Свидетели Иеговы

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем Stix, 19 бер 2009.

1. Forpost

Forpost Стоїк

Ви велика людина ,так і як ті, шо з Ісусом,ходили ,хочете хліба,і не розумієте його вчення

2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Подивися на вулицю...
    Чудаки далі ходять з кольоровими журнальчиками(переконуючи всіх,що то і є Біблія),а нормальні люди в кращому випадку.переходять на іншу сторону вулиці і відмахуються,як від назойливих мух...
    Так і буде...

3. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

Біблію відкрийте нарешті! :))
    вам попня набрехала!
    Ісус Христос не такий, який вони розказували, Він такий, як ви ото щойно сказали -- чудак!
    ходив і проповідував, а "нормальні" тікали від нього.

страшно питати, кого ви вважаєте "нормальним"! :scratch_one-s_head:
    такі "нормальні" Ісуса і розп’яли.
    такі "нормальні" грабують, убивають, крадуть ... а потім сповідаються і знову стають "нормальними"... :wacko:

4. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

По-моему, пришло время... На этом форуме, и именно на этой ветке должен появиться Он...
    Даёшь Миха на "Остров"!!!

5. Прояснїть нерїдновїру:
    СВЇДКИ їЄГОВИ - ХРИСТИЯНЕ,ЇУДЕЇ чи "жидовствуючї"???
    Кого вони бачили,кого їншї не бачили?

6. Forpost

Forpost Стоїк

ІСУС ХРИСТОС(МЕСІЯ) -християнин,іудей? питання не нове ,ше фарисеї то хтіли знати

7. moisei

moisei Member

*Почему ты смотришь на соломинку, которая в глазу твоего брата, а на бревно, которое в твоём глазу, не обращаешь внимания? 42*Как ты можешь говорить твоему брату: „Брат, позволь мне вынуть соломинку, которая в твоём глазу“, тогда как ты сам не смотришь на бревно в своём глазу? Лицемер! Вынь сначала бревно из своего глаза, и тогда ясно увидишь, как вынуть соломинку, которая в глазу твоего брата
    *Кроме того, перестаньте судить, и вы никогда не будете судимы. Перестаньте осуждать, и вы никогда не будете осуждаемы. Отпускайте — и будете отпущены

8. Чи визнають свїдки Трїйцю ї її Єднїсть?

9. Ї дїзнались фарисеї(ї Їуда "свїдчив"), ї народ,ї розїп"яли!...
    Ї кричали по сутї: "Не свїдок,не свїдок,розпни,розпни!"
    Мїж фарисеями ї свїдками так багато спїльного:не п"ють,себе блюдуть-їнших зневажають....:bad:
    Гординя!!
    "Вони,як гроби розукрашенї-ззовнї красивї,а в серединї-тлєн..."(приблизно):wacko:

10. Forpost

Forpost Стоїк

ні ,так як для цього нема підстав у вихідному тексті,тай Ісус(Месія) не визнавав

11. Forpost

Forpost Стоїк

смішно...афтар пиши исчо

12. тай Ісус(Месія) не визнававо_О

Свїдоцтво сумнївне:

1.Никто не прийдёт к Отцу моему,как через меня
    2.Я ни одной буквы не прибавил и не отнял от Закона Отца моего
    (по поводу їудейства)
    Поєтому есть Апостольская Церковь-Тело Христово от самого Христа и есть незваные на Суд свидетели и Лжепастыри.

О чём вы свидетельствуете,о Боге,Евангелии,о чём то ещё и чем отличаетесь от клуба по интересам типО "моржеватели"?

13. Romko

Та мені пофік,що ти думаєш про попів..

Просто намагання СЄ щось довести є жалюгідними...як і вони...

14. Norton

Norton камышовый кот

Моисей это имя тебе Бог дал?не грешишь ли ты одождествляя себя с человеком который отдал себя делу Бога!вы же в первую очередь вступаете в полемику,а вера насколько мне известно дело добровольное,свидетели наоборот навязывают свои принципы,просто выбрасывая цитаты из Святого Писания,людское это все,а не от БОГА!!!

15. Norton

Norton камышовый кот

знаете пупер я Вам так скажу Вы хоть и нормальный человек,но немножечко не понимаете простых вещей,что у каждого есть свои взгляды на жизнь,у меня есть своя позиция насчет свидетелей и она может иногда совпадать с мнениями других людей,а если говорить о религиях,так мы можем с Вами поговорить об этом и поверьте найдется очень много разногласий... Верьте в БОГА в себе,ибо храм БОЖИЙ это есть мы, Он создал нас,а кто лучше или кто как цитирует писание доказывая что это есть правильно... хуже когда не верят вообще...

16. Norton

Norton камышовый кот

ирония не вяжется с Вашей верующей сущностью,не грешно ли смеяться над человеком,который может не понимает Вашего учения,попытайтесь ненавязчиво изъяснить ему,где терпимость Ваша?
    я с удовольствием Вас послушаю...

17. duncan

все правильно, тільки уважно прочитайте те, що ви самі ж і процитували :)
    до Отця -- через Мене.
    є одна Особа і є Друга. :)
    все правильно...
    Ісус Христос -- месія, якого Бог обіцяв людям дати.
    пророцтва здійснилися.
    я не тільки про попів думаю, що це нормальний бізнес.
    що серед попів є хороші люди, які справді вірять у те, що роблять (улюблений аргумент усіх трійошників -- "є і хороші священики").
    тільки людина, яка починає (для початку) просто читати Біблію, звертає увагу на всі деталі, а не на вирвані фрази, як у трійошників, рано чи пізно (ліпше, звісно, рано) стає на непростий шлях -- шлях до Бога.

