Свидетели Иеговы

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем Stix, 19 бер 2009.

1. Forpost

Forpost Стоїк

коли Месія віддалився від своїх учнів,для останньої молитви(можна сказати) до вінця з терну було що далеко(по часу).... то дивина...ясна річ... Що з убогих візьмеш..

2. Forpost

Forpost Стоїк

у Вас ні освіти, ні культурного рівня не вистачає зрозуміти о чім мова,та літографія є дуже відомою по всьому світу, її з наших теренів розвезли українці,так ось на оригіналі голова не піднята у персонажа на пейзажі пагорбів(гороютам і не пахло ,так як Месія молився в оливному саду

3. Forpost

Forpost Стоїк

чого мене з Німеції пом"янаєте,нема чого чіпитись,і мову привокзальної вже відняло?

4. ИМХО.В саду Гевсиманском на Оливковой горе без тернового венца(перед тем как схватили).Бросайте камни,если невпопад!...:sad:

5. Forpost

Forpost Стоїк

заложите их в ближайшем к Вам Зале Царства и можете спать спокойно,кошмарики перестанут мучить,сознание раздвояяться

6. Romko

Romko Дуже важлива персона

Мені не о хронологію йдеться.

7. ИМХО
    1.Свидетельствовать имеет право тот,кто живёт в Слове и по Слову.
    Остальные могут свидетельствовать только о своём грехе...
    2.И может ли звуко(словосниматель)текстов и Слова говорить:"только я понял,только через меня вы услышали"?
    А как же сам носитель(Слово) и само устройство(Церковь) и те кто слушает?

8. Forpost

Forpost Стоїк

витиевато аднака ,будьте попроще и люди к Вам потянуться

9. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Ну да. В одном Ватикане не много не мало - 14 лет.
    Дело не в том. Церковь - это такая двухтысячилетняя(!) Глыба, о которую подобные секты-десятилетки разбивались сотнями, если не тысячами. Уже 1.000 лет(!) назад она казалась никому не нужным пережитком, седой стариной, которая вот-вот кончит свои дни и ради спасения якобы изжившей себя христианской религии да поднятия непомерно упавшего духа и организовывались хрестовые походы. Но по сей день Церковь Христова остаётся ни на йоту непоколебимой и как никогда актуальной.
    А сектанты пускай метушатся. Работа у них такая. :pardon:

10. kahilot

kahilot Well-Known Member

Вы хорошо говорите о церкви то почему за 1000лет она не навела порядка?Если она благословенна Иисусом. Иисус не поощрял традиции человеческие а церковь только и стоит на традициях и обрядах.Если в церкви та истинна которой учил Иисус?Или все 1000лет людей пичкают страхом перед адом?И купили людей тем что на небе блаженство.Ходил я в церковь и что узнал что на всё воля Божья.Пути Господни не исповедимы и т.п.

11. Forpost

Forpost Стоїк

тре попу було ручку поцюлювати ,на тацю дяку сто долярів кинути ,той істина би втвориласі

12. Forpost

Forpost Стоїк

навела,на 1000лет отбросила цивилизацию в темень средневековья,но Торквемада мне нравиться,пора его реинкарнировать,эх пора....

13. kahilot

kahilot Well-Known Member

В церквах целують руку
    вони думають що священикi iхнi отци.
    *И своим отцом не называйте никого на земле, потому что у вас один Отец — небесный. 10*И вождями не позволяйте себя называть, потому что у вас один Вождь — Христос.
    То поперше.По друге цiловати руки i iкони не гiгеiнiчно i це iдолопоклонство. Ведь написано: „Поклоняйся твоему Богу Иегове и только ему совершай священное служение“»
    А в третiх це накладно. *Дух и невеста говорят: «Приди!» И кто слышит это, пусть скажет: «Приди!» Пусть приходит каждый, кто испытывает жажду. И кто желает, пусть берёт воду жизни даром!i циловати руки не гiгєiнiчно!

14. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

угу, все життя вивчення Біблії, а не "історії кп-релігії", роздумам про невідомо що і тд, "покруче" буде ваших "досліджень"...

особливо тре звернути увагу на те, що попівські дослідження, якщо вони не співпадають з [STRIKE]лінією партії[/STRIKE] "догматами", одразу одноголосно найстаршими попами вважаються єресью і предаються анафемі.

