Сусіди-варвари

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 сер 2013.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А медведи в чем виновны?

2. saint george

saint george миється в бані

“Просіть, і дано буде вам; шукайте, і знайдете; стукайте, і відчинять вам. Бо кожен, хто просить одержує, хто шукає знаходить, а хто стукає відчинять. Чи є між вами така людина, що, коли син попросить у нього хліба, дасть йому камінь? І, коли риби проситиме, то подасть йому гадину? Отже, якщо ви, будучи злими, вмієте дари добрі давати дітям вашим, тим більше Отець ваш небесний дасть блага тим, хто просить у Нього.”
    Євангеліє від Діда

http://www.blagovestnik.org/mid/JJ-07-139.htm[/QUOTE]

3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Знайомий з одним атеїстом.
    Тут,на форумі.
    Виняткова гидь,знаєте...
    Та не дивуюсь.
    Така вся ота совєцька ідеологія,яку пропагують в ерефії.

4. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Это не ко мне. Роман ворочается, спать не может.
    Я однажды на Южном Урале на медведя нарвался, чудом жив остался, но зла не таю, не задрал же...
    Мне что медведь, что барак из обамы, что ким, он же чен ыррррр, лишь бы погода хорошая, дети здоровы да от начальства подальше.

5. Romko

http://youtu.be/OsVx_FrJIpg

6. saint george

Раз вже я взяв на себе роль “гарного” хлопчика, то просимо не ображатися на окремі висловлювання і заздалегідь прощення. Інакше діалогу не вийде.

Romko, ти ділиш Україну на кацапів і хохлів. А чи знаєш ти історію України? І чому пішло поділ України на дві половини?
    Якщо ти хоч трохи ознайомишся з історією України, то:
    - Ти здивуєшся, що цей поділ походить від євреїв.
    - Ще більше ти здивуєшся, дізнавшись, що Європою правлять масони.
    - І вже зовсім ти збожеволієш, коли дізнаєшся, що твоїй хваленої Польщею досі правлять євреї.

Так що ти там маєш проти Євреїв? (обережніше у висловлюваннях спрямованих проти євреїв - можеш піти за посиланням свого фільму).

7. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

8. Romko

А ше вони Христа розіпяли...
    І воду в крані випили,зволочі.:morning1:
    І вупше,вони у всьому винні!

Останнє редагування: 27 жов 2013
    • Подобається Подобається x 2
  9. Romko

Парадокс самоистребления

10. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Природний рух населення за січень-серпень 2013 року
    Львівська область
    Кількість народжених - 19506
    Кількість померлих - 21168
    Природний приріст (скорочення) - -1662
    Кількість померлих дітей у віці до 1 року - 162

Природний приріст:
    Новий Розділ - 60
    Жовківський - 49
    Стрийський - 8
    Турківський -50
    Яворівський - 329

11. Romko

Наслідки окупації сусідами-варварами ще довго будуть відчуватись.