коли Месія віддалився від своїх учнів,для останньої молитви(можна сказати) до вінця з терну було що далеко(по часу).... то дивина...ясна річ... Що з убогих візьмеш..
у Вас ні освіти, ні культурного рівня не вистачає зрозуміти о чім мова,та літографія є дуже відомою по всьому світу, її з наших теренів розвезли українці,так ось на оригіналі голова не піднята у персонажа на пейзажі пагорбів(гороютам і не пахло ,так як Месія молився в оливному саду
ИМХО.В саду Гевсиманском на Оливковой горе без тернового венца(перед тем как схватили).Бросайте камни,если невпопад!...
заложите их в ближайшем к Вам Зале Царства и можете спать спокойно,кошмарики перестанут мучить,сознание раздвояяться
ИМХО 1.Свидетельствовать имеет право тот,кто живёт в Слове и по Слову. Остальные могут свидетельствовать только о своём грехе... 2.И может ли звуко(словосниматель)текстов и Слова говорить:"только я понял,только через меня вы услышали"? А как же сам носитель(Слово) и само устройство(Церковь) и те кто слушает?
Ну да. В одном Ватикане не много не мало - 14 лет. Дело не в том. Церковь - это такая двухтысячилетняя(!) Глыба, о которую подобные секты-десятилетки разбивались сотнями, если не тысячами. Уже 1.000 лет(!) назад она казалась никому не нужным пережитком, седой стариной, которая вот-вот кончит свои дни и ради спасения якобы изжившей себя христианской религии да поднятия непомерно упавшего духа и организовывались хрестовые походы. Но по сей день Церковь Христова остаётся ни на йоту непоколебимой и как никогда актуальной. А сектанты пускай метушатся. Работа у них такая.
Вы хорошо говорите о церкви то почему за 1000лет она не навела порядка?Если она благословенна Иисусом. Иисус не поощрял традиции человеческие а церковь только и стоит на традициях и обрядах.Если в церкви та истинна которой учил Иисус?Или все 1000лет людей пичкают страхом перед адом?И купили людей тем что на небе блаженство.Ходил я в церковь и что узнал что на всё воля Божья.Пути Господни не исповедимы и т.п.
навела,на 1000лет отбросила цивилизацию в темень средневековья,но Торквемада мне нравиться,пора его реинкарнировать,эх пора....
В церквах целують руку вони думають що священикi iхнi отци. *И своим отцом не называйте никого на земле, потому что у вас один Отец — небесный. 10*И вождями не позволяйте себя называть, потому что у вас один Вождь — Христос. То поперше.По друге цiловати руки i iкони не гiгеiнiчно i це iдолопоклонство. Ведь написано: „Поклоняйся твоему Богу Иегове и только ему совершай священное служение“» А в третiх це накладно. *Дух и невеста говорят: «Приди!» И кто слышит это, пусть скажет: «Приди!» Пусть приходит каждый, кто испытывает жажду. И кто желает, пусть берёт воду жизни даром!i циловати руки не гiгєiнiчно!
угу, все життя вивчення Біблії, а не "історії кп-релігії", роздумам про невідомо що і тд, "покруче" буде ваших "досліджень"... особливо тре звернути увагу на те, що попівські дослідження, якщо вони не співпадають з [STRIKE]лінією партії[/STRIKE] "догматами", одразу одноголосно найстаршими попами вважаються єресью і предаються анафемі. так що слів нє защітан і ми знаємо, як розбивалися... насильницькою смертю.
брехня кул, якщо ви зможете орієнтуватися в такому довідникові + будете розуміти, що все там пов’язане + те, усе має логічне продовження + будете розуміти те, про що мова -- ви будете молодець! це ж не бездумно белькотіти на старослов’янській мові незрозумілі молитви, незрозуміло до кого. я відповім: тому що свідки Єгови, як єдино справжня християнська громада, дуже муляє око усім уютнєнькім бізнес-проектам... коли сказано "не вкради", то свідок цього буде дотримуватися, або не лишиться свідком... а трійошник піде вкраде, посповідається, знову вкраде. ну я ж не вирішив тому що "мені так здалося", чи з "життєвого досвіду", мій досвід базується на тому, що я прочитав у Біблії.
це не важно, зато уютнєнько намальовано, драматично неправильно... ті, хто навчався з Ісусом -- не були ідеальними, дехто довго сумнівався, дехто відрікся (тричі!) від Ісуса, дехто навіть спершу переслідував Його. тому проповідувати можу кожен, хто зрозумів. - є така глиба, як зороастризм, коли католицизм ще не придумали, він існував біля тисячі років; і досі існує. - Ісус не палив і не різав своїх опонентів, він проповідував (порівняйте свідків та католиків). - Ісус не вибудовував будинки у греко-римському стилі (читай: язичницькому) - Ісус проповідував усім бачаючим (порівняйте зі свідками), відганяв спокусників та обманщиків (порівняйте як таких закликають до "церкви") - Ісус вигнав з храму бариг (порівняйте з уютнєнькими магазинчиками в середині "церков", порівняйте з шаленою торгівлею попів: хрестини, роковини, упокоїни і так далі і тому подібне; це ж бізнес! ) ) всі знають, завдяки яким мірам це досягалося -- торгівля! :rolleyes: угоди з усіма, хто при владі! з муссоліні, з гітлером, з франко, руская праваславная -- з леніним та сталіним. пристосуванці це називається, а не глиба. а це дослідіть таке питання, як привласнення чужого католицькими великими (я про чин, а не про велич, останнім там і не пахне) попами. про фальсифікацію документів на право власністю "ватиканом", наприклад. ) брехня, обман, грабунок, знову брехня, обман і грабунок, убивства, підкуп, розпуста! ну-ну, глиба. :rolleyes:
та достатньо згадати епідемії. наприклад, епідемія в петербурзі, коли натовп хрестиян ходив і цілував ікону! що відбувалося? правильно -- поширення епідемії. а що сталося з людьми, які хотіли припините цей дурдом? правильно -- збожеволені хрестияни їх убили. а від чого так різко скоротилася династія габсбургів? правильно -- від традиції цілувати померлих. особливо це актуально під час епідемії чуми! про бізнес на "святих мощах", "чудодійних речах" мабуть і говорити не тре... ) до п’ятдесят святих пальців якогось святого, по сто цвяхів, якими ніби-то прибили Ісуса Христа... а відома "свята" "плащаниця"? бгггггг... "чудодійний" фальсифікат середніх віків. а "нерукотворний образ"? бггггг... та візьміть, трійошники, та хоч раз подивіться на відбиток, який лишає ваше лише на рушникові!
Я говорю про те,що бачив власними очима. І про сусідку-вчительку,де,"втручаючись" у її життя(по її проханню),купляв хліб і ліки. Бо вона була прикована до ліжка. А її син,знаючи про це,райзував в краватці з журнальчиками попід вікнами. І про інших сусідів. Яких я теж знаю особисто,бо живуть на одній сходовій клітці. І про свою троюрідну сестру. Яку я теж ...хм...знаю особисто...