Свидетели Иеговы

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем Stix, 19 бер 2009.

1. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

цікава вчителька, яку не провідував навіть власний син (про учнів навіть не згадую)
    своїх троюрідних я також, хм, знаю...

2. nanoshaman

nanoshaman Аццкий ужОс

Шановный Торо! Не злитесь так, когда отвечаете на мои посты, а то ваша слюна пачкает монитор с той стороны.

3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Учні приходять і відходять,а "кушать хочется всегда"(с)...
    Особливо,як нема дітей...а то,що колись вродила стало...хм...свідком....

4. duncan

чергове невдале намагання сказати хоч щось... :))

якщо вчителька хороша (хороший педагог), то її провідують учні, іньша справа, якщо це не так.

пс. слів нє защітан, пан ромко.

5. Forpost

Forpost Стоїк

уже в игноре ,где Вы и раньше были,думал что ошибся,ан нет

6. Forpost

Forpost Стоїк

я звичайно не родив,але що мені тоді говорити ,як приїхало чмо з Костомукші і сказало "ваш Бог Єгова плохой" і син їй повірив .так, що ваші висери,як каже кум, на свідків,мені смішні

7. nanoshaman

nanoshaman Аццкий ужОс

Какой шикарный расколбас.

8. Romko

Я не претендую на знання істини в останній інстанції. Кожна людина це світ. І в цьому світі є світло й темрява,правда й неправда,добро і зло. От,в моєму світі ті,хто може байдуже ставитись до того,що рідна мама лежить без руху і не має можливості навіть приготувати собі поїсти - зло. Ті,хто дозволяє собі топтатись по тому,що дороге близьким людям - зло. Ті,хто зневажає пам'ять покійних рідних - зло. Ще раз кажу - то мій світ і пріорітети в ньому розставлені чітко. Припускаю,що в когось іншого все вищеперечислене може мати полярно протилежне значення. Не буду тицяти пальцями....

9. Norton

Norton камышовый кот

неинтересная тема ребята, вместо того чтобы спорить кто лучше а кто умнее,лучше пролистайте свой разговор и посмотрите наконец как вы друг друга поносите....а вы терпение,кротость,смирение....странное представление...

10. kahilot

kahilot Well-Known Member

:good::good::good::good::good::good::good:
    Вот сдесь я Вас поддержал смайликами что Вы хотите примерения с обеих сторон и взываете к здравому смыслу:good::good::good:

11. Romko

Та я і не сперечаюсь,що Пупер умніший...
    В нього і окуляри є.
    І шорти класні.
    І бжушка він має більшого.
    І ананасове морозиво любить...
    а я...шо я...:scratch_one-s_head:

12. Norton

Norton камышовый кот

а який сенс у цьому пане подоказуйте щось собi та панам з закоренiлою точкою зору.......

13. kahilot

kahilot Well-Known Member

:o
    Наблюдая за дискуссиями не вольно задаёшся вопросом куда это приведёт . А приводит это к спорам споры к агресии.Я не поддерживаю агресию и споры .Сказав что у них дуэль я имел виду ихнюю возможность примериться и разойтись.Задумываясь о жизне и смерти человек начинает понимать что вожнее для него и тогда начинает работать здравый смысл.Нужно ли разбивать голову об стену если её можно обойти.Доказывать Вам что я не космонавт можно.Но как аргументировать если против тебя акулы общения.Севшие пут соли на спорах я лучше у ВАс Norton поучусь и жить буду дольше.Согласитесь не плохая перспектива лучше чем головой об стену.А там глядишь и опыт прийдёт тогда и пообщаемся.НЕ как на дуэли.Только не вообразите себе что это ретировка и я испугался.: :pardon::p:))

14. duncan

1. пафос.
    2. мова ні про що з натяком на псевдощирість.
    3. висмоктано з пальця.

підкреслю, бо дехто неуважний:

- якщо вчителя, тобто людину, яка навчала і виховувала чужих дітей, не провідують ці діти, то це говоре про що?

- якщо син не відвідує матір, то винен хто (підказка: мати виховує сина з дитинства)?

- коли в чужу сім’ю лізуть "доброзичливці", після чого у сім’ї починають чвари, сварки, криза (як от у мене колись було з тещо), то винен хто?

ооо!
    ну нарешті!
    нарешті ви переходите на особистості.
    а то всьо байки про нехороших свідків розповідаєте.:rolleyes: :))

15. Romko

Прочитай свої дописи.
    Одна фальш, ненависть і безсиле бризкання слиною на "трійочників"...
    Мені вони якось по барабану..але оті СЄ,що я зустрічав..нічого,крім огиди не викликають...
    А,найголовніше,що ти навіть не є СЄ,
    Повторюю,якщо для тебе в порядку речей лишити паралізовану матір саму,то для мене ні.
    Почуття гумору підводить?
    Повчися в свого тезки на ЛФ.

16. duncan

в якому місці? :))
    попівський бізнес є хороший годний бізнес, уютнєнькє життя є уютнєньке життя, то чого воно мене має злити?
    знову слів нє защітан :))
    мова не про мене і не про стосунки між дітьми та батьками.
    мова про конкретний випадок.
    та ні, всьо нормально -- давайте просто тему перейменуємо в "що пан ромко знає про пупера". :))

пс. а що на елефі уже є якийсь інший пупер чи може duncan? о_О

17. Romko

Знаєш,якби я нічого не робив,тільки лазив і тикав людям дибільні журнальчики(до речі,дитяча книжечка такої якості і формату коштує 5-10 ривень),то я б не мав за що купити..не те,що ліки (4-5 тис гривень щомісяця),але й просто хліба...
    А ще в мене є мама..про яку я теж мушу думати...я ж не отой...якого ти схвалюєш...
    Від попів я теж нічого доброго не чекаю...але вони хоч не такі докучливі...
    Там ти теж є...був...чи будем робити вигляд,що ми незнайомі ?
    Як скажеш...

18. duncan

дивина та й годі! о_О
    хтось говорив, що в Бога віре...
    от такий приклад: люде витрачають велику частину свого вілного від роботи часу на проповідування -- а на бомжів не схожі, одягнені акуратно (трійошникам вартувало би повчитися)...
    [OFFTOP]бачив якось трійошницю, яка щось там раком в церкві цілувала, чи то руку, чи по якусь "святу річ".
    біда з нею, в мініспідниці прийшла.
    такий був аншлаг!
    піп ніколи такий не збирав. :))[/OFFTOP]
    а в Біблії сказано, що не будете ні в чому мати потреби, якщо присвятите себе служінню Богові.

а ви ра***те-ра***те. :rolleyes:
    скільки попові дають грошей в церкві?
    гривеньку? бо шкода на дурниці?
    знову ви якось дивно бесіду ведете...
    щойно сказали, що у пупера на елефі є якийсь тезка, а тепер про щось інше мову заводите... :rolleyes:

19. duncan

пс. ви ще забули гнівно засудити свідків, що вони каву, чай, алкоголь вживають у дуже помірних кількостях, не курять!..
    зовсім не як "нормальні люде"... :rolleyes:

20. Romko

В Бога.
    А не в церкву,ксьондзів і тим більше,не в дурнуваті журнальчики для недорозвинених,які свідки вперто видають за Біблію...
    Якщо людина себе поважає,то вона буде і гарно вдягатися.
    До віросповідання це стосунку не має...
    ЛЮДИНОЮ треба бути.
    Умгу..так вот чо ти до церкви ходиш....;)
    А то до чого?
    Буддисти і мусульмани теж не пють...

а де твій аватар? :)