Свідки (2)

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем MARTINI, 14 бер 2011.

1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

не міг Ісус над хвилями носитися, бо він став Сином внаслідок безстатевого запліднення гр. Марії з Богом ... хто б не носився хвилями разом з Богом та приймав участь у створенні світу він не міг бути Сином і не міг бути Ісусом, це щось (хоча я гадки не маю звідки воно взялося і що воно є) міг теоретично увійти у тіло Ісуса на стадії ембріону та через це називатися Сином і відповідно Ісусом, але зворотньої сили у цьому нема: як приклад, Якщо Будда перероджується у тілі маля що зветься Тван, то це все рівно Будда, це свідчить про продовження його існування а не про те що Тван тищу років тому по Гангу крокував ...

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Гарне запитання.

У старому Заповіті сказано, що Бога неможливо бачити і навіть десь сказано, що якщо би людина побачила, то напевно померла.

Ісус Христос - Бог, що представлений в такій формі(образі), що ми Його можемо бачити, тобто невидимий Бог проявив Себе в образі видимого для людини.

Ось так я то розумію.

• Подобається Подобається x 1
  3. artobstrel

Відповідно до Вас та ясама - не уся правда, про що ще Бог не сказав? про пантеон інших Богів? висадку інопланетян? дивно ...

але ж Вии то самі - категоричні, Ви її саме як математику сприймаєте: а скоріш як аріхфметику: вірно або не вірно, вірогідності - відсутні, попри можливість трактування будь як, ви кажете лише я прав! чому? чому скажемо Сергій - на 100 % не прав? може на 70-80 прав?

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

трохи некоректне твердження.

Ну а Петро як ходив по воді?

---------- Додано в 22:44 ---------- Попередній допис був написаний в 22:42 ----------

Існує думка, що Святе Письмо - книга для Спасіння людина, а не науково-популярна історія.

5. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

:scratch_one-s_head:
    1. Бог -- невидимий, ніхто Його не бачив
    2. Ісус -- тільки образ Бога, таке собі тілесне віддзеркалення
    3. Ісус роджений першим [перед всім світом]

я правильно акценти розставив?

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

люблю арифметику... що тут скажеш?:)))

---------- Додано в 22:53 ---------- Попередній допис був написаний в 22:52 ----------

Ісус - Бог, зодягнений в людське тіло.

7. artobstrel

І звернувся цей образ його до його ж самого зі словами: "Пробач їм ..." а ще сам до свого образу каже:
    46. а около девятого часа возопил Иисус громким голосом: Или, Или! лама савахфани? то есть: Боже Мой, Боже Мой! для чего Ты Меня оставил?
    (Св. Евангелие от Матфея 27:46) як це так ? у контексті вашої промови?

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я вже писав, Ісус - Богочоловік. Він вів себе, як Бог і як Людина. Ви навели другий варіант.

9. artobstrel

чим це? Син має Батька та мати,

тобто ви згодні що це лише - думка, а ні в якому разі не істина?

до чого це ? питання було не "як він це робив", а "коли він це робив" ...

---------- Додано в 22:57 ---------- Попередній допис був написаний в 22:57 ----------

він ходив як людина, він виглядав як людина але з якого він себе усвідомлював людиною????

---------- Додано в 22:59 ---------- Попередній допис був написаний в 22:57 ----------

який молиться ???? Бог веде розмови сам з собою причому не алегоричне бубніння на одинці а просто кричить в голос чекаючи на відповідь 0_0 ?

10. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

Бог народив сам себе, потім Його копія молилася до Нього самого і вказувала, що є "нижчою за Батька" -- так виходе?

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

ні, це істина для тих, хто хоче жити.

---------- Додано в 23:34 ---------- Попередній допис був написаний в 23:32 ----------

значить я вас не зрозумів.

---------- Додано в 23:39 ---------- Попередній допис був написаний в 23:34 ----------

Ну знаєте... усвідомлював... запитайте щось легше. Він був у людській природі.

12. artobstrel

Мих ... де сказано що віра у "трійцю" є для тих хто хоче - "жити"

---------- Додано в 23:40 ---------- Попередній допис був написаний в 23:39 ----------

а що тут знати коли до когось молишся, то відповідно себе усвідомлюєш людиною а того- Богом ...

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я коментував конкретну фразу. А ви привели інше.

Напишу сто перший раз:

Ісус - БогоЧоловік.

Він молився до Отця і воскрешав мертвих.
    страждав і виздоровляв
    терпів і ходив по воді.

---------- Додано в 23:49 ---------- Попередній допис був написаний в 23:41 ----------

Якщо вірити що Бог є один, то можна так повірити, а в Трійці нема потреби ТАКЕ думати.

14. artobstrel

тобто не Бог ? бо Бог - він Бог і капець ... у нього можуть бути різні іпостасі, прояви але він Бог ... БогоЧоловік у самій назві мається такий собі "ерзац"

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

копія потрібна, якщо вірити, що Бог один, але якщо є Трійця - три особи єдиного Бога, то такі думки недоречні.

---------- Додано в 23:55 ---------- Попередній допис був написаний в 23:53 ----------

християнство вчить так:

В повній мірі Бог і в повній мірі Чоловік.

Не напів Бог, напів чоловік, а в повній мірі.

16. artobstrel

чому тоді молиться до себе?

---------- Додано в 23:57 ---------- Попередній допис був написаний в 23:57 ----------

Ром а Ви католик?

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

:)))

Що дивного?

БогоЛюдина ж, нє?

Так, я католик.

18. artobstrel

чому вітаєте з Різдвом????

тобто має людські слабкості? міг і дівчину того ?

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Бо я - католик східного обряду - юліанський календар.

---------- Додано в 00:04 ---------- Попередній допис був написаний в 00:02 ----------

Так, як кожна людина мав слабості, але Він прожив життя безгрішно.

В одньму місці у Письмі написано, що Він, не взяв Собі за перевагу бути Богом, а понизив себе до людини.
    (Не маю сили шукати цитату.)

20. artobstrel

гм ...

Бог який мав слабості? за вашими промовами йдеться ніби він виключав Бога ...

а де твій аватар? :)