у вас ніколи не виникало бажання помолитися до самого себе? ну, наприклад, "отче, наношаман, допоможи мені наношаману у справах, а за це я, наношаман, буду тебе, наношамана, возвеличувати і тд і тп" і в кінці "дякую тобі, наношаман, за те, що підтримав у вашку хвилину"
Нет. Я очень адекватный мальчуган. Только не говорите об этом коллеге Т., а то он опять сделает вид, что меня игнорирует.
вам тоді вартувало би завітати до свідків. Божа віра рятує від несправедливого соціуму, що тисне на нас.
ви визнаєте їснування матерїї в виглядї одночасного їснування-природи "вщества,єнергїї,поля"... ї не визнаєте мжливост їснування рїзниї сутєй-їпостасй -сутєй Єдного Бога,який все створив? Неповага ї недовїра! А про бузьки Бога ї шизофренїю- ще й неповага-"кощунство и беззаконие"
"А молиться Мне будете так:" Это чей перевод молитесь мне?Вот именно если бы Иисус был Богом он бы не акцентировал на Отца.И сказал бы.Молитесь мне так Я ваш отец и т.д. что ему мешело так сказать? 2.Прийдёт Избавитель и Спаситель и имя ему Эмануил. Присутствие Иисуса на земле как мессианское Семя и Наследник престола Давида доказало поклонникам Иеговы, что Бог был с ними, на их стороне, поддерживая их в их предприятиях в их делах.У Иисуса божевственная сущность но он не Бог.Почему Отец послал сына на землю а не святого духа или сам не пошёл? Но хочу, чтобы вы знали, что каждому мужчине глава — Христос, женщине глава — мужчина, а Христу глава — Бог????????Христу глава — Бог????
Прочитав Дворкіна.. А.Л. Дворкин ДЕСЯТЬ ВОПРОСОВ НАВЯЗЧИВОМУ НЕЗНАКОМЦУ или Пособие для тех, кто не хочет быть завербованным
коло місяця минуло з часу ваших перших висєрів у цій темі... дворкіну ви вирішили почитати, до Біблії ніяк руки не доходять. ну, нічого, ще є час.
Біблію я прочитав давно... був час...і перечитую...коли є потреба... А отих бздурів,що тикають мені блаженні не сприйму ніколи ...
воно і видно... ну то не спілкуйтеся з блаженними, спілкуйтеся зі свідками Єгови. до речі, ви ж вкурсі (адже ви читали Біблію, щоправда "читати" і "прочитати" -- різні речі, тим паче, "зрозуміти" -- це взагалі інше) що Ісус говорив про своїх послідовників? блаженні духом. подумайте над цими словами...
Не маю бажання... Ненавиджу фанатичних брехунів і нелюдів. просто мертва вітка яка зародилась від якогось психа в Америці. Мав язик підвішений,бабло...от і секта готова... Свидетели Иеговы
Тепер уважно перечитай свої дописи про людей,які ходять в традиційну церкву,перечитай ще раз своє слиновиділення на те,як вони вірять і як моляться до Бога. А тоді й будем говорити і про перманентну ненависть,і про те,хто із нас більший псих. До слова...ти не в курсі,чому СЄ не проповідують в ісламських країнах? Особливо там,де суворо дотримуються шаріату? Адже там люди навіть не здогадуються,що Бог не Аллах,а Єгова... Може візьмеш на себе таку місію?