а свідки Єгови -- це тільки громада, в якій найбільш точно виконують волю Бога, в якій люде намагаються найбільше правильно поводитися, так, як це звелів самі знаєте хто.

ну а черговий висєр про те, що "я десь колись чув чи бачив, що свідки такі-сякі" -- це тільки висєр і більше ніц.
    вам?
    довести вам?
    як можна щось доводити людині, яка себе постійно переконує, що свідки погані[STRIKE], а він сам дартаньян[/STRIKE]? :rolleyes:

свідки нікому нічого не доводять, а просто проповідують -- так, як заповів (тобто наказав) Ісус Христос...
    ваша злість на свідків цілком зрозуміла -- ще в школі двійочники завжди збиваються у ватаги і б’ють відмінників; така собі підсвідома злість.
    ну а тепер трійочники постійно хають свідків, бо самі знають, що неправі. :rolleyes:

18. duncan

з цього місця детальніше...
    де яку цитату викинули?
    чи ви про знамениту "троє свідчать на небі, Ісус, Єгова та дух, всі троє одно"? :rolleyes:
    правильно зробили.
    дякую за визнаня моєї "нормальності", хоча не знаю, який сенс ви у це слово вкладаєте. :rolleyes:
    он пан ромко дуже дивних людей називає "нормальними".

насправді ваші слова -- відмазка для всіх, хто живе за правилом "я сам собі бог"...
    уютнєнькій світ, в якому завжди знайдеться виправдання для своїх вчинків.

просте питання: якщо "любими шляхами можна прийти до Бога", то навіщо тоді Біблія?
    навіщо її читати, якщо у "кожного свій світогляд"?
    навіщо досліджувати уважно, якщо "все одно у мене своє баження Бога"?
    навіщо порівнювати та дізнаватися істину, наприклад, про те, що не існує "потойбічного життя" та "пекла" з "чистилищем", що коли людина помирає -- то з нею більше нічого не відбувається?!!

відповідь проста -- вам тре знати правду, вам потрібні свої ілюзії; свій уютнєнькій світок, який дозволяє вам чинити згідно вашого уявлення про мораль.

19. Romko

Ти на 100% відсотків впевнений,що нічого не відбувається?
    А тепер добре подумай,хто,насправді живе в ілюзорному світі?
    Штучно насадити нічого неможливо...
    Тому мені смішно,коли бачу в книжечках СЄ(які вони вперто видають за істинне СП)
    малюночки,де левики мирно щипають травичку,вкупі з ягнятками...
    Ні.
    Людина - це хижак,найкровожерніший з усіх,створених Господом...і нічого тут не вдієш...
    Бог один. А кров ллється ріками не лише християнська. І,до Нього моляться різними мовами,за різними обрядами,просто словами... Від чого це залежить,за якими критеріями визначається кому жити,кому померти...кому терпіти муки...кому хоронити дітей...не знає ніхто... І не від віри це залежить...і не думаю,що серед отих мільйонів загиблих від голоду,холоду,мук,катувань,не було віруючих...що уповали до Нього...в надії... Не треба закривати на це очі... Бог є...Бог всемогутній...але Він не лише Любов...і не нам судити...Його Волю...
    Знаєш...коли бачу свідків,або сильно "побожних" людей...зразу виникає асоціація з малою дитиною,котра затуливш ручками очі,впевнена,що сховалась від усього світу...
    Мабуть,добре отак...заплющивши очі,твердити собі:
    - В мене все добре...в мене Бог добрий..він живий....
    і намагатися не помічати болю...крові...жорстокості в навколишньому світі,повторюючи собі,як заклинання
    - То не мій Бог..то інший...то взагалі антипко...
    Тільки от...від цього не зміниться нічого...абсолютно нічого...
    Як лилась кров..так і буде литись...як помирали люди в муках...так і будуть вмирати...і повною чашою...будуть одні страждати...інші...раювати тут...
    Божа Воля на те,щоб вмирали діти в лікарнях.
    Його Воля на те,щоб лилася кров по всій Землі...як вона лилась споконвіків.
    Божа Воля на Любов,ласку,ніжність,милосердя.
    На ВСЕ ЙОГО ВОЛЯ.
    І нікому не дано знати Його задуму і намірів...
    Людина будує автостраду...ескаватори...катки..асфальт..і повзе манюська мурашка...яка попадає під маленький камінчик гарячого асфальту...
    Вона гине.
    А інша мурашка починає вопити відказувати..страждати...
    чи дуже переймається президент країни,в котрій є уряд,в котрому є міністр транспорту,котрому підпорядковується начальник рангом понижче,котрому підпорядковується директор фірми.котрому...і теде..загибеллю отієї мурашки?
    Масштаби...неспівмірні...Всесвіт набагато грандіозніший,ніж ми можем собі припустити...
    А Бог..один...і таки живий...
    Я колись писав в іншій гілці

20. duncan

на 100 %

(пс. тіло розкладається, але я думаю ,що ви не про це)

а де твій аватар? :)