Свідки (2)

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем MARTINI, 14 бер 2011.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Взявши природу людини, так мусіло бути. Він боровся з спокусами, страждав і навіть плакав.

Згадаємо випадок, як Він був розстроєний тим, що помер Лазар. А потім сказав: Лазарю, вийди і Лазар вийшов. Я собі уявляю шок присутніх!

• Подобається Подобається x 1
  2. friz

friz Well-Known Member

1. Аввадон, це друге питання.
    2.Декілька запитань??? Це дуже багато за відповідь на одне.
    3.Я неможу поклонятися одному Богу в ліце, я повинен поклонятися Богу Єгові.
    4. Я знаю що Син Бога є Бог, але ніколи не повіру, що Син Бога і Бог Єгова є одним Богом.
    5.Мені не потрібно відповідати на всі ваші запитання, бо вони ніц варта в порівнянні із фундаментом віри, що Бог Єгова є один,- Єгова і Йому потрібно поклонятися. Якщо я не виконаю цього, то все решта мені не допоможе.
    6.Як ви можете стверджувати, що за вами правда, якщо не навели жодного вірша із Біблії, що святий дух є Бог, а то, що Єгова є Бог, багато разів згадується.

3. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

це зрозуміти можна, а ось як він спілкується з Богом - важко ... він звертається до нього, якщо б просто плакав - бо больно - гірко, або орав - то зрозуміло, а ось коли звертається до себе як до третьої особи то у світі Вашої концепції не зрозуміло ...

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Але так сказав Сам Ісус!!!!

5. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Де саме?

6. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

і Вам не здається дивним, що одна частина "триєдиного" звертається до іншої чстини?)

знаєте, пан Мих, у чому проблема всіх трійошників?
    їм заборонено думати
    за них вирішили, що так має бути і вони змушені сприймати це на віру
    а Ви, як людина думаюча, намагаєтеся знайти докази, що Ваша релігія правильна, не намагаючись її критикувати (що необхідно робити у першу чергу)

тому і виходе отака легка форма шизофренії: бог ніби один, але насправді три, одну частину народили, але виявляється, що не народили, божа сила -- це теж якийсь німий бог... і тд і тп.

Ви забуваєте прості речі -- що у Вашій релігії теж свого часу були пошуки і дискусії, просто перемогла одна з партій.
    поверніться до цієї практики, перестаньте називати єретиками тих ваших церковників, які були в меншості але казали правду -- і Ваша церква наблизиться до істинної

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Так було завжди, навіть при створенні світу, що тут дивного? Більше дивним було б, якби вони не спілкувалися.

:)))

Хто б казав? У СЄ - згоден.

будьте обєктивні, якщо про Святого Духа можна знайти докази, то про Архангела Михаїла - нема ніде, але ж СЄ вірять.

я можу критикувати прояви, але не вчення. Я покладаюсь на 2000-літній досвід у вченні церкви.

народна мудрість каже: брехня довго не живе, а істина вічна.

8. duncan

підкажіть -- а де особисто Ви у Старому Заповіті читали про Ісуса?
    сміх без причини) Ви в курсі))
    у свідків Єгови завжди усе ставиться під сумнів -- ніколи не вірять на слово, кілька разів перепровірять
    ой, ну перестаньте користуватися геббельсівською тактикою
    які 2000 років?!
    в якому році і ким було орагнізовано Вашу релігію?
    а що було по тому?
    про "єресі" погугліть, згадайте спільну попівську анафему, про тимчасовий і тривалий політичний симбіоз різних "гілок".
    Біблія теж так каже, шкода, що Ваша релігія Нею мало користується
    є ж "отці" і різні "непорушні правила"

9. friz

friz Well-Known Member

Шановний Мих.
    Начніть читати Біблію із самого початку і забудьте все , що ви знали про Бога до того, надіяся, що ви зрозумієте правду.

