Свідки (2)

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем MARTINI, 14 бер 2011.

1. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Педро - ви дієте як провокатор.
    Я вам уже говрив що термін "єговіст", мене ображає, і є не вірним. Ви ідалі використовуєте термінологію коммуністів. Може ви один з них?

---------- Додано в 22:51 ---------- Попередній допис був написаний в 22:50 ----------

Тема гілки забовязує вас брехати?

---------- Додано в 22:51 ---------- Попередній допис був написаний в 22:51 ----------

Ну може й так. В традиціях християн - не можна говрити правду про тих, коговважаете єретиками.

2. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Сергію, ви візьміть всі журнали башти і повідмічайте, що пряме а що переносне. Ось кланятись помазанцям - це пряме чи переносне?
    До речі, я вас кілька разів просив пояснити, хто їх і чим помазав? І якими явищами в природі це помазання супроводжувалось? Тобто, хтось бачив як їх мазали?

• Подобається Подобається x 1
  3. Сергій аспірант

В книзі напсано цілком ясно що в переосному значенні.
    Ви ж далі намагаєтесь збочуватись мозком.
    І ви ігноруєте, те що Папі римському цілують пантофлю і руку. Що так само ставляться до засушених решток відомих християнських діячив. Ви ж ніби медик, памяаєте, як такі дії кваліфікуються в сексології та психіатрії?

4. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А як ви хочете щоб я вас називав? Свідками? Для мене євангельські свідки ось ці:
    8 Та ви приймете силу Святого Духа, що на вас зійде, і будете моїми свідками в Єрусалимі, у всій Юдеї та Самарії й аж до краю землі.
    Діїї Апостолів, 1

А що поверх того, то для мене гріх.

5. Сергій аспірант

Так хо су і ви мусите так робити, бо так вимагають норми єтики ведення дисскусії. А не вживати спаскудженну гебнею назву зовсім іншої течії, про яку ви взагалі нічого не знаєте.

---------- Додано в 23:03 ---------- Попередній допис був написаний в 23:01 ----------

Для православних уніати - зрадники, запроданці, розкольники, в яких нічого грецького немає, окрім якихось обрядових елементів. Тим не менше у спідкуванні, порядні люди цьоготермніу не вживають, через образливий зміст.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Сергію, перестаньте використовувати древнєгрецьку!

---------- Додано в 23:29 ---------- Попередній допис був написаний в 23:27 ----------

слово унія - то обєднання, а не рокольництво.

7. yasam

yasam Well-Known Member

8. Сергій аспірант

З точки зору православних, така унія була зрадою і розколом в православ ї.

9. yasam

yasam Well-Known Member

Дебільнішого речення від вас я ще не чув. Для яких православних?

---------- Додано в 23:38 ---------- Попередній допис був написаний в 23:37 ----------

Можна здуріти, воно може говорити і за сє, і за православних.

10. Сергій аспірант

Для канонічно визнанних, тобто УПЦ МП і РПЦ.
    Звісно УПЦ КП і УАПЦ можуть вважати інакше, але іншими православними церквами вони сприймаються як щось середнє між розкольниками і тоталітарними сектами. Наприклад, в УПЦ МП вимагають перехрещувати дитину, охрещену в УПЦ КП, хоча це і порушення канонічних правил, бо хрещення католиків визнається.

11. yasam

yasam Well-Known Member

Люди були праві, ви москаль.

12. Сергій аспірант

А я не говорю на захист православних, я кажу про їхню точку зору на греко-католиків.

Якщо ви не вкурсі, то російські спецслужби активно протидіють міссіонерській діяльності католиків в Россії. Так було відмовлено в реєстрації статуту орддену єзуїтів, були випадки депортації католицьких єпископів з території Росії. Минулого року була знищена одна католицька громада. Будь які спроби католиків ести міссіонерську діяльність, а вона могла б бути дуже успішною, бо католики зараз наагто більш помірковані ніж православні, викликає шалений спротив РПЦ, із залученням усіх можливих правових і силових засобів.

---------- Додано в 23:54 ---------- Попередній допис був написаний в 23:53 ----------

Я частково українець, частоко росіянин, частково еврей, частково румун. Ідентифікую себе як українця.

13. friz

friz Well-Known Member

Это ж надо так людей зомбировать, чтоб они поверили, что Иисус - это Михаил архангел и по совместительству Аввадон - губитель душ.

Такое доказательство устроит?

3 Но Петр сказал: Анания! Для чего [ты допустил] сатане вложить в сердце твое [мысль] солгать Духу Святому... Ты солгал не человекам, а Богу.
    (Деян.5:3,4)[/QUOTE]

І читаєм далі "Чому це ви змовилися спокушувати Господнього Духа?"(Дії 5:9) . Запитую, чий це дух Господній?, чи ні? І як Він може обіцяти його, чи злити? " А отож, як правицею Божою був Він вознесений, і обітницю Духа Святого прийняв від Отця, то й злив Він оте, що ви бачите й чуєте."(Дії 2:33) Як Бог може дати Бога Богові , щоб Бог злив Бога на людей, щоб вони сповнилися Богом?

14. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Ви за себе турбуйтесь, не варто в стосунки інших лізти (читай провокувати і розсварювати).

• Подобається Подобається x 2
  15. Сергій аспірант

Я частково українець, частоко росіянин, частково еврей, частково румун. Ідентифікую себе як українця.

---------- Додано в 23:58 ---------- Попередній допис був написаний в 23:56 ----------

Кого я розсварюю? Я лише вказую на непослідовність деяких осіб. Будете послідовними і тримати себе в рамках етичних норм, не будем сваритись. Це ж у наших спільних, інтересах чи не так?

16. Un.Known

Тих самих католиків з православними. Постійно.

Боронь Боже від спільних інтересів з вами.

• Подобається Подобається x 2
  17. Сергій аспірант

Чим? Тим, що вказую на непослідовність і гооврю про реальний стан речей? Чи вивважаете, що ігнорування проблем і розбіжностей, це кращий вихід?

Моя ціль - вести дискусію в рамках етичних норм, без використання диффамації, наклепів, брехні і т. д., я за те, щоб спиратись на факти і законодавство.
    Це суперечить вашим цілям, завданням і обовязкам, як модератора цього форуму, ггромадянки України,і католички?

18. Un.Known

Та ну. Тому постійно обзиваєте опонентів?

Новачок, котрий прочитає цей ваш допис як перший буде по прочитанні наступних гірко розчарований.

19. Bambook

Bambook Persona non grata

20. Сергій аспірант

Я не обзиваю опонентів, а називаю їх, іїх дії своїми іменами.

а де твій аватар? :)