сусіди

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем duncan, 10 тра 2007.

1. Оля

Оля Старожилка форуму

Відповідь: сусіди

Ще я не подава своєї думки про сусідів. :) Так от. Яким би банальним то комусь не видалося, але мені подобаються сусідські відносини в Америці. ;) Ніхто ні до кого не пхається, по хатах не ходить, нікого не судить, чи в кого чисто, чи в кого брудно і сказаного в чиїсь хаті не носить далі по вулиці.:) Відразу, як я приїхала до Америки, мені то було незвично, але з часом і я такою стала, що тільки "хай" і "бай". :) Ну чи мені своїх проблем мало, щоби я ще чиїсь вислуховувала і нераз ставала якоюсь суддею між сусідами(чоловіком і жінкою)? А таки чиюсь сторону прийняти мусиш. А тоді, або він тебе незлюбить, або вона. :) А так всіх своїх сусідів знаю, при зустрічі з ними вітаюся, але як не приїжджає до них поліція, чи "скора", то нічо про них і духом не відаю. І не хочу, щоб і вони про мене.
    А ще таке.З обох сторін хати нас зі сусідами розділяють спільні газони зі зеленою травичкою. Парканів тут нема. :) І ми через раз косимо їх - то вони, то ми. Але восени наші сусіди зліва продали хату і поселилася літня пара.Видно, що німці з походження, бо дуже вже він педантичний. От і перший раз він косить траву і покосив свою половину, а нашу залишив.А там всього 4 метри ширини в найширшому місці. А я кажу своєму синові:"Ти поки що нашу не стрижи, а десь через тиждень, як і його трохи підросте, пострижеш всю разом - і нашу і його." Так і зробили. І відтоді він сам певно зрозумів, що ділитися нема чим. Тепер теж стриже, так, як і сусід зправа - по черзі з нами. :)
    От так і живемо. ;)

• Подобається Подобається x 3
  2. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

"кості" теж ніхто не "перемиває"?... ;)

3. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Тут таким хіба наші будуть займатися, але правдиві наші, не асимільовані. :)

4. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Я до 17 років жила з батьками у 5-поверховому будинку, відповідно всіх сусідів з під"їзду знала (сусідів з інших майже ні). Так от - у нас був один сусід, який дуууже любив підслуховувати - таке враження, що баночку до стіни приставляв - про все був у курсі. А ще одна сусідка несла незмінний пост біля вікна - вона була вже давно на пенсії, скучно їй було, чи що....Вона завжди знала, коли і з ким я повертаюсь з дискотеки, потім мала що розказувати. Навіть коли ми в 7 ранку (!) десь їхали з батьками (на відпочинок), її ніс вже стирчав із-за фіранки! Це так смішно було!!!!!! Ну прям шпіон, а не бабка! Сусід знизу дуже бив свою жінку ф дітей, і так матюкався!.....Тато не раз ходив до них втихомирювати, але користі було мало, чужа сім"я - темний ліс......Тепер їхні діти виросли, але якісь такі замкнуті і затуркані виглядають....

5. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

А у нам вчора подзвонив менеджмент будинку де ми здаємо свою одну квартиру двом пацанам. Виявляється що пацани мали двi гучнi вечоринки i на них нажалiлись. I хто б ви думали??? Сусiд напроти, сам пацан! От пiдлий козел. Я i не думала що його завидки беруть що хлопцi гуляють а його не запрошують. Як ми там жили то ми на нього нiколи не жалiлись про його вечоринки а вiн пiдлюка донiс. Тепер мому чоловiковi прийдеться вислуховувати вiд "голови ради будинку" а потiм говорити пацанам щоб не шумiли. Той Бен, сусiд, лiпше менi нехай на очi не попадається!!!

6. Ольга

Ольга Well-Known Member

все-таки у Львові якось простіше ці сусідські сварки вирішуються :)

перемовилися сусіди, пішли розказали іншим сусідам, ще раз перемовилися, пару разів гримнули по голові один-другого, потім відгородили свої городи, а за пару днів можуть разом і випити і йти бити третього сусіда :) і ніхто не має впливу на цей процес сусідства!

• Подобається Подобається x 1
  7. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

:D:D:D:D:D:D:D:D

8. duncan

от, су*а...
    "стукачів" терпіти не можу...
    абузи писати....
    :ireful1: :ireful1: :ireful1:

9. duncan

пс. таких треба ногами копати!....

10. Liliyah Romanova

Ну, тут ціле суспільство таке, і виховують з малечку такими. Коротше нам тут з нашою ментальністю тіснувати в тому плані.

11. duncan

так...
    сталінського режиму у них не було....
    не виховали....

12. Liliyah Romanova

Казала мені тут одна українка, що Сталін би якраз дуже тішився канадцями, бо тут "за недоносительство" просто процвітає. :)

13. zet

zet Дуже важлива персона

Я человек общительный, но предпочитаю держать дистанцию с соседями, так проще... Когда-то я уже упоминала "расстоянии дикобраза".
    Такому же правилу подчинены и отношения с соседями... :)

• Подобається Подобається x 4
  14. duncan

не довго би сталін тішився....
    у нас це хотіли зробити — тому проявилася алергія в людей...

15. Liliyah Romanova

А тут не проявляється ця алергія. Чомусь.

16. duncan

коли людину примушувати до чогось — переважно з’являється притидія...

17. Liliyah Romanova

Тут не примушують, тут просто це виховують. З маленького. І люди довіряють владі, довіряють поліції...

18. duncan

довіра поліції — це добре....
    бо пригадую початок дев’яностих....
    це я про ппс...
    спогади "не дуже"...

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

та яка там довіра?

пару років тому в сусідньому будинку робили хлопці проводи: шум крик, мАти, музика всю ніч. Викликав міліцію. приїхали мєнти і .... пили й гуляли мєнти з ними цілу ніч - було ше гучніше...

• Подобається Подобається x 1
  20. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

І ето - правільно!

а де твій аватар? :)