цікава вчителька, яку не провідував навіть власний син (про учнів навіть не згадую) своїх троюрідних я також, хм, знаю...
Шановный Торо! Не злитесь так, когда отвечаете на мои посты, а то ваша слюна пачкает монитор с той стороны.
Учні приходять і відходять,а "кушать хочется всегда"(с)... Особливо,як нема дітей...а то,що колись вродила стало...хм...свідком....
чергове невдале намагання сказати хоч щось... ) якщо вчителька хороша (хороший педагог), то її провідують учні, іньша справа, якщо це не так. пс. слів нє защітан, пан ромко.
я звичайно не родив,але що мені тоді говорити ,як приїхало чмо з Костомукші і сказало "ваш Бог Єгова плохой" і син їй повірив .так, що ваші висери,як каже кум, на свідків,мені смішні
Я не претендую на знання істини в останній інстанції. Кожна людина це світ. І в цьому світі є світло й темрява,правда й неправда,добро і зло. От,в моєму світі ті,хто може байдуже ставитись до того,що рідна мама лежить без руху і не має можливості навіть приготувати собі поїсти - зло. Ті,хто дозволяє собі топтатись по тому,що дороге близьким людям - зло. Ті,хто зневажає пам'ять покійних рідних - зло. Ще раз кажу - то мій світ і пріорітети в ньому розставлені чітко. Припускаю,що в когось іншого все вищеперечислене може мати полярно протилежне значення. Не буду тицяти пальцями....
неинтересная тема ребята, вместо того чтобы спорить кто лучше а кто умнее,лучше пролистайте свой разговор и посмотрите наконец как вы друг друга поносите....а вы терпение,кротость,смирение....странное представление...
Вот сдесь я Вас поддержал смайликами что Вы хотите примерения с обеих сторон и взываете к здравому смыслу
Та я і не сперечаюсь,що Пупер умніший... В нього і окуляри є. І шорти класні. І бжушка він має більшого. І ананасове морозиво любить... а я...шо я...
:o Наблюдая за дискуссиями не вольно задаёшся вопросом куда это приведёт . А приводит это к спорам споры к агресии.Я не поддерживаю агресию и споры .Сказав что у них дуэль я имел виду ихнюю возможность примериться и разойтись.Задумываясь о жизне и смерти человек начинает понимать что вожнее для него и тогда начинает работать здравый смысл.Нужно ли разбивать голову об стену если её можно обойти.Доказывать Вам что я не космонавт можно.Но как аргументировать если против тебя акулы общения.Севшие пут соли на спорах я лучше у ВАс Norton поучусь и жить буду дольше.Согласитесь не плохая перспектива лучше чем головой об стену.А там глядишь и опыт прийдёт тогда и пообщаемся.НЕ как на дуэли.Только не вообразите себе что это ретировка и я испугался.: :p)
1. пафос. 2. мова ні про що з натяком на псевдощирість. 3. висмоктано з пальця. підкреслю, бо дехто неуважний: - якщо вчителя, тобто людину, яка навчала і виховувала чужих дітей, не провідують ці діти, то це говоре про що? - якщо син не відвідує матір, то винен хто (підказка: мати виховує сина з дитинства)? - коли в чужу сім’ю лізуть "доброзичливці", після чого у сім’ї починають чвари, сварки, криза (як от у мене колись було з тещо), то винен хто? ооо! ну нарешті! нарешті ви переходите на особистості. а то всьо байки про нехороших свідків розповідаєте.:rolleyes: )
Прочитай свої дописи. Одна фальш, ненависть і безсиле бризкання слиною на "трійочників"... Мені вони якось по барабану..але оті СЄ,що я зустрічав..нічого,крім огиди не викликають... А,найголовніше,що ти навіть не є СЄ, Повторюю,якщо для тебе в порядку речей лишити паралізовану матір саму,то для мене ні. Почуття гумору підводить? Повчися в свого тезки на ЛФ.
в якому місці? ) попівський бізнес є хороший годний бізнес, уютнєнькє життя є уютнєньке життя, то чого воно мене має злити? знову слів нє защітан ) мова не про мене і не про стосунки між дітьми та батьками. мова про конкретний випадок. та ні, всьо нормально -- давайте просто тему перейменуємо в "що пан ромко знає про пупера". ) пс. а що на елефі уже є якийсь інший пупер чи може duncan?
Знаєш,якби я нічого не робив,тільки лазив і тикав людям дибільні журнальчики(до речі,дитяча книжечка такої якості і формату коштує 5-10 ривень),то я б не мав за що купити..не те,що ліки (4-5 тис гривень щомісяця),але й просто хліба... А ще в мене є мама..про яку я теж мушу думати...я ж не отой...якого ти схвалюєш... Від попів я теж нічого доброго не чекаю...але вони хоч не такі докучливі... Там ти теж є...був...чи будем робити вигляд,що ми незнайомі ? Як скажеш...
дивина та й годі! хтось говорив, що в Бога віре... от такий приклад: люде витрачають велику частину свого вілного від роботи часу на проповідування -- а на бомжів не схожі, одягнені акуратно (трійошникам вартувало би повчитися)... [OFFTOP]бачив якось трійошницю, яка щось там раком в церкві цілувала, чи то руку, чи по якусь "святу річ". біда з нею, в мініспідниці прийшла. такий був аншлаг! піп ніколи такий не збирав. )[/OFFTOP] а в Біблії сказано, що не будете ні в чому мати потреби, якщо присвятите себе служінню Богові. а ви ра***те-ра***те. :rolleyes: скільки попові дають грошей в церкві? гривеньку? бо шкода на дурниці? знову ви якось дивно бесіду ведете... щойно сказали, що у пупера на елефі є якийсь тезка, а тепер про щось інше мову заводите... :rolleyes:
пс. ви ще забули гнівно засудити свідків, що вони каву, чай, алкоголь вживають у дуже помірних кількостях, не курять!.. зовсім не як "нормальні люде"... :rolleyes:
В Бога. А не в церкву,ксьондзів і тим більше,не в дурнуваті журнальчики для недорозвинених,які свідки вперто видають за Біблію... Якщо людина себе поважає,то вона буде і гарно вдягатися. До віросповідання це стосунку не має... ЛЮДИНОЮ треба бути. Умгу..так вот чо ти до церкви ходиш.... А то до чого? Буддисти і мусульмани теж не пють...