Свидетели Иеговы

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем Stix, 19 бер 2009.

1. Alex L

Alex L Active Member

Чому ж тоді "или плохой", адже написано:
    «Я*—Господь, Бог твій, що навчає тебе про корисне» (ІСАЇ 48:17).
    Бог поганої моралі не навчає. Він як наш творець знає, що для нас найкраще.

2. ГонибесOff

ГонибесOff Well-Known Member

В старые советские времена некоторые людишки с подачи,наверяка, КГБ распространяли байки про так называемых сектантов(напомню,почему-то так называют всех верующих окромя провославных,католиков ну и нав.греко-католиков.Причем это только у нас на територии бывшей Совдепии.Ну за то шо такое секта-отдельный разговор)Так вот страшилки такие.
    Мол после своих гнусных проповедей они запирают двери,выключают свет и имеют ту женщину,котораю первой в руки попадется.А еще они детей едят,кровь пьют.Ну и так далее,такой же бред.Люди боялись,но верили.Хотя никто не удосужился проверить.Работала все-таки система!Да и сейчас работает!
    Лично я ничего плохого не могу сказать про Свидетелей.
    И просьба не мешать до кучи Свидетелей и Харизматики(энто те,которые сандеевцы аделаджисты),это все-таки разные разности.
    Так шо,хотите шо-то сказать,говорите,только с фактами,адресами,телефонами,явками.
    Я проверю,если надо и морды могу побить(за дело)
    Людей за глаза судачить легко,но паскудное это дело.
    А если в глаза,то так собиремся вместе и порядок наведем.
    Определим,кто гад,а кто паинька.
    Со всим этим всем па-па!!!

3. nanoshaman

nanoshaman Аццкий ужОс

Шо цэ було?

4. ГонибесOff

Та так я шалю,брат.Гарно так на души стало писля прочытанного.Захотилося повыпендрываться.А ты ,надеюся, не возражаешь?

5. nanoshaman

nanoshaman Аццкий ужОс

А то я сразу не догадался.

6. " И будет Он-мир" (Михея,гл.5ю5):cool:

7. moisei

moisei Member

Извените если затронул Ваши чувства.Но велась дискуссия.Я вообще не понимаю Библия дона для обьединения Иисус с помощью Слова хотел спасти от проделок сатаны. Вод общий враг.Ему наши споры на руку.Наше дело жить а сатаны нас уничтожить. Вот он и придумывает мол Бог обманывает на счёт смерти.Хулит этим Бога. А БОг чётко сказал Что душа это человек или жизнь такое Библейское значения.

8. Norton

Norton камышовый кот

:))

9. Norton

Norton камышовый кот

я подразумевал от отрицательного к положительному...

10. ГонибесOff

:ireful:Так хіба я знаю?Мо й не признав.Всяк бува у житті.А шо тут всі так накинулись на Свідків?Може давай нову тему про попів православних,чи католицьких ксьонзів та їхні витівки розпочнемо.То буде дуже цукерно,до 18 не читати:yahoo:

11. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

А есть здесь на форуме попы православные, аль ксендзы католические?!
    Правильно, посему и тема будет не актуальна.

12. ГонибесOff

:rose:
    Знову.А ви вевнені,що їх туточки нема?Я-ні.А якщо й так,їм перекажуть.Так що,попоркаємось у брудній білизні?Чи це табу?
    А взагалі,я проти паплюжити ось так запросто чесне ім,я людей.Якщо хтось не згоден,нехай дає адреси,контакти.Поговоремо

13. moisei

moisei Member

Дружише!Бог мене єто имя не давал. Обьясни в чём грех популярнее?Если дают название котам собакам человеческие то человек грешит?насчёт цитат.Если говорить человеческой философией то куда она заведёт .Оглянитесь к чему привела человеческая философия? НЕкому не в обиду сказанно. Поживите Norton без истины .Устанавлевая свои нормы добра и зла.Вот это и нужно нашему общему врагу сатане лбами нас столкнуть и дало сделанно.В Эдеме как раз был поднят вопрос сатанй может человек жить сам посебе и сам решать что добро и что зло. Так в чём правда брат?
    :pardon:

14. D.M.

D.M. Well-Known Member

1. Цікаво у Вас, Пупере, виходить. Вважати, що хтось неправильно поводиться зі своєю матір'ю - це втручання в чужу сім'ю. А знищити чужі ікони - це тіпа нормально. Але ж це ще нахабніше втручання, до того ж протиправне: знищення чужого майна.

2. Я бачу, тут багато говорилося про погану поведінку окремих представників різних конфесій. Навряд чи вдасться навести статистику, в кого таких більше. І пропоную чітко відмежовувати це від питання про саму ідеологію тієї чи іншої конфесії.

15. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

;) добродію, а ви запросіть свого парафіяльного [STRIKE]попа [/STRIKE]священика...
    цікаві у вас висновки...
    тобто втручатися у справи чужої сім’ї можна?
    тобто ви собі вирішили, що в чужій сім’ї не так уютнєнько, як ви собі уявляєте, то берете і втручаєтеся?
    приходите, когось виганяєте чи просто лупите (наприклад, сина, чи дочку, чи внучку, чи жучку), наводите свій [STRIKE]арійський[/STRIKE] порядок? ;)
    гмммм, дуже і дуже цікаво.

а "чужі ікони" -- це які?
    в чужій сім’ї?
    у сусідів?
    це ви в якому місці повідомлення пана ромка побачили, що ікони були "чужі"?

і знову ж таки, повертаючись до того [STRIKE]висєра[/STRIKE] повідомлення, хочу запитати правдолюбного пана ромка -- якщо свідки не противляться насиллю (є предостатньо прикладів, що свідки не чинять насилля; це факт), то як можна розцінити слова пана ромка про те, що якийсь уявний (чи може фактичний) свідок прийшов до когось додому і знищив ікони?

мені видається -- висновок очевидний.
    :good:

16. kahilot

kahilot Well-Known Member

Мы с Вами в дискуссию вступаем ищим истинну так сказать.Иисус тоже цитатами говорил ничего жив.А насчёт Моисея ненадо имя в ранг святых приписывать. Он такой же как и все.Мы можем брать снего пример и подражать его вере но небольше.

17. D.M.

D.M. Well-Known Member

Ні, нічого такого я не вирішив. Те, що Ви тут понапридумували, зовсім не схоже на мою точку зору. Та я й не мав наміру описувати, що я про це думаю. Просто звернув увагу на те, що Ви, засуджуючи деяке втручання, виправдовували те, що є ще більшим втручанням.

Наскільки я пам'ятаю, йшлося про ікони, які належали якомусь родичу того свідка Єгови, який їх знищив. Може, Ви насильство над родичами чи знищення майна родичів вважаєте меншим злом, ніж аналогічні дії над чужими людьми?

Оце вже трохи краще. Нарешті Ви облишили виправдовувати цю дію.

18. duncan

не будемо ховатися за великою кількістю слів.
    я написав: втручатися в іншу сім’ю не можна.
    якщо комусь здається, що там дивні стосунки -- викликайте держслужбовців.
    та ні, мова про матір та дочку:
    взагалі-то це було напівриторичне питання :rolleyes:
    от я, коли до батьків приходжу, то також ненав’язливо звертаю увагу, що вони дарма повішали "художню творчість" на стіни... :)
    але я з батьками не живу в одній хаті.
    у себе вдома не тримаю такого хламу, і не купляю, тим паче.

19. Romko

Romko Дуже важлива персона

А в мене отакий

І...цей вразив...

20. duncan

молитеся до нього?

а де твій аватар? :)