я отвечаю только за себя,один воин-одна битва, а Андре́й Бори́сович Блум(Митрополи́т Анто́ний) дожен верить в Троицу т.к. он был во главе учреждённой 10 октября 1962 года Сурожской епархии РПЦ в Великобритании
не можу сказати чітке визначення, чи знайти правильну назву... Бог створив Ісуса Христа першим з усіх, кого Він створив... через Ісуса Христа (чи правильно навіть -- за допомогою Ісуса Христа) було створено все і вся... мабуть, ви маєте рацію -- перший янгол серед усіх?.. архангел, але не Бог... ваша черга...
Не Бог-Яхве я згідна (думаю про транскипцію не сперичатимемось) Ісус понад ангелами, але де написано що він архангел???
приходьте завтра 9 квітня на Спомин в будь якому населеному пункті на земній кулі в Зал Царства після заходу Сонця http://www.watchtower.org/u/19980315/article_01.htm
Торро, то ви мене на дискусію з Богом намовляєте, то на заснування реформістської церкви... Зпевняю вас мене влаштовує моє становище простого смертного. Мені просто цікаво поговорити на біблійну тематику
Та 14 нісана нехай буде тоді коли йому належиться... я про те що вино і хліб можна вживати ОБОВЯЗКОВО СПОМИНАЮЧИ ХРИСТА і в інший день.