) ← оце не має нічого спільного з цим → :ireful: пс. а що ж це ви так за трійошників заступаєтеся? тут в одному місці пишите, що ви не трієшник, а нігіліст (в церкву не ходите, карикатуру на московського попа розмістили, фантазуєте самі на тему Бога, Біблію колись відкривали), а тут прямо аж ніби за живе зачепило... :rolleyes:
Тому що моя мама ходить до церкви. Тому,що я не забув,якого я роду. І не зрікаюсь їх памяті. До чого тут фантазії? Фантазують ті,хто намагається витлумачувати на свою користь СП. І владики різних конфесій. І сектанти,типу СЄ. Я ж у всьому,що відбувається зі мною бачу Його Волю. І скоряюсь їй.
роду ви українського, тобтою -- язичник! перуну жертви приносите? до того, що Біблію ви не читаєте, але набралися пафосу, щоб писати різного роду висєри про свідків... "якісь там журнальчики" -- це які журнальчики? ви їх читали? якщо читали -- що в них не подобається? якщо не читали (скоріше за все), то слова про те, що ці "журнальчики" "якісь" -- висєр.
Знаєш,твої вісєри про традиційних мені якось пофік. А оті божевільні,з вибалушеними очима,що плюють на почуття рідних людей,на могили своїх предків, для мене людьми не будуть. Так...недолюдки...непорозуміння... якби ти знав,скільки макулатури ті вампіри мені кидають... Дещо читав.. Перекручують все...
навіть сьогодні,почувши...Зоряну,кинулись..з...хм...дурними запитаннями...метрів 200 з лісу..і то годі пройти... Вампіри.. Типу тих побожних бабульок,які,замість того,щоб чимчикувати в церкву біжуть в посадку дивитись - хто там кричить... Дістало...
Ромку, ніхто ніколи не переміг пупера в гарячій дискусії! І не переможе. Загалом він хлоп зовсім не поганий, просто має свого таракана в голові - наїзди на Церкву. Але це мало чи не єдиний і далеко не найгірший його таракан... Мене також інколи задівають ляпи на "традиційників", ну то й що з того?! Ну має чоловік свій пунктик, ну і фіг з ним!! Простіше не псувати собі настрій і не розпочинати, сприймаючи кульно. Має право. Мої вислови для нього висєр, але і його вислови для мене - теж ще більший висєр. От і вся істина. ))) А то позбиралися горе-"теологи" з обох сторін, традиційники з сектантами - і про БОГА сперечаються(тричі ха-ха)... З новим Календарем, львів"яни, тримайтеся при здоров"ї!!! )))
мої висєри підтверджені: а) історією (ну хоч "середні віки", хоч першою-ліпшою газетою) :rolleyes: чи історію ви також ... читали? б) очевидністю -- адже в попи йдуть у першу чергу заради заробітку; і тільки не тре казати сакраментальну фразу "є й хороші попи". в) мені пофік, що вам пофік, я нікого не переконую, просто називаю речі своїми іменами... :rolleyes: пане самойловичу! ну які ще "наїзди"? чи воно мені тре? якщо було би тре "нападати" -- то просто переповів кілька стандартних історій з категоріїї "попи розказують про своїх"... скажу більше: мені категорично не подобається масковская праваславная -- бо це з вірою не має ніц спільного, простий культ московського папіка... київське православ’я -- ну занадто вже бізнесове. римо-католицизм не подобається -- бо він чужий для слов’ян (так, так! не залежно від того, що більшість поляків -- католики до мозку кісток). греко-католицька релігія -- найбільше наближається до християнства з-поміж традиційництва... маю кількох файних знайомих греко-католиків, дуже хороші і справді побожні люде. та й євангелисти і баптисти -- часто-густо хороші християни.
Слухай,я не Ющенко,той,що до мене можна і на ти..тим більше,що я навіть тобі морозива винен...ананасового... То по-перше. А по друге мені пофік,що тобі пофік,що мені пофік... кгм..ну,карочє... Але мені не пофік,що ти захищаєш подібних людей,що я описав... Ти не полінись,сходи на лф,почитай наші суперечки з Михом...
