1874, Господь присутствует:"

---------- Додано в 21:38 ---------- Попередній допис був написаний в 21:36 ----------

Как мы увидели в предыдущей главе, Библия показывает, что в 1914 году н.э. настало для Иисуса определенное Богом время, чтобы возвратиться и начать царствовать. В то время на небе был слышен возглас: «Ныне настало спасение и сила и царство Бога нашего и власть Христа Его» (Откровение 12:10).
    16. (а) Каким образом возвращается Христос на землю? (б) Когда возвратился Христос и что тогда произошло?
    17 Поскольку возвращение Христа невидимо, возникает вопрос: есть ли подтверждение того, что это действительно произошло? Да, есть. Христос сам дал видимый «признак», по которому мы можем узнать, что Он невидимо присутствует и что конец мира близок. В следующей статье мы обсудим этот «признак».
    17. Что дал Иисус для распознания Своего состоявшегося возвращения?

20. duncan

питання до Вас -- Бог у Вашій Біблії як називається?

а де твій аватар? :)