Хм..не лише я ліки купляв і лікарів викликав.. Дійсео...яке право мали сусіди помагати паралізованій жінці... В свідків таке рєзко засуджується... На щастя я не свідок... Свідкам теж би не мішало...може б очевидні речі знали... Навіть з Нового Завіту...
не будемо перекладати з хорої голови на здорову. лізти до чужої сім’ї -- це пхатися у стосунки між людьми; що ви і зробили. на щастя ви й справді не свідок. свідки це регулярно роблять, на відміну від популістів.
Звичайно,правдивому СЄ в голові не вкладається,як то можна доглядати за хворою мамою. Або за близькою людиною. І ще більш дивно бажання допомогти ближньому... ІМХО.Богу дякувати,я не СЄ. І ніколи не буду. Я ще людина...
підсумуємо: - нахабно влізли до чужої родини, і можливо спричинили цим ще більші біди - повнолітнього сина побили - Біблію не читаєте - ваша хата скраю, але пхатися до чужих людей з повчанням любите - нічого не знаєте про свідків - дякуєте своєму богу за те, чого не знаєте цю мантру тре частіше повторювати, щоб часом не забути.
Підсумуємо. Судячи по тому,що я знаю,серед СЄ,як і серед всіх людей,трапляються ЛЮДИ і трапляються НЕЛЮДИ. Але те,що вони тлумачать і їхня психологія - НЕЛЮДСЬКІ. Тому,моя тобі порада,Пупере - тримайся від них подалі...поки ти ще людина. DIXI.
До Бога наближають. Тому я й віддалився від церкви і прочіх сект. От...притчу ліпше прочитайте... А СЄ..просто блаженні фарисеї.які навіть на фоні офіційних хм...священнослужителів виглядають жалюгідно...
спершу ви хоч намагалися сказати щось нехороше про свідків -- розповіли жалісну історію про те, як ви [STRIKE]геройствували[/STRIKE] уявили себе таким собі божком та влізли до чужої сім’ї. після чого для вас у всьому винні стали не ви -- хороший, щирий і чесний чоловік, а звісно що -- свідки Єгови! :rolleyes: тут навіть гіпотетично можна якийсь логічний зв’язок знайти! чужа сім’я, складні стосунки між матір’ю та сином ↓ син вирішив присвятити себе служінню Богу ↓ мати (мабуть ревносна парафіянка кп-релігії) була проти. ↓ прийшов пан ромко сотоваріщі і що зробив? ↓ правильно, підлив масла у вогонь ↓ хто винен? [STRIKE]Бог![/STRIKE] свідки Єгови! ) а якби син пішов [STRIKE]в офіційні імпотенти[/STRIKE] у монахи і його закрили [STRIKE]у камері[/STRIKE] у келії на рік? то хто був би винен? звісно, що свідки Єгови! ну а хто?! ) ага, це жалюгідно -- не перепиватися, не швендятися, не красти, не обманювати, вірити в Бога, а не в мамону ецетера. :rolleyes:
Знаєш,почитаєш оті ..хм..спічі на захист свідків...аж верне...від огиди... Ота історія - типова для них... Це в порядку речей - покинути хвору матір. Розвалені сім’ї,покинуті діти,безсердечність до близьких,зневага до пам’яті предків... Моя б воля - закриб їх десь на "отдєльной тєріторії" , най єден другому проповідують.Про левиків. Нормальні люди їх так і сприймають,як дибілків..хоча вони не такі вже безневинні... Туди йдуть люди без стержня,безхребетні і безсовісні. А,якщо тебе дивує,що сусіди допомагали одинокій паралізованій жінці - то значить ти вже готовий приєднатись до тих виродків. А закиди стосовно церкви...мене абсолютно не колишуть... Там теж є люди,які щиро моляться до Бога...і їх багато...
вірю! найбільшими хулителями Ісуса Христа були дві групи людей -- святенники різного роду і нігілісти, які все на світі огиджували, яким всі були винні у всьому, ну бо так. ця історія типова для вас -- любителя пхати носа до чужої сім’ї. мені цілком зрозуміла ваша злість -- лишилася думка, що вина у всьому тому, що сталося -- лежить на вас. лишився комплекс вини. "а що би було, якби не пхався до їх сім’ї?" тому вся ваша злість на свідків якраз і означає, що ви маєте злість на самого себе. але пиха не дає визнати це. всі винні, тільки не ви! знаю я таких "нормальних" -- по кілька ходок можуть мати. та ні, мене не дивує, що сусіди допомагали -- цілком зрозуміло, чому вони так і не помирилися. таких історій купа -- прийдуть "падрушкі", "сасєткі" і "сачуствующіє" і капають на мозги -- от він такий-сякий, от він паскуда, от він і те і се.
Чоловіче,я вже багато років в лісі.До хомосапієнсів майже не пхаюсь,хіба через нет. І ти то знаєш. А те,що нормальні діти лишаються напівсиротами,через отих зазомбованих потвор,котрі називають себе свідками(!) чого? мене просто вбиває... Кажу,ота історія є типовою. Як і історія моєї семтри і багатьох інших... Ця секта зомбує людей,забирає в них людську подобу.
