Свідки (2)

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем MARTINI, 14 бер 2011.

1. Alcona

Alcona Well-Known Member

У Триединного Бога имя одно общее ЙХВХ или Саваоф - Господь воинств. Кроме этого имени есть ещё и другие имена.

Итак идите, научите все народы, крестя их во имя (не имена) Отца и Сына и Святого Духа,
    (Матф.28:19)

Вы мне не ответили на вопросы этого поста:

1. Кому солгал Анания, человеку или Богу? Ответьте.
    2. Кто был искушаем в пустыне (Исх.17:2-7 ср. с Евр.3:7-11)?
    3. Кем были произнесены слова: "Пойди к народу сему и скажи: слухом услышите, и не уразумеете, и очами смотреть будете, и не увидите" (Исаия 6:9 ср. с Деян.28:25,2б)?
    4. Кому принадлежат эти слова: "Но вот завет, который Я заключу с домом Израилевым после тех дней, говорит Господь..."(Иер.31:31-34 ср. с Евр.10:15-17)?

• Подобається Подобається x 1
  2. friz

friz Well-Known Member

Прочоритайте уважно мій допис і відповідайте на мої запитання, питання про Мойсея я взяв до уваги.

3. Alcona

Alcona Well-Known Member

Вы не корректно оформляете посты, ни чего не понятно, где ваши вопросы. На какой вам вопрос нужен мой ответ?

4. friz

friz Well-Known Member

Немаю можливості писати по іншому, мої запитання на українській мові.

---------- Додано в 20:29 ---------- Попередній допис був написаний в 20:10 ----------

Зовсім не даремно, а для того, щоб ви знали, що у Бога є імя і Його потрібно святити, доречі тільки одне навіки

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

221 21 75
    використання Божого імені у назві організації - це неповага до Богожого Імені, бо Боже Імя є вище і поважніще організацвй всіх взятих на світі, також повсякденне Його вживання є порушення Заповіді.

6. Alcona

Alcona Well-Known Member

Украинский язык я понимаю не хуже вас, не об этом я говорю, а о том, что цитаты собеседника надо выделять и под ними писать свои сообщения. У вас же всё в куче и поэтому непонятки происходят.
    Давайте ваши вопросы, будем разбираться.

Какое это имя?

7. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А що, ви вірите в інших богів? Бо таке написання каже що в вас є крім Бога Єгови і інші боги. Бог такий то, бог такий то.
    Для мене Бог є один. Всемогутній, всюдисущий. Біблія дає йому десятки імен. Він не підвласний ні простору ні часу.
    Бог люблячий. Послав свого Сина на жертовну смерть, щоб ми вірою мали можливість приходити до Нього.
    А ваш бог (незалежно від імені)? Старичок, який сидить на одній з планет і спілкується з бруклінським антихристом.
    Антихристом? Так, ви чомусь змовчуєте про функцію "раба".
    Ви чомусь змовчуєте, що згідно з твердженням єговістів, Христос прийшов на землю в 1914 році. А тіло його, "церква" - це помазаники(ким?), або 144000. Тому і видумали, що Христос воскрес в дусі, учні вкрали тіло і таємно поховали. Отже, так виходить, що тіло Христа перебуває на землі, а точніше, в Брукліні. Тому ви і поклоняєтесь цьому органу і не смієте перечити йому навіть в думках. І тому для вас башта в 100 разів важливіша від Біблії.
    Чи це не біблійний антихрист?..

8. friz

friz Well-Known Member

Я пишу із телефона, тому і не зрозуміло, через пару днів відремонтую інтернет тоді буде зрозуміло потерпіть трошки я вас прошу.
    1.Петро мав с/д від Бога Єгови?
    2. Якщо це так то поясніть, як Бог передав Бога людині?
    3.Як так може бути в нас є один Бог і другий Бог, який перебуває в людині, виходить є два Бога поясніть?

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

friz, а ви про зішлення Святого Духа читали?

Святий Дух був один, а зійшов на багатьох! Але написано, що один!

Як таке може бути? Ми того можемо не знати, але так було, бо так каже Боже Слово і тут питання одне: або ми Йому довіряємо, або ні.

