Сутінки / Twilight / Сумерки (2008)

Тема у розділі 'Кінозал', створена користувачем nirvanka, 28 вер 2009.

1. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Назва: Сутінки
    Оригінальна назва: Twilight
    Рік виходу: 2008
    Жанр: Трилер, фентезі, мелодрама, драма
    Режисер: Катрін Хардвік
    В ролях: Крістен Стюарт, Роберт Паттінсон, Біллі Бурк, Ешлі Грін, Ніккі Рід, Джексон Ретбоун, Келлан Латс, Пітер Фасінеллі, Кем Жіганде

Опис: Сімнадцятилітня дівчина Белла переїздить до батька в невелике містечко Форкс. Вона закохується в загадкового однокласника, який, як виявилось, походить з сім'ї вампірів, що відмовилися від нападів на людей. Закохатися у вампіра. Це страшно? Це романтично, це чудово і болісно, але це не може закінчитися добром, особливо у вічному протистоянні вампірських кланів, де щонайменша відмінність від тих, що оточують вже перетворює вас на ворога.

Трейлер:
    http://www.youtube.com/watch?v=fjd3P6ce6Yw

Я скачувала фільм звідси.

Фільм знято на основі книги Стефані Майєр "Сутінки". Невдовзі буде прем'єра фільму "Сутінки 2: Молодий місяць (The Twilight Saga: New Moon)" на наступну книгу з циклу авторки про вампірів. А поки що давайте поговоримо про перший фільм. Хто бачив? Які враження? Драма для з симпатичними героями для підлітків чи серйозні роздуми на тему "чи варто жити вічно" ? Фільм наштовхує на роздуми, тому, на мою думку, вартий уваги. Що скажете?

2. Mariya

Mariya Well-Known Member

Еееее, я то кіно вже давно подивилась (а ви де пропадали аж до зараз?). Книжка набагато краща. Доця моєї товаришки (їй 11 років) від тої саги шаленіє. На New Moon я вже пообіцяла її відвести.

3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я тільки недавно переглянула цей фільм, не зацікавилась ним минулого року, а потім був такий ажіотаж довкола сутінкової саги (обговорення в неті, купа малюнків, постерів, шпалер на роб. стіл, аватарок..) і тепер багато людей так очікують продовження, що це все зацікавило :) Не шкодую, хоч і фільм трохи підлітковий, але цікавий. Сама з нетерпінням чекаю продовження :)

4. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Мене фільм не вразив ... Примітивно якось все, взагалі в цьому жанрі (вампірські драми) важко оригінальним бути, стільки всього знято.
    Хоча може я балуваний дуже
    Рейтинг imdb- 6.1/10 не найгірший. Рішення скачувати фільм чи ні я приймаю саме на основі цього рейтингу. Якщо більше 6 - качаю, це гарантія , що кіно не повне "ге"

• Подобається Подобається x 1
  5. Mariya

Mariya Well-Known Member

Кіно - не шедевр, але цілком пристойне.

6. mirek

mirek Member

Я так зрозумів, що драми там не вампірськи :), а для дівчаток студентського віку.

Нарешти випустили принаймі одну серію фільмів для жінок.

Бо переважно все кіно чоловіче

7. Максим Великий

Максим Великий миється в бані

Я такого жанру не люблю, але фільм сподобався, вже й встиг другу частину подивитися, теж нормально.

8. mirek

mirek Member

У мене якась екрана копія другої частини. Кінчається тим, що Едвард пропонує вийти за нього заміж.

А у Вас чим ?:)

9. Максим Великий

Аналогічно, ДВДріпа ще немає, наскільки мені відомо

10. Biedronka

Biedronka New Member

А мені сподобалося))))Вже всі книги перечитала!!!Раджу спочатку подивитися фільм,а тоді книжечку почитати-бомба!!!!

11. Summer

Summer Well-Known Member

теж перший фільм сподобався, особливо психологія стосунків Єдварда:give_heart: та Белли , з нетерпінням чекаю на 2-гу частину в нормальній якості :), же планую купити всю Сутінкову сагу Стефені Маєр. А зараз дивлюсь "Дневники вампира" серіал, за мотивами фільму, мені теж дуууже под-ся - особливо брат Стефана, правда є розбіжності :)

12. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Ходилла на премєру "Сумерки" 2 частина...мені сподобалося..інколи так хочеться казочки про кохання подивитися....і ще мені дуже подобається музичне оформлення..

13. mirek

mirek Member

Серед такого типу відморозка :) як Едвард може бути або розумник або повний дурень :)

Дурня так влаштовує ьо людину просто нічого не цікавить :)

Тобто такі типи є

14. Summer

Summer Well-Known Member

так в захваті від фільму, що вже собі тему на телефон поставила, мелодії там з фільму, супер!

15. Iriska

Iriska Well-Known Member

Хм... книжки сподобались шалено... четверту частину перечитала певно разів 30-ть... А от екранізація другої частини - зовсім не сподобалась... Цікаво як вони будуть розвивати лінію ВНЗ, яку вирізали з неї..., а в ній багато ключових моментів потім...

16. mirek

mirek Member

Звісно може бути й інша версія такого типу

Що то вампір насправді :)

Просто радянськи жінки були не смачними

Тому думали, що вампірів немає

17. Summer

Summer Well-Known Member

видно сценаристи щось придумають ))

18. kafka

kafka New Member

правду кажучи нічогісінько нестандартного, оригінального і надзвичайного у фільмі не побачив.
    Акторська гра також на досить середньому рівні..
    Ну не зачепив зовсім.

19. Die Hard

Die Hard New Member

Скажу відверто, перший фільм мені дуже сподобався, шикарна природа, гарна головна героїня, Крістен Стьюарт - красуня :)

та й інші актори чудово підібрані. Дививсь в HD якості - супер! Про другий фільм чув дуже багато негативних відгуків, через то було влом йти в кінотеатр, чекаю БлюРей ріпа - щоб дома зоцінити.

20. Максим Великий

Довго прийдеться чекати, не один рік можливо навіть

а де твій аватар? :)