сусіди

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем duncan, 10 тра 2007.

1. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Відповідь: сусіди

Я живу в 5-поверхівці. Заселення 1970 року. Всі всіх знають. Хто хтів - давно пересварилися-перемирилися. ТАК, виникають іноді прикрощі:
    -навіщо жасмін вирубали?
    -він мені у вікго смердів?

Але то навіть прикольно. :p

У моєму під'їзді лише 3 кв. з "стрьомними сусідами":
    1 .мутантська (даруйте, щира правда) родина. Вічно сморід, гавкітня і діти аналогічні.
    2. за рубель у церкві пернуть. скільки разів допомагав, стільки ж клопоту потім. просто чемно відмовляю...
    3. після аварійного (ТАК-ся стало :sad: ) затоплення подали до суду на горішніх. ТАК я помагав "відбиватися" бідакам. "Винуватці" самі принесли гроші, цілком достатньо, чоловік взяв, а жінку - жаба задусила, заставила повернути, і...

Зате з рештою - одні приємнощі! :o

(наспівуючи):
    із сусідом звернеш гори,
    до коліна тобі море,
    до коліна тобі гори,
    головне, щоб був сусід...
    :D :D :D

2. Kiki

Kiki New Member

Одного вечора мої сусіди вирішили побавитися в лицарів.:rolleyes:
    Жінка на чоловіка йшла з качалкою,а чоловік захищався черпаком.Трагічна історія

• Подобається Подобається x 1
  3. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Я писав про події 2-річної давнини (пам"ятаю, Ума не так мене зрозуміла і сильно критикувала).

В сусідній квартирі змінилися мешканці, кілька місяців робили ремонт силами невихованих бичів.
    Про шум і пил я з ними провів виховні роботи - трохи подіяло.
    А якось (влітку) телефонує дружина і каже: там покрили лаком підлоги і залишили відкритими вікна. Роботяги не реагують на дзвінки. Запах такий, що була загроза бронхоспазмів.
    Приїхав. Взяв у підвалі кілька дощок, швидко сколотив Г-подібну конструкцію у формі шибениці з гаком і зі свого балкона причинив їхні вікна.
    Тут же намалювався "бич" і почав скиглити, що "до вечора лак не висохне".
    Тоді я пригрозив облити їхній лак бензином і взагалі влаштувати їм екскурсію до КПЗ терміном 48 годин.
    Вони стали чомусь такими лагідними...

А оселилася привітна дівчина - весь день на роботі, тільки по суботах чути музику.

За схожих обставин мій сусіда воював з бичами з приводу суботніх робіт з використанням електроінструменту. Я порадив йому дещо перекинути на щитку, щоби на їхні електроінструменти прибігло 380 Вольт (лічильника та запобіжників у квартирі під час ремонту не було).
    Сусіда так і не зізнався, зробив він те чи ні - але в домі стало тихо. :)

4. Ума

Ума Well-Known Member

Я за своє життя жила у двох будинках. Мала два типи сусідів.

В колишній багатоповерхівці, де ми мешкали у нас з сусідами (по сходовій клітці) були ідеальні стосунки. Можливо через те, що в кожній квартирі (майже) були діти мого віку. Двері у нас ніколи не закривалися - ходили в гості без стуку. Нормальним було прийти позичити кусочок хліба чи солі :) Телефон був тільки у нас, але нас не злило, коли постійно хтось дзвонив до сусідів і просив закликати їх, а також не злило, як їм треба було подзвонити. Мали свою систему оповіщення - типу три рази в стіну гримнути - до телефону, ще якось - включи телевізор, кіно йде. Ключі часто залишали під килимком і про це знали сусіди і нічо. Як я захлопувала двері, то сусід не раз перелазив через вікно до нас і відкривав двері. Одним словом жили мирно, як сім"я.

а зараз живемо в особняку. сусідів тут мало фактично, але я вже звикла, що у мене вся вулиця сусідів. Тут стосунки так побудувалися самі - тільки добрий день і допобачення. Кажуть що за часи будівництва всі один з одним пересварилися... заздрість... ми хотіли міняти паркан між нами і сусідами, то виявилось такою проблемою... вирішили, не чіпати їх - нехай самі дозріють. Що характерно, пересварене було старше покоління, зараз хто повмирав вже, хто продав і нові мешканці, хто прийшов як невістка чи зять жити і між тими новими сусідами чи новим поколінням старих сусідів стосунки набагато кращі. Але я вже з досвіду (нам декілька раз собак труїли) і оповідей бабці тримаюся осторонь... мене влаштовує тільки привітатися і все! Уникаю зайвих конфліктів і пліток. І всі любляться на відстані :)

5. Ольга

Ольга Well-Known Member

Мої сусідоньки, які от нещодавно билися, тепер виходять на якісно інший рівень стосунків. Та сусідка-баба-яга, пообіцяла іншій сусідці-жертві, що зробить все, аби її кинув чоловік, проклинаючи при цьому всіх відомих родичів сусідки-жертви.
    Система сповіщення теж тут працює відмінно. Бага-яга копає город і зупиняє всіх прохожих сусідів, розповідаючи їм брехню про всіх інших сусідів і про нас теж. Такий от чорний PR.

Сусід, муж жертви, який по плану баби-яги, мав би кинути сусідку-жервтву, придумав план. Завезти бабу-яку у псих-лікарню, при цьому багато інших сусідів з радістю хотіли б підписати листа з підтвердженням про психічні розлади баби-яги.

От в такому щоденному маразмі приходиться жити...

• Подобається Подобається x 2
  6. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

У мене така баба-яга на роботі є....Може, то та сама особа?.......:) Така зміюка підколодна....І всі знають, що вона така є.......

7. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

проходячи мимо сусідки - скажіть: "Привіт, йду нині наліво. Як я вам - достатньо звабливо виглядаю?"

8. Ольга

Ольга Well-Known Member

на щастя, зона дії нашої баби-яги обмежується найближчими сусідами.
    Хоча про політику, думаю, баба-яга б теж не проти всім все пояснити і кого куди тре послати...

9. Ума

Ума Well-Known Member

Зате таких сусідів знизу як я мала - ніхто не мав! :) Ми вселилися в багатоквартирний будинок, коли я і моя сестра були дуже малі. А до того жили в особняку і не мали ніколи сусідів знизу, тому навіть подумати про те, що гонити і пригати по хаті не можна, бо знизу ще хтось живе - нам в голову не приходило. Нові сусіди знизу мовчки терпіли :) Але найбільтшим нашим недоліком було те, що раніше ми жили в районі де вода була цілодобово, а тут переїхали, а вона по графіку - у мами була звичка відкрити кран і забути його закрити. Стільки раз скільки ми затоплювали наших сусідів, напевно не затоплював увесь будинок сумарно за надцять років! То могло бути по декілька раз на місяць. А сусіди ніколи не сварилися... мамі було совістно - пропонували гроші на ремонт, вони не хотіли... якось самі зробили ремонт і прийшли нас попередити, щоб ми були обачні (мама вже на той момент навчилася жити згідно графіку води), але в нас не з нашої вини прорвало стояк :):):) Сусіди прийшли і просто спокійно, так по доброму побажали нам таких сусідів... і що ви думаєте? вселився над нами такий сусід... що почав затоплювати нас як мінімум один раз на місяць... інколи і сусідам знизу діставалося... отоді-то мама оцінила наших сусідв знизу... А коли ще там нагорі з"явилася маленька дитина і яка гонила по хаті цілими днями, то ми просто думали, що наші сусіди знизу певно глухі були... бо я з сестрою могла запросто організувати турнір стрибків на гумках серед дівчат у себе дома, бо на вулиці бачите дощ... :):):)

скучаю я за тими сусідами тепер :)

10. Капітан

Капітан Well-Known Member

Я колись мешкав у будинку, де пів підїзда було глухо-німих... Якась для них акція була свого часу і їх в одну купу заселили. Ото були часи :) Музика на повну катушку, футбол по хаті - "0 на масу". Поки одного разу не проколовся - я настільки розслабився, що під час відсутності батьків з колєгами в себе вдома добряче накурив - зовсім бляха забув, що нюх то в них є... Ох і дісталося тоді мені від мамки, коли вона розшифрувала обурену жестикуляцію сусідки :D

11. andi

andi Well-Known Member

:D
    хороші сусіди...

12. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

часом не на черемшини мешкали?... ;)

13. Капітан

Нє... в центрі того району, про який ти не говориш ;)

14. duncan

а й справді....
    в тому районі, який я не називаю :))) найлегше знайти:
    1. самогонку...
    2. розбавлений спирт...
    3. ганджібас...

15. Капітан

В хорошому районі все має бути :) Правда на рахунок розбавленого спирту і самогону - я би не був настільки категоричним :D

16. duncan

погарячкував....
    в моєму райончику (личаківська) на 40 одноповерхових-двоповерхових будинків було біля 10 "точнок", де горілку продавали....
    :)

17. Ума

Ума Well-Known Member

а про який то район пупер не говорить? :) (я знаю тільки один, де так багато глухонімих)

18. Капітан

Про той, в якому навіть школи для молодих і перспективних (і мабуть дуже симпатичних) мам, дуже невчасно переходять на літній відлік часу чим несподівано втрачають нетерплячу клієнтуру :rolleyes:

19. Ума

Ума Well-Known Member

отже, це не в ньому багато глухонімих мешкає... :)

до речі, вкрай важко було добратися до того району!!! дурна, поїхала через зелену, бо думала, що на Стрийській корок, а виявилося, що на Зеленій він сьогодні ... а потім ледве з тим мостом розібралася :D (щось ніколи з цієї сторони не заїзджала)

20. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

На Зеленій завжди пробки ввечері та зранку......Я вчора їхала на курси, то трохи в пробці постояла....

а де твій аватар? :)