так що слів нє защітан ;)
    і ми знаємо, як розбивалися...
    насильницькою смертю.

15. duncan

брехня
    кул, якщо ви зможете орієнтуватися в такому довідникові + будете розуміти, що все там пов’язане + те, усе має логічне продовження + будете розуміти те, про що мова -- ви будете молодець!

це ж не бездумно белькотіти на старослов’янській мові незрозумілі молитви, незрозуміло до кого. :)
    я відповім: тому що свідки Єгови, як єдино справжня християнська громада, дуже муляє око усім уютнєнькім бізнес-проектам... :)

коли сказано "не вкради", то свідок цього буде дотримуватися, або не лишиться свідком...
    а трійошник піде вкраде, посповідається, знову вкраде.
    ну я ж не вирішив тому що "мені так здалося", чи з "життєвого досвіду", мій досвід базується на тому, що я прочитав у Біблії. ;)

16. duncan

це не важно, зато уютнєнько намальовано, драматично
    неправильно...
    ті, хто навчався з Ісусом -- не були ідеальними, дехто довго сумнівався, дехто відрікся (тричі!) від Ісуса, дехто навіть спершу переслідував Його.
    тому проповідувати можу кожен, хто зрозумів.
    - є така глиба, як зороастризм, коли католицизм ще не придумали, він існував біля тисячі років; і досі існує.

- Ісус не палив і не різав своїх опонентів, він проповідував (порівняйте свідків та католиків).

- Ісус не вибудовував будинки у греко-римському стилі (читай: язичницькому)

- Ісус проповідував усім бачаючим (порівняйте зі свідками), відганяв спокусників та обманщиків (порівняйте як таких закликають до "церкви")

- Ісус вигнав з храму бариг (порівняйте з уютнєнькими магазинчиками в середині "церков", порівняйте з шаленою торгівлею попів: хрестини, роковини, упокоїни і так далі і тому подібне; це ж бізнес! :)) )

всі знають, завдяки яким мірам це досягалося -- торгівля! :rolleyes:
    угоди з усіма, хто при владі!
    з муссоліні, з гітлером, з франко, руская праваславная -- з леніним та сталіним.
    пристосуванці це називається, а не глиба.

а це дослідіть таке питання, як привласнення чужого католицькими великими (я про чин, а не про велич, останнім там і не пахне) попами.
    про фальсифікацію документів на право власністю "ватиканом", наприклад. :))

брехня, обман, грабунок, знову брехня, обман і грабунок, убивства, підкуп, розпуста!
    ну-ну, глиба. :rolleyes:

17. duncan

та достатньо згадати епідемії.
    наприклад, епідемія в петербурзі, коли натовп хрестиян ходив і цілував ікону!
    що відбувалося?
    правильно -- поширення епідемії.
    а що сталося з людьми, які хотіли припините цей дурдом?
    правильно -- збожеволені хрестияни їх убили.

а від чого так різко скоротилася династія габсбургів?
    правильно -- від традиції цілувати померлих.
    особливо це актуально під час епідемії чуми!

про бізнес на "святих мощах", "чудодійних речах" мабуть і говорити не тре... :))
    до п’ятдесят святих пальців якогось святого, по сто цвяхів, якими ніби-то прибили Ісуса Христа...
    а відома "свята" "плащаниця"?
    бгггггг...
    "чудодійний" фальсифікат середніх віків.
    а "нерукотворний образ"?
    бггггг...
    та візьміть, трійошники, та хоч раз подивіться на відбиток, який лишає ваше лише на рушникові!

18. Romko

Пупере,запам’ятай,я не брешу ніколи.

19. duncan

окрім випадків, коли мова йде про свідків.

20. Romko

Я говорю про те,що бачив власними очима.
    І про сусідку-вчительку,де,"втручаючись" у її життя(по її проханню),купляв хліб і ліки.
    Бо вона була прикована до ліжка.
    А її син,знаючи про це,райзував в краватці з журнальчиками попід вікнами.
    І про інших сусідів.
    Яких я теж знаю особисто,бо живуть на одній сходовій клітці.
    І про свою троюрідну сестру.
    Яку я теж ...хм...знаю особисто...

а де твій аватар? :)