Нарыл в интернете... Ничего не напоминает? ПОЛУЧИТЬ ФОРМУЛУ И БЕСПЛАТНЫЙ ПОЖИЗНЕННЫЙ ДОСТУП К БЕСЦЕННЫМ УРОКАМ ПРОДАЖ ПРЯМО СЕЙЧАС >> Все мы хорошо помним «специалистов» из канадской оптовой компании. В середине 90-х они, как нашествие саранчи, прошлись по офисам предприятий и организаций. Нахрапистые, агрессивные, натасканные на быструю прибыль, они навсегда заказали обратную дорогу «Канадской оптовой компании» в места, где побывали. И, если против саранчи защищаются пестицидами, то против коробейников защищались табличками на офисных дверях: «Представителям канадской оптовой компании вход воспрещён» или «Здесь живёт смерть представителей канадской оптовой компании». Но ведь кто-то управляет этой армией саранчи, где-то их обучают, как раскрутить и додавить людей, не умеющих возражать. Вот «этот кто-то» периодически ностальгизирует по обильным на урожай 90-м годам и нет-нет, да и запускает очередную орду коробейников, слегка скорректировав технологию впаривания под объективную реальность. Благо, любители заработать «на шару» и купить «на шару» не переводятся и, вряд ли, когда-нибудь переведутся. Первых ищут среди студентов профильных вузов или профильных специальностей (торговля, психология). Среди них действительно встречаются талантливые продавцы, они запросто подходят на улице, устанавливают контакт, входят в доверие. И всё это с энтузиазмом и в своё удовольствие! Но основная масса умеет только доставать из своего бездонного баула очередную «чудо-вещь за смешные деньги» под непрерывное бормотание чуши, в которую и сами не верят. Сегодня, когда техники НЛП(нейролингвистическое программирование) и манипулирование сознанием и поведением людей доступны многим, наши коробейники стали ленивы. Они не хотят таскать тяжёлые баулы с чудо суперпупер электромашин-ками. А зачем? Они теперь суперчеловеки! Можно положить в карман два десятка билетов в Оперный театр и пошёл по старым адресам, но с новыми прикольными инструментами подавления лохов. Благо, билет в Оперный театр теперь от 150 грн. Значит, на одном билете можно наварить не меньше десятки. Им кто-то внушил, что, если красивым жестом вынуть из кармана билет, помахать им перед носом жертвы, она тут же станет поклонником театра и заезжей театральной звезды Иванова, Петрова, Сидорова. И ведь надо же! Эти умники пытаются оправдать свои проколы за наш счёт: «Ну, Вы не расстраивайтесь! Всё у Вас впереди». Намёк на несостоятельность или непонимание ценности того, что впаривают. Им ведь никто не объяснял, что это нарушение этики продавца! Попытка самоутвердиться и поддержать кураж за счёт введения в ступор не состоявшегося покупателя. На это у меня есть свой революционный привет. «Да нет, это Вы не расстраивайтесь, это у вас всё впереди, когда-нибудь Вы научитесь продавать, а мне ведь от вас ничего не нужно». И никак не поймут коробейники: продавец решает проблемы покупателя, а не свои проблемы. А, пока у меня нет покупательской проблемы, коробейник только зря растрачивает время.
Дивлячись як втручатися. Якщо просто висловлювати свою думку, то можна. А держслужбовці - це вже якщо думаєте, що там щось дуже серйозне... Так чому ж "ні"? Хіба мати та дочка - це не родичі? :-о Взагалі, пора мені вже припинити слідкувати за цією темою. Нема часу читати таку купу суперечок. Ми вже тут десятки сторінок товчемось, і ніхто нікого ні в чому не переконав. На прощання висловлю чітко дві тези: 1. Я згоден, що свідки Єгови більшою мірою, ніж інші християнські конфесії, базуються на буквальному сприйнятті Біблії (хоч і не згоден, що ця буквальність повна). 2. Саме те, про що написано в пункті 1, робить свідків Єгови дуже непривабливою конфесією в моїх очах. Бо я зовсім не згоден з Біблією, і чим буквальніше її сприймати, тим легше викликати мою незгоду. Аргументи, які часто подає Пупер на користь правдивості Біблії ("писалась очевидцями", зв'язки між розділами), видаються мені зовсім не переконливими; такі властивості притаманні багатьом творам і зовсім не доводять правдивість. А про аргумент "спочатку вивчіть, тоді повірите" можу сказати, що в мене уважне читання Біблії, як правило, тільки зменшувало прихильність до неї.