10. friz

friz Well-Known Member

Правельно кажеш Біблія називає Єгову і Саваот і Господь, але Бог каже "Я Єгова,- оце Ймення Моє,"(Ісаї 42:8)." І нехай вони знають, що Ти,- Твоє Ймення Єгова," (Псалом 83:19) Де ще у Біблії Бог називає Себе іншим іменем?

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

там взагалі то тетраграма написана...

12. friz

friz Well-Known Member

Якщо вірити, що с/д Бог, то ми не знаємо, як таке може бути-правельно думаєте . А якщо вірити, що с/д є сила Бога, тоді всьо стає на місце, адже Бог є Богом порядку і ще Бог є світло і нема у Нього темряви, чи ви думаєте, що Бог написав для нас Біблію, щоб ми її не розуміли? Буду радий, як дасьте відповідь.

---------- Додано в 23:39 ---------- Попередній допис був написаний в 23:22 ----------

У мене Біблія Огієнка і до вихід 6:3 є зноска: "В оригіналі IHVH, цабто Jehovah-Господь." Я так розумію, що всюда де стоїть Господь потрібно читати Єгова.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я апм вже наводив цитату, де сказано, що Святий Дух - Бог. Ця ж цитата говорить, що це не сила Бога, бо тоді виходить, що Ананій обманув Божу силу. А ми знаємо, що сила не думає і тому її обманути неможливо.

А ос ще цитата:

5. потому что Радостная Весть, которую мы принесли, явилась вам не только в словах, но и как сила Святого Духа, как глубокая убежденность в ее истине. Мы знаем это так же хорошо, как вы знаете нас, какими мы были, когда, ради вашего блага, находились у вас.
    (Первое послание к Фессалоникийцам 1:5)

Якщо вам вірити, то виходить: Дух святий = Божа сила, тоді виходить:

5. потому что Радостная Весть, которую мы принесли, явилась вам не только в словах, но и как сила сила Бога.

Тобто виходить сила сила.... Не коректно.

14. Alcona

Alcona Well-Known Member

Стоп, стоп, уважаемый! Вы же отказались отвечать на мои вопросы, мотивируя тем, что они не относятся к отрывку из кн. Деяний, а сами задаёте мне вопросы, которые не относятся к рассматриваимому нами отрывку. Ваша цитата?

Что же вы нарушаете своё условие? Если на то пошло, тогда флаг вам в руки и ветер в спину, ответьте на мои вопросы, которые я раньше вам задавал.

1. Кому солгал Анания, человеку или Богу? Ответьте.
    2. Кто был искушаем в пустыне (Исх.17:2-7 ср. с Евр.3:7-11)?
    3. Кем были произнесены слова: "Пойди к народу сему и скажи: слухом услышите, и не уразумеете, и очами смотреть будете, и не увидите" (Исаия 6:9 ср. с Деян.28:25,2б)?
    4. Кому принадлежат эти слова: "Но вот завет, который Я заключу с домом Израилевым после тех дней, говорит Господь..."(Иер.31:31-34 ср. с Евр.10:15-17)?
    5. Объясните, как в одном Иисуса могут быть одновременно находиться три личности?

• Подобається Подобається x 2
  15. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ще раз пригадалися часи моєї юності і наш сусід-єговіст, про якого я вже тут не раз нагадував. Мій батько дуже добре знав Біблію, а сусід, звичайно, тільки ті місця на які вказувала башта. Після їхньої суперечки, коли батько доводив все так що сусід не мав аргументів, для нього останній аргумент був: ага, ага, а ти не знаєш як Бог називається! І втікав додому.
    Так виглядає, що це останній аргумент для всіх єговістів-расселітів.

• Подобається Подобається x 2
  16. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

о_О да ну на ... свідки це правда ????

17. Alcona

Alcona Well-Known Member

Невидимо пришёл. Только никому об этом не говорите, это мне СИ по секрету сказали. :haha:

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

А що вам дивно?

19. Alcona

Alcona Well-Known Member

У них Иисус первый раз приходил в 1874 году, но затем очевидно передумал и вернулся.

20. Bambook

Bambook Persona non grata

А що означає фраза "Свідки довго не живуть"?

а де твій аватар? :)