Зрозуміти Біблію нам заважають знання, які накопичилися у нашій голові протягом життя. Ці знання часто суперечать із тим, що ми читаємо. І ця справа дуже важка, але майте на увазі,що Бог спостерігає за людьми, які шукають правду і допомагає їм. І ще одно, Єгова противиться гордим, тому не потрібно бути впертим і вважати, що моя думка правильна, бо людина часто помиляється. Бажаю вам успіхів у цій справі.

• Подобається Подобається x 2
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

8. Говорить до Нього Пилип: Господи, покажи нам Отця, і вистачить нам!
    9. Промовляє до нього Ісус: Стільки часу Я з вами, ти ж не знаєш, Пилипе, Мене? Хто бачив Мене, той бачив Отця, то як же ти кажеш: Покажи нам Отця?
    (Від Івана 14:8,9)

11. duncan

якщо Бога ніхто не бачив [Ісус теж входе у группу "ніхто"], то чи не означає це, що маються на увазі якості?

Ісус брехун?
    якщо не брехун, то як Він міг показати того, кого не бачив?

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Бачите, Пупере... Саме зараз ви боретеся не зі мною, а з Біблією, бо я нічого не сказав, лише привів цитату з Письма...

---------- Додано в 11:48 ---------- Попередній допис був написаний в 11:47 ----------

Ісая 7:14.

13. duncan

та давно помітив, що Ви цитуєте Біблію, навіть не намагаючись усвідомити написане)
    це пророцтво, а де дії?
    де "триликий"?

14. yasam

yasam Well-Known Member

Ніхто Бога ніколи не бачив, Однороджений Син, що в лоні Отця, Той Сам виявив був.
    (Від Івана 1:18)
    Правильно Христос казав про пуперів: "будуть мати вуха і не чутимуть".

---------- Додано в 12:00 ---------- Попередній допис був написаний в 11:59 ----------

Ну усвідомте оце:
    Ніхто Бога ніколи не бачив, Однороджений Син, що в лоні Отця, Той Сам виявив був.
    (Від Івана 1:18)

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

1. Споконвіку було Слово, а Слово в Бога було, і Бог було Слово.
    2. Воно в Бога було споконвіку.
    3. Усе через Нього повстало, і ніщо, що повстало, не повстало без Нього.
    (Від Івана 1:1-3)

16. yasam

yasam Well-Known Member

Просто треба вживати правильно, як це визначили Отці: Ісус не народжений Бог, а воплочений Бог. Народжувався він завжди, народжується і буде народжуватися від Отця. Воплотився він лише раз.

17. duncan

так це ж про Вас))))

подивився різні переклади:

единственный Сын — Бог, Который очень близок к Своему Отцу. Он показал нам, каков есть Отец

Бога не видел никто никогда; Единородный Сын, сущий в недре Отчем, Он явил.

ніхто ніколи не бачив, але "ясамко" ліпше знає)))

---------- Додано в 12:09 ---------- Попередній допис був написаний в 12:08 ----------

правильно -- через Ісуса, якого Бог створив)
    чо ж Ви висновки не робите, пане Мих?)))

18. yasam

yasam Well-Known Member

може глянемо на грецький?

---------- Додано в 12:11 ---------- Попередній допис був написаний в 12:10 ----------

Мих робить, а у вас башто-теща

---------- Додано в 12:11 ---------- Попередній допис був написаний в 12:11 ----------

шо то за хлоп, шо під тещею ходить ?))))
    Хіба такий, як на тих картинках, які ви мені на стіну повішали)))

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я вас розумію, але є ще аудиторія, яка вчепилася слова "створений" і тут ще як додати те, що ви пишите...

вони просто заплутаються.:)

---------- Додано в 12:13 ---------- Попередній допис був написаний в 12:12 ----------

покажіть мені хоч раз у Письмі, де сказано, що Бог створив Ісуса.

20. yasam

yasam Well-Known Member

нехай, краще хай плутаються, ніж потім казатимуть: ви обманюєте.

а де твій аватар? :)