ні не Бог... тим паче: не частинка трійці, бо ніякої трійці немає -- ніде в Біблії немає жодного слова, що є якась трійця...
я бачив, що ви написали.. прокоментував це -- ми також є сини Божі, але ми не боги... то ж Ісус Христос -- син Божий (тобто людина), чи Бог або ж Бого-чоловік -- людина, яка має і Божі властивості?... три варіанти: - людина... - напівбог-напівлюдина... - Бог...
Дэн Браун писал в "Код да Винчи",что Иисус был из смертных.Роман мог бы остаться незамеченным различными христианскими религиозными деятелями, если бы он не имел такого успеха, и если бы на первой странице книги не утверждалось об истинности описываемых событий. чи можлива така версiя?
художественную литературу не стоит цитировать, ведь браун писал бестселлер, для заработка денег, а не новьіе откровения... что же касается Иисуса, вот лично вьі как думаете -- Он бьіл смертньій, если Он умер, или нет?...
Ви праві. - це трактування найбільше підходить до мого розуміння... Але але але... Якщо Ісус всього навсього людина, то як він міг існувати до народження на землі?
Ісус Христос -- як людина?.. Ісус Христос -- це перша істота, яку створив Бог і до народження на землі, Він жив в небі... Ісус Христос був народжений на землі (орієнтовно 2000 років тому), як Він міг жити тоді на землі до цього?.. в якого кого?...
перед тим, як я відповім на це питання, скажіть: крім Бога, Ісуса Христа та людей -- ще є якісь розумні істоти?...