Якщо це стосовно свідків Єгови, то Ви потрапили в яблучко. А що тут поганого? Чим Вам мішають душі праведників? А де їм там взятись, якщо там тільки вибрані, які входять до 144000 праведників...) Іноді це просто культурна сволоч. / Це в загальному сказано і не обов"язково стосовно свідків Єгови. хоч і не можу це повністю заперечувати/.:rolleyes:
пан консультант, ви змушуєте мене використовувати стилістику "а ля елеф"... це ви їх призначили праведниками? :rolleyes: маєте рацію щодо того, що у свідків біснуватих немає. хрест на пів пуза, три коханки і прикуплена парафія... :rolleyes: а Біблію відкривав останній раз ще в школі. :rolleyes:
Вони сами стали ними. Це на зразок того, як в Радянському Союзі не було сексу.) Так є такі поодинокі трафунки, але це особисті проблеми таких горе-отців і їм за це відповідати. Я не збираюсь перераховувати все, що роблять не так свідки. Якщо деякі смященники допускають такі гріхи, то і свідки не кращі, тільки більше зашифровані, тримають імідж при костюмі та краватці.
шановний, можна стати дорослим, можна стати спортсменом, але "стати праведником" неможливо, оскільки те, що всередині людини може побачити виключно ... хто? а призначення "блаженним" чи "святим" -- показуха + бізнес + політиканство. у вас не було сексу за часів срср? ні, шановний,"поодинокими трафунками" можна вважати поодиноких [STRIKE]трафунів[/STRIKE] попів, які (о, диво!) справді поводяться Біблійно. усі парафіяни та всі попи прекрасно знають, що стати попом -- файно влаштуватися у житті.
Пупере, Ви відстаєте в часі. Вже закінчуються часи прихватизації церковної каси, люди вже не є настільки наївними, щоб не бачити хто є хто, тому проходимці та аферисти на парафіях довго не затримуються. Нове покоління священників зовсім по-іншому мислить, воно не хоче підпадати під людський та Божий осуд, бо знає, що було з їх попередниками. От часи свідків Єгови дійсно дійшовши апогею пропоганди, починають стрімко падати вниз. Як я писав на Львівському форумі, що вони падають в яму, яку сами собі викопали своєю абсордною поведінкою, яка випливала з їх "проповідування", що виражалось в наївно-фанатичному приставанні до людей, надокучливим візитом до людських осель та нав"язування пропогандистсько-агітаційної макулатури... Всім цим вони викликали відразу та неприязнь до себе зі сторони люду, не дивлячись на їх білі сорочки. кроватки та стильні костюми...
схоже на те, що ви жиєте ілюзіями (або ж відверто пишете неправду)! усі жирні місця давно зайнято і тепер "бідним" поповичам після духовної семінарії тре хабаря файного дати, щоб місце отримати. це як ві львові мов гриби після дощу, ростуть аптеки, бо випускають після медінституту багато "спеціалістів", а церкви вже непонабудовуєш, це не початок 90-х, коли можна було захоплювати силою, зараз за все тре платити. ) абсордний у вас висновок! :rolleyes: бо: - не кожен зможе бути праведником, не кожен читатиме Біблію щодня. - інформація уже є максимально розповсюджена, тому зара немає потреби пропонувати всім і вся досліджувати Біблію, люде самі підходять та цікавляться, якщо хочуть. - відразу свідки Єгови можуть викликати тільки у збоченців. )
були люди, які пішли за Ісусом, повірили в Нього, не злякалися переслідувань після Його смерті. а була більшість, яка переслідувала християн, яка розп’яла Ісуса Христа. і зробили вони так не тому, що вважали Ісуса неправильним чи богохульним, а тому що Ісус заважав цим "парафіянам" далі жити уютнєнько, тихцем красти, тихцем блудити, тихцем обманувати, вбивати.
Блін...щось дуже багато збоченців... Дуже багато... Вірять в Бога - честь їм і хвала...най собі вірять... а чо на людей кидатись з дєцкими питаннями?
пане ромку, ви нічого не поплутали? відколи Боже слово -- "дєцкі писання" і відколи Божа воля -- "кидання до людей"?
Пупер,ти "Вартову башту" читав? Блін..нема слів...для імбецилів... зрештою,я свою думку колись вже висловлював....
а ви Біблію читали? якщо раптом "так", то зверніть увагу на дії Ісуса Христа: - як Він повиганяв з храму торгашів [STRIKE]свічками, іконками, хрестиками та[/STRIKE] різним непотрібом (нічого не нагадує?), - як Він пробував переконувати різного роду фарисеїв, - як Його засудила офіційна церковна влада, бо неуютнєнько себе почувала через критику. і, до речі, за кого церковна влада просила римлян -- чи не за варраву? точно так само зара попи "відмазують" "своїх". а якщо слідувати вашій логіці то: - то Ісус Христос мав би при зустрічі шанувальника ваала і каже: "о, нормально, ти теж всьо правильно робиш -- наліпив собі статуеток зі заступником" ) - або й взагалі не проповідувати, бо Він же кидався з "дєцкими питаннями", як так можна, та ви що!!! всі й без Нього знають, що за бабло можна "відмазатися" що у попів, що у п’ятиєдиного бога, у "заступників", у папіка... :rolleyes:
Пупере.та не тикай мені попами.Я їх "люблю" так,як і ти... Ти на просте питання дай відповідь. У СЄ що - мазохім? Чи їм платять?
ні, свідки Єгови є християнами, ви плутаєет (або ж не до кінця розумієте), що таке бути християнином.
Хм...таки недалекість... І,видно їм не дають спокою лаври перших християн... http://www.youtube.com/watch?v=plVdZzB9lwk Значицця бути християнином - це чіплятися до першого-ліпшого зустрічного з запитаннями - А,як ви думаєте,чи легко виховувати дітей? - А,як ви думаєте... -а,як ви думаєте... Внятного не почув нічого... Крім повторення,що Бога звати Єгова,що до церкви ходити ні нада і теде...
принаймні ви пам’ятаєте про "перших християн"... ви їх теж засуджуєте і вважаєте: між іншим, сучасним хрестиянам дуже інколи хочеться когось побити і розп’яти, тільки законодавство забороняє. на початку минулого тисячоріччя хрестиян (та інших язичників) нічого не стримувало.
Все ж я маю рацію... Мазохізм... І не дають спокою лаври... Біда в тому,що новонавернені "свідки" виглядають настільки зазомбованими,що часом шкода їх робиться... В чому вони можуть переконати скажімо мене? В тому,що Бога звати Єгова? Нехай.. Його і Аллахом називають...і шо далі? В тому,що церква погрязла в гріхах і є політикою?без проблєм..знаю.. Але ще й вважаю церкву намоленим місцем,бо впевнений в силі молитви..Молитви..чи своїми словами.чи з молитвенника. В тій будівлі моляться люди.І моляться щиро. А жодне слово,жодна думка,звернена до Бога не пропаде намарно. Не сумніваюсь,що СЄ(принаймі багато з них) є віруючими людьми.але...але...але...