Свідки (2)

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем MARTINI, 14 бер 2011.

1. friz

friz Well-Known Member

Мені шкода , що ви не зрозуміли, це мабудь тому ,що вас із дитинства так зомбували ,як і мене, но то ніц то пройде із часом.
    Ви звернули увагу у чому звинуватили Ісуса фарисеї, що він демонською силою робить чуда, а Ісус їм відповів , якщо Я чиню силою демона, то пройшло Царство Бога повз вас. Це означає, що Ісус чинив чуда силою Бога і вони фарисеї згрішили проти святого духа Бога Єгови. Ви відчули різницю святий дух Єгови , а не "Бог Святий Дух". Попрошу і вас відповісти мені на питання. Чому сатана у вас не троїться чи двоїться у нього теж є дух ,який робить чуда, ну і дітей у нього багато, Ісус так казав.?

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Послухайте, friz.
    Я є вільна людина. І я вправі дізнаватися все, що мене цікавить, а ваші штучки - "типу не знаєш - сам дурак", або не знаєш - "зазобований з дитинства", - залишіть для своїх однопартйців, щоб не задавали мудрих запитань, а покірливо жували пережований харч.

Я просто читаю Біблію, там про це не сказано. А мої, чи ваші відчуття - можуть цілком бути наші фантазії.

Доречі, це не єдине місце про Святого Духа, де сказано, що неможна грішити проти Нього.

• Подобається Подобається x 2
  3. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Бачите, Миху, ви маєте можливість читати Біблію. Для них сатана наклав прокладку між ними і Біблією - це башта. І доки вони не викинуть ту сатанинську прокладку доти вони будуть сидіти в країні Задзеркалля.
    А Біблію вони не хочуть розуміти поскільки для них розуміння мусить бути одне - так як скаже бруклінський антихрист.

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Можу легко довести, що це твердження неправдиве.

Ми, якщо грішимо, то грішимо завжди проти Бога. А тут сказано, (за вашим поняттям) що проти Бога не проститься! Виходить всякий гріх, який ми робимо - не проститься! Тоді нащо спасіння і жертва Христа?

1. А один чоловік, на ймення Ананій, із своєю дружиною Сапфірою, продав був маєтка,
    2. та й з відома дружини своєї присвоїв частину з заплати, а якусь там частину приніс та й поклав у ногах у апостолів.
    3. І промовив Петро: Ананію, чого сатана твоє серце наповнив, щоб ти Духу Святому неправду сказав та присвоїв із заплати за землю?
    4. Хіба те, що ти мав, не твоє все було, а продане не в твоїй владі було? Чого ж в серце своє ти цю справу поклав? Ти не людям неправду сказав, але Богові!
    5. Як Ананій зачув ці слова, то впав та й умер… І обгорнув жах великий усіх, що це чули!
    6. Юнаки ж повставали, обгорнули його, і винесли та й поховали.
    7. І сталось, годин через три прийшла й дружина його, про випадок нічого не знавши.
    8. І промовив до неї Петро: Скажи мені, чи за стільки ви землю оту продали? Вона ж відказала: Так, за стільки.
    9. До неї ж Петро: Чому це ви змовилися спокушувати Господнього Духа? Он ті входять у двері, що чоловіка твого поховали, і тебе вони винесуть…
    10. І вона зараз упала до ніг його, та й умерла. Як ввійшли ж юнаки, то знайшли її мертвою, і, винісши, біля мужа її поховали.
    11. І обгорнув страх великий всю Церкву та всіх, що чули про це…
    (Дії Апостолів 5:1-11)

А отут бачимо: Святий Дух - Бог.

5. Pedro

+1000! Дякую, Миху. А я до того не додумався. Вік живи, вік учись.
    І це справді міняє ситуацію...

6. friz

friz Well-Known Member

Я знаю, тільки не знаю де сказано, що святий дух Бога і є Бог.
    Чому сатана не є трійця, невже ви його більше любите? Відповідайте, я ж відповідаю вам.

---------- Додано в 18:38 ---------- Попередній допис був написаний в 18:13 ----------

Ні Петро сказав"Чому це ви змовились спокушувати Господнього Духа?", а не святого духа Бога. Знаєте ,що ви не знайдете у Біблії , що святий дух Бога і є Бог.

---------- Додано в 18:56 ---------- Попередній допис був написаний в 18:38 ----------

Чому ви завжди брешете?Я вже в друге звертаю увагу. Краще напишіть , щось по суті справи, а то я починаю думати, що вам платять ,щоб ви брехали.

7. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

та не треба доказувати, чому не можливо спокійно спілкуватися, відстоюючи свою точку зору цитатами із Біблії: а так на 99 % розмова їде у наступному форматі: "Бог триєдин - до ви у своій секті козли", "Бог один - бо у вас клірики гомосечуть"

• Подобається Подобається x 1
  8. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Наприклад, що такого сказав Ісус, чого євреї не знали?

9. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

- розтлумачте, бо зі сторони це виглядає ніби Мих заперечив тотожність Бога і Святого духа ...

---------- Додано в 19:03 ---------- Попередній допис був написаний в 19:01 ----------

"сказано - око за око, я кажу возлюбіть ворога свого" (вільне тлумачення) здається ідея з "возлюблінням" ворогів в юдеїв трохи не прижилася ...

10. Сергій аспірант

Це проблема юдеїв... .
    Мва ж іде про інше - що нового Ісус навчив про Бога?

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Цікава думка.

Знаєте чому? Бо я на форумі вже не перший день. Раніше СЄ писали, що дух святий - це сила Єгова, а тепер, виявляється. що це сам Бог.

---------- Додано в 20:06 ---------- Попередній допис був написаний в 20:05 ----------

А ви не помітили? Гм...

---------- Додано в 20:09 ---------- Попередній допис був написаний в 20:06 ----------

Навіть те, що Він - месія.

12. Pedro

А ми їм і не стараємось щось доказати. Це вони лізуть на форуми, лазять по будинкам, совають під ніс макулатуру щоб щось доказати. Доказати що??? Історія церкви сягає майже 2000 років, світлі голови працювали там під керівництвом Святого Духа, поширювали добру новину, розробляли, перекладали, вирішували, страждали за все це і донесли до нас попри все.
    А в кінці 19 століття зявляється авантюрист з 4 класами, брехун і любитель дівчаток і хоче те все перекинути догори ногами, викинути звідти Христа як Сина Божого, заперечити Духа Святого і інші постулати Євангелія.
    Хочуть вони в це все вірити - нехай вірять і нехай навіть човпуться лобом в стіну в імя Рассела-Рутерфорда.
    Але нехай не лізуть зі своєю єресю до інших.

13. Сергій аспірант

Педро - не брешіть.
    А ви запаз що робите?
    Що не пост то брехня на брехні.

Педро, ви підтримуєте вступ України до ЄС. Так?
    А тот Декларація ООН та Конвенція ЄС по правам людини стверджують, що люди мають право поширювати свої погляди:

Декларація ООН:
    Статья 18

Каждый человек имеет право на свободу мысли, совести и религии; это право включает свободу менять свою религию или убеждения и свободу исповедовать свою религию или убеждения как единолично, так и сообща с другими, публичным или частным порядком в учении, богослужении и выполнении религиозных и ритуальных обрядов.
    Статья 19

Каждый человек имеет право на свободу убеждений и на свободное выражение их; это право включает свободу беспрепятственно придерживаться своих убеждений и свободу искать, получать и распространять информацию и идеи любыми средствами и независимо от государственных границ.

Конвенція Європи:
    Статья 9 – Свобода мысли, совести и религии

1. Каждый имеет право на свободу мысли, совести и религии; это право включает свободу менять свою религию или убеждения и свободу исповедовать свою религию или убеждения как индивидуально, так и сообща с другими, публичным или частным порядком в богослужении, обучении, отправлении религиозных и культовых обрядов.

2. Свобода исповедовать свою религию или убеждения подлежит лишь тем ограничениям, которые предусмотрены законом и необходимы в демократическом обществе в интересах общественной безопасности, для охраны общественного порядка, здоровья или нравственности или для защиты прав и свобод других лиц.

Статья 10 – Свобода выражения мнения

1. Каждый имеет право свободно выражать свое мнение. Это право включает свободу придерживаться своего мнения и свободу получать и распространять информацию и идеи без какого-либо вмешательства со стороны публичных властей и независимо от государственных границ. Настоящая статья не препятствует государствам осуществлять лицензирование радиовещательных, телевизионных или кинематографических предприятий.

2. Осуществление этих свобод, налагающее обязанности и ответственность, может быть сопряжено с определенными формальностями, условиями, ограничениями или санкциями, которые предусмотрены законом и необходимы в демократическом обществе в интересах национальной безопасности, территориальной целостности или общественного порядка, в целях предотвращения беспорядков или преступлений, для охраны здоровья и нравственности, защиты репутации или прав других лиц, предотвращения разглашения информации, полученной конфиденциально, или обеспечения авторитета и беспристрастности правосудия.

14. Pedro

Ось я не розумію, чому в єговістів така манера спілкування? Я вас чимось образив? То чому ви і ваш брат продовжуєте ображати людей?
    Тема не про мене, не про Миха та і не про вас. Тема про секту єговістів, яку заснував авантюрист і морально підлий Рассел.
    Я вам навів документ. Звичайно, він відрізняється від підлої і брехливої башти.
    Можете йому не вірити - це ваша справа. Можете далі поклонятись "моральним" авторитетам Расселу-Рутерфорду.
    Але не переходьте тут на особистості і не ображайте людей.

• Подобається Подобається x 1
  15. Сергій аспірант

Ну знову почалась радянська термінологія. Що "Основи атеїзму" вам так гарно викладали, що досі забути не можете?

Так і не один раз. Останній раз щойно - вживанням радянського терміну "єговіст". Думаю. якби ви Миха назвали уніатом, він би теж образився. І звідки у вас така любов до радянської термінології? Ностальгія це, чи що?

Жодного документу ви не навели. навели вузькоконфесійну працю, служителя культу. Отже є всі підстави говорити про ідеологічну упередженість. Ви навіть проігнорували, що праця наисана представником РПЦ, де гебнюків завжди було багато, і зараз вони там є і активно співпрацюють з ФСБ.

---------- Додано в 21:38 ---------- Попередній допис був написаний в 21:36 ----------

А ви морально не підлі? Ви нібито за демократичні цінності, ЄС, але наспавді заперечуєте демократичні цінності.
    Дуже дивна поведінка як на мій погляд.

---------- Додано в 21:39 ---------- Попередній допис був написаний в 21:38 ----------

Їм ніхто не поклоняеться.

---------- Додано в 21:40 ---------- Попередній допис був написаний в 21:39 ----------

Рассел і Рутерфорд не особистості? Чи про мертвих можна говорити усе щщо завгодно? Така ваша мораль?
    І ви тут будете казати, що хтось морально підлий?

---------- Додано в 21:41 ---------- Попередній допис був написаний в 21:40 ----------

І терпіти не можу коли емігранти вчать інших, як треба жити. Сидять собі в нормальних країнах і повчають. От би приїхали сюди і показали б як треба. Так ніж - в неті воно простіше.

---------- Додано в 21:42 ---------- Попередній допис був написаний в 21:41 ----------

Це так на додаток, щодо вашої порядності.

16. Alcona

Alcona Well-Known Member

Скромненький ответ на столько вопросов.
    Покажи мне это правило в древнегреческом языке.
    И ответь на предыдущие вопросы:
    1. Во что же именно "поверил" Фома, согласно Ин 20:29?
    2. Согласно правилу греческого языка (по учению раба), если перед Теос стоит определённый артикль о, что это значит?
    3. По чём ты определил, что слова Фомы "Господь мой и Бог мой" были выражением его эмоций?

А де доЛкази? Наведи, що дружина Раасела отримала юридичну сепарацію, але не розлучення.

Докази!!!!!

Докажи, що ти є особистість.

Я тебе покажу только после того, как ты покажешь мне, где в Библии написаны слова "организация", "зал царств", "разъездной надзиратель" и т. д.

Это ж надо так людей зомбировать, чтоб они поверили, что Иисус - это Михаил архангел и по совместительству Аввадон - губитель душ.

Такое доказательство устроит?

3 Но Петр сказал: Анания! Для чего [ты допустил] сатане вложить в сердце твое [мысль] солгать Духу Святому... Ты солгал не человекам, а Богу.
    (Деян.5:3,4)

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Сергій, ви вже не зраджуйте своїй вірі в такій грубій формі.

Названих людей нема, ні серед живих, ні серед мертвих(згідно СЄ), вони просто не існують. А раз так, то кого ображає Педро? Прожнє місце?

18. Alcona

Alcona Well-Known Member

Поклоняетесь вы рабу и служите ему как богу. Зачем кривить душой?

19. Сергій аспірант

Алькона, я нічого доводити тут не повинен. Звинувачення вислови Педро, от хай його і доводить. А обговорювати кожну вигадку я не хочу, вони просто цього не гідні.

А где в ней слово "баптист", "евангельский верующий"? Слово надзиратель - в Библии есть - епископ.
    Вы првиели термины котоырекасаются организационых вопросов, а фундамента богословия.

Конечно, то тчо в тектсе использовано переносное, а не прямое значение - вы проигнорировали.

Правильно мертва людина не існує ніде, окрім п амяті Єгови. А от софістику залишіть для церкви.

20. Pedro

Сергію, знову і знову ви забуваєтесь. Мушу ще раз нагадати - гілка ні в якому разі не про Педро. Ось відкрийте гілку - моральний облік Педро.
    І будемо там обсуджувати нещасного Педро. Поки модератори не зупинять.
    А так тема про єговістів. Ось ми і мирно дискутуємо про морально чистого сімянина Рассела і не менш морально чистого джентльмена Рутерфорда.
    Ну що ж я зроблю? Тема гілки зобовязує...

а де твій аватар? :)