Є і інші аргументи, які підтверджують правдивість Бібілії, якщо комусь цікаво можу навести. Може поділитесь, що кокретно прочитане зменшувало вашу прихильність. Спробую прокоментквати, можливо ви щось неправильно зрозуміли.
ні висловлювати думку можна на кухні, а не ходячи до когось на квартиру і не бігаючи по вулиці за сином... пане дм, не тре вже міняти тему розмови :rolleyes: ви писали: "якісь родичі", це може бути два кума, наприклад, чи троюрідні дядьки... :rolleyes: мама і дочка -- це сім’я!. і стосунки в сім’ї -- це стосунки між дуже близькими людьми, а не між "якимись родичами"... якщо ваша дружина щось негарне додому принесе, то ви ж можете викинути це? сказати: чого це ти це сюди принесла? так що не тре зміщати акценти. так-так, будь-ласка про "велику кількість творів" детальніше... і про "парадокси", на які ви натякаєте -- також би уважно послухав... все ми щось колами ходимо. пан ромко он колись читав Біблію, вартову вежу в руки не бере, але вважає, що там щось неймовірно трагічне написане... ви ось Біблії не довіряєте, бо десь колись щось там вичитували... давайте конкретику!
Прошу процитувати, де це заперечується. Пупере, про що Ви говорите? Так може бути хіба у вас - свідків Єгови, де достньо печатки сільради, щоб узаконити вашу церкву) Не юридичний напрямок визначає статус Церкви, а віра та мета з якою люди збираються, те що їх об"єднює і залежно від того, хто є головою Церкви. «Жінки нехай коряться своїм чоловікам, як Господові, бо чоловік - голова жінки, як і Христос - голова Церкви, свого тіла, якого він Спаситель. А як Церква кориться Христові, так у всьому й жінки - своїм чоловікам »(Еф.5,22-24) Вам про Церкву немає змісту згадувати, бо Ваш бог - Єгова - голова Церкви, а в Біблії про це абсолютно нічого не сказано, Христа Ви на жаль не визнаєте. Цікаво, а хто Голова Вашої Церкви, Пупере?
Вы конкретнее отвечайте пожалуйста здесь не об образовании пока говорится. 5 Живые знают, что они умрут, а мёртвые ничего не знают, и нет им больше вознаграждения, потому что память о них предана забвению. 6 Исчезла их любовь, и ненависть, и ревность, и вовеки не будет им доли ни в чём, что делается под солнцем А откуда вы знаете что они живы? Давид же не поднялся на небеса, но сам говорит: „Иегова сказал моему Господу: „Сиди по правую руку от меня Где Давит по вашему?Молится за нас?
Чтобы иметь вечную жизнь, необходимо приобретать знания о тебе, единственном истинном Боге, и посланном тобой Иисусе Христе Бог любит мир так сильно, что отдал своего единородного Сына, чтобы каждый, кто проявляет в него веру, не погиб, но имел вечную жизнь.Иисус ответил: «Я — путь, истина и жизнь. Никто не приходит к Отцу иначе, как только через меня. А вы к тому и призваны, потому что сам Христос пострадал за вас, оставив вам пример, чтобы вы следовали точно по его стопам Пожалуйста ответьте а почему у Бога и Иисуса есть имена а у святого духа нет? Если он Бог?Только конкретно цитатой из Библии. Он отдал себя за наши грехи, чтобы избавить нас от нынешней нечестивой системы вещей, по воле нашего Бога и Отца, Через него у нас есть освобождение выкупом посредством его крови — да, прощение наших проступков по богатству незаслуженной доброты Бога Но, говоря истину, любовью будем во всём вырастать в того, кто является главой, в Христа. .У нас свобода вероисповедания или не так?Печатка чья?