[STRIKE]черговий висєр мде[/STRIKE] то був син "негідник", тепер виявляється, що ще є якісь "нещасні діти"... ваші повідомлення читати щоразу цікавіше. шо-шо? "типова"? справді типова, особливо та частина, де сказано про "моральну допомогу" члену чужої сім’ї.. вважайте, пане ромку, не ображайте на вулиці котиків, білочок, хом’ячків, бо може з’явитися якийсь "борець за візуальну правду" і може статися біда! :rolleyes: не забувайте переводити через дорогу бабусь, поступатися місцем в трамваї і ти ди. бо, як ви самі сказали, персонально для вас достатньо було того факту, що в чужій сім’ї мати і син посварилися -- і цього було достатньо, щоб пхатися до чужої сім’ї.
Не посварились. Нічого не сталось. Просто син залишив напризволяще паралізовану безпомічну матір. Якій не було кому подати навівть води. Звичайно,що для свідків обурливо,що хтось намагався допомогти хоч чимось такій людині... І це показово...такі випадки на кожному кроці,в сім’ях,де хтось єде в СЄ. Мене не цікавлять те.як вони перекручують СП. Я не є прихильником традиційної церкви....безконечних чвар...доказування одне одному своєї "святості"...але люди повинні залишатися людьми.... ЗІ.приходила сусідка....старша жінка. Плакала...дочка вже з рік пішла в СЄ... Спочатку все було нормально,а з часом... Їй нема місця у власній хаті... Про побутові речі навіть говорити не хочу...гидко... А інше...недавно поскидала всі образи і демонстративно їх порізала на шматки..."ідол"... Такі речі радше правило,ніж виняток... Мені і не дивно... Наплюти на почуття рідної людини... Порізати на шматки те.що їй дороге... Це прекрасно характеризує...хм...побожних людей... Тільки серед моїх знайомих я можу налічити кілька десятків таких випадків. А в родині...двоюрідна сестра... Наслідок закономірний - розвалена сім'я.... Особисто мені глибоко байдуже,чи СЄ ходять по вулицях,чи сидять в печерах,чекаючи кінця світу...але,коли страждають діти....того не сприйму ніколи... За що? Ради чого? Якби я близько не був знайомий з деякими представниками.і не бачив,наскільки то страшно,я б промовчав. але ненавиджу фанатиків.Любого віросповідання. Якщо його віра дозволяє йому спокійно пройти мимо вмираючої матері,то це вже не людина. І,ніхто мене не переконає в протилежному. Ні..якось...буду переходити на інший бік вулиці... Щоб не забруднитись,знаєте...бридко...
1.Милостивая Самаритянка благодатнее жестокосердых правоверных иудеев,боящихся осквернения и явл.сектой. 2.Гордыня и фанатизм(см.Иуду Искариота)-свидетельство не Бога,а гордыни и фанатизма. 3.К сожалению,все пороки людские в разной степени присутствуют и в традиционных церквах 4.Нет Бога Живого в секте,он в душе! 5.Никто не прийдёт к Отцу моему,как через меня(И.Х.). 6.Библия-Ветхий завет,Господь дал нам Новый Завет-Евангелие. 7.Фарисейства и пастырей ложных и лжепророков будет много до Страшного Суда. 8.Не судите и не судимы будете.Кто дал человеку любому право делить людей на "чистых и нечистых"? 9.Отход от Апостольской церкви-отход от воли Христовой. 10.Не говорите мне кто я,и я вам не скажу кто вы!
можна собі тільки уявити, що ця матір зробила чи сказала, щоб син її покинув. так як ви знайомі з Біблією -- то й слова ваші про перекручування можна так само і розцінювати. :rolleyes: ясно! ) якщо ви собі купите якісь меблі з екологічно брудної місцевості, радіоактивні, з азбестом? прийде хтось з мозком у голові і скаже, що це шкідливо для вас! то не дай Бог це викинути з хати! це ж дорогі речі! маткабоска, як такі речі можна викинути! це ж тільки нелюд таке може зробити! викинути дорогі речі! вах, як можна! це ви про свідків чи про щось інше?
а в біблійні часи ,ще палили на центральный площі.сьогодні випадково попав в кабінет заступника директора школи,висять образи- ідоли...,середньовіччя ,невже не знає ,що у нас школа відокремлена від церкви
Ти перейняв манеру дискусій в СЄ. Сподіваюсь,що не перейняв їхнє бачення світу і людське в тобі ще лишилось... Біблію я читав,до твого відома,для свого власного розвитку. І розмовляв з розумними людьми,до думки яких я прислухаюсь... Але думка моя про них склалась наоснові власного досвіду...і,повір,я достатньо на своєму віку побачив... Мені верне від тих фальшивих недолюдків...для яких запросто,раз плюнути - розтоптати почуття матері,начхати на сім’ю,на дітей,на пам’ять предків... І що з того,що вони ходять з благенькою посмішкою,не курять,не зловживають алкоголем і носять кравати? Благими намірами вимощена дорога знаєш куди?
Може якісь сандеїсти і приперлись,тільки,в цьому випадку...уявні.Я дозволила собі процитувати їхнє зухвале ставлення до віри і до Христа,з вуст їхнього ватажка.Якщо прочитати попередній текст- це стає зрозумілим,та якщо брати фрази,просто вириваючи з контексту,як Ви це зробили) то це дуже дуже знайома технологія ).