ну скіко вже можна мозги засирати,Вам шо свідки чимось насолили? шо так ненавидите і оговорюєте...то ж не москалі
) як можна бути настільки сліпим (чи прикидаєтеся)? вже є прогрес! свідків ви вже назвали людьми. (тільки не тре називати "нормальними людьми", бо це радше лайка чи образа) ой, це такий театр абсурду! можна стільки побачити показних чеснот; цілий фестиваль марноти... :rolleyes: "нормальні люди" зате пиячать, курять, тиняються... нормально проводять свій вільний час в нормальних розвагах... два рази на рік сходять до "церкви" або й взагалі не ходять, просто поначепляють хрестів на пузо і образів на стіни.... я розумію, чому ви так багато пишете нісенітниць (читай: висєр) про свідків Єгови. ви це все хочете розказати про "нормальних людей" і просто боїтеся, що "нормальні люде" вас не зрозуміють і -- ой, піпєц -- засудять!!! типово: "журнальчики, які свідки видають за Біблію". якщо подумати, то це ви так приховано говорите про себе, адже: - журнали свідки роздають безкоштовно, на відміну від барижничества різного роду "святими предметами" (іконки, хрестики, молитовники, требники і всяка така чепуха)... - журнал прочитав, звернув увагу на якусь тему, подумав і можна викинути... але не традиційники! традиційники повішають "образок" на стіночку, цьомати його будуть, гладити, молитися до нього.... найгірше те, що люде не думають над тим, що роблять. всі звикли. всі вважають це нормальним!
Вони...як паразити злітаються на чужу біду...і просто впиваються нею... Ми їх обходим...але годі... І то не допомога і не розрада...а вампіризм...і страшна назойливість... Їх обминаєш...показуючи всім виглядом,що.... ЛИШІТЬ НАС В СПОКОЇ!!!....але годі... Ну не посилати ж їх...матом...
) висмоктують духовну енергію? змушують продавати хати "на церкву"? зомбують (монотонною музикою, бубонінням, ароматичними речовинами)? ... раз на п’ять років усе одно приходять.
Традиційні не нав'язуються...по хатах не лазять,на вулицях не пристають... До церкви не тягнуть... А ті... Намагаюсь не відкривати...стишую дзвінок...одні ступаються...інші прийдуть.... А на вулиці...побачать Зоряну...і як мухи на мед... Набридло... Пупер.ти мене хочеш переконати в тому,які є наші люди і що собою являє нинішня церква? Я і без тебе це знаю. А образи мені ніхто не нав'язує...як і те,як мені молитись,коли і де.
отак і юдеї бізнес робили собі в храмі, не лізли, бороди акуратно розчесували... через 2000 років попи поводяться так само, нічого історія не навчила. а Ісус ходив, його так само хаяли різного роду нігілісти та релігійні бізнесмени. нагадати, чому розп’яли саме Його, а не вараву? бо утнєньке життя порушував. пан ромко, ви обрізання зробили, якщо вам так подобається старозавітній юдаїзм?
ну звідкись бажання повісити малюночки на стіни і молитися (якщо ви звісно молитеся, я цього не знаю, і знає тільки дві Особи) у вас виникло? коли я був малий, у мене в хаті висів один образок 5*5 сантиметрів -- коло бабиного ліжка, вона його повішала, бо подружка постійно її клювала... я так і досі не розумію -- а нащо? отак з дитинства мозок не пролокали фантазіями на релігійну тему, то і погляд на релігію більш критичний...
в моєї бабці теж ,окраз та літографія про яку туть мувили,але вона ніколи на неї не молилась.попяра зажирилій не хотів провадити по бабці похоронну церемонію,то мій батько пожалівсі в райком КПРС, де та скотина на обліку стояла,то прибіг на задніх цирлах скоро
Невже у Вашому домі немає портретів Ваших рідних? Якщо є, то хіба Ви розмовляєте з ними? Звичайно ні. Портрет, картина, образ, чи ікона - все це для того, щоб людина мала елементарну уяву до кого звертається. Апостоли та люди тих часів бачили Ісуса Христа, значить могли описати, як Він виглядав. Крім того є відбитки з Туринської Плащаниці. Зрештою є багато свідчень про зцілення від чудотворних ікон. Бог є всюди, прочитайте євангеліє від Фоми. Тільки свідки, на відміну від традиційних християн не мають ні поняття, ні уяви, як виглядає їх бог. Моляться самі не знають до кого, чи до чого.
Не 2 особи? знаємо ї почитаємо,а 3 сутї(сущностї) Єдиного Бога! Їкони не їдоли,а образи(якщо хочете вїдео-психїчна їнформацїя) Для вас тїльки текст,букви,для їнших ще й образ... Хто почитає Слово,той почитає ї Образ ! Якщо ж ви самї вїдчуваєте,що їменно ви ї тїльки ви-Божествєнний сосуд,то ненав"язливо,не оскорбляя їнших християн ї себе як Свїдка Божого ,несїть його тим людям,хто в це повїрить.Ї вони згадуючи ваш образ-лїк,еожен раз будуть згадувать о Боге.
Невже у Вашому домі є портрети Ваших рідних? молитесь на них? я оть згадав ,що навіть в домі моїх батьків не було портретів на стінах
Є портрети моїх рідних, в тому числі й бабці та діда. Вони не Боги, щоб я молився на них, але завжди, коли дивлюсь на ці портрети, згадую про них, дякую їм за доброту і любов, яку приділяли вони колись мені малому і молюсь за спасіння їхніх душ.
: Вы хотите сказать что иконы могут ицелять?Так пусть они любого больного вылечат.Или Бог не хочет видеть всех здоровыми?Пишется в новом завете об иконах?Или это задумка сатаны сбить всех с правильного пути?Бог есть дух как люди могут его изображать?И ответьте пожалуйста.Может икона вылечить и приделать ногу или руку?Зачем Богу чтобы люди верили в иконы?Если Он дал заповедь неделать изображений.А это рисунки статуи.Если нет то что Вы считаете идолопоклонством?Привидите аргументы.Или иконы лечат только грип?Сила Бога в том что он единственный кому надо поклоняться в духе и истине тоесть в Слове Его.А евангелия от Фомы входит в канонические книги Библии узаконенными церквой?Поясните пожалуйста очень буду рад!