Свидетели Иеговы

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем Stix, 19 бер 2009.

1. Romko

Romko Дуже важлива персона

З власного досвіду,скажу...я два рази був в стані клінічної смерті..
    І тепер..ТЕПЕР з впевненістю скажу...душа є... і це не пусті слова...
    І вона болить...
    Можна тисячу разів тицяти цитатами СП...можна ходити і проповідувати...а можна й не проповідувати...
    Можна казати,що Бог є...можна казати,що нема...
    Можна придумувати собі сотні правил...від цього не зміниться нічого...

2. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

- а що таке "клінічна смерть"?
    - яка тривалість?
    - рай\пекло\чистилище бачили?

3. Romko

Не бачив...не пам’ятаю...
    Я був під наркозом.
    Кожного дня викачували гній з нирки.Через наднирник.Болюча штука...тому наркоз...
    Одного разу відмовило серце...
    Два рази.протягом години...на кілька хвилин.
    Запустили..
    Але в мені змінилось все.
    Без застережень...

4. duncan

я перепрошую, але яким чином це доводе, що є "потойбічне життя"?

5. Romko

Я не збираюсь нічого доводити.
    Я знаю.
    І все.

6. duncan

:) :rolleyes: ну ясно...

7. Romko

Мені не смішно.

8. duncan

всьо правильно, головне, що ви ту понаписували про свідків...
    емоційно
    а коли задано пряме чітке питання "на чому базується ваше переконання" -- "вам усе ясно"...

9. Norton

Norton камышовый кот

Вы знаете Пупер я наоборот не живу в мире иллюзий,а живу я в этом мире,точно так же ,как и Вы и считаю,что мораль каждый человек должен извлекать из своих поступков,некоторым людям для этого нужна вера(и я не в коем случае не против этого),но все таки думаю,что человек должен сам воспитывать в себе мораль и это никак не идет вразрез вере,а если к этому иметь свое представление о БОГЕ,думаю,что нет ничего лучшего воспитать всебе качества достой ые того,чтобы совершенствоваться как полноценная личность... Но если у меня появится возможность узнать от Вас немного больше о морали,я с удовольствием пообщаюсь с Вами об этом.

10. duncan

пардонтє, але це звучить, як "сам собі порозумнішав і навчився"...
    як (!) людина може виховати в собі хоч якусь мораль, якщо вона не отримує інформацію хоча би від інших людей? о_О
    а звідки ви про ці якості знаєте?
    звідки ви знаєте, що не можна красти, не можна бити інших людей, не можна чіплятися до жінок з непристойностями (знову ж, що вважати непристойностями)?

11. Norton

Norton камышовый кот

была хорошая школа в жизни, уж поверьте и о религии знаю не по наслышке,а информацию получаю до сих пор,в том числе и от братьев Ваших по вере...

12. moisei

moisei Member

Почему я когда был в больнице в отключке не имел понятия что есть душа?Что это только избранным видется?:scratch_one-s_head:

13. moisei

moisei Member

Мне поидеи если я не избранный должен ад видется но и в том случае у меня должно быть чувства души.

*Живые знают, что они умрут, а мёртвые ничего не знают, и нет им больше вознаграждения, потому что память о них предана забвению. 6*Исчезла их любовь, и ненависть, и ревность, и вовеки не будет им доли ни в чём, что делается под солнцем
    :scratch_one-s_head:

14. Romko

До чого тут це?
    Зафіксовані дві зупинки серця.
    І все.

15. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Ну почему, у меня тоже была клиническая смерть пару минут. Парил под потолком, видел себя внизу в койке и чарующих докторов над собой. Но без тунелей, света и прочего.
    А ещё месяца полтора пролежал на станции интенсивной поддержки, с того света меня вытягивали. И там по ночам мою койку возили по кругу со скоростью ужасы какие-то, черти, прости Господи... и очень не хотел и боялся я тех ночей.
    Но всё это приписываю действиям наркоты и прочих медикаментов, коими был накачан.
    Было дело.

16. Alex L

Alex L Active Member

І про це також. Більше можете взнати на офіційному сайті http://www.watchtower.org/k/index.html

17. Alex L

Alex L Active Member

За саму людини це ніхто інший,звичайно не зробить. А щодо моралі, як гадаєте стосовно того що добре, а що погано, людині потрібно самій вирішувати чи варто взнати у Бога? Ви не вважаєте, що Бог, як творець, знає, що для нас погане, а шо добре?

18. Norton

Norton камышовый кот

Алексей БОГ уже дал ссылку на то,как вести себя в этой жизни,надо верить в себя и приложить максимум усилий,чтобы приблизиться к этой морали,хорошей или плохой....

19. Alex L

Alex L Active Member

Не зрозумів це ви про Бібілію? Я про неї.

20. Norton

Norton камышовый кот

конечно

а де твій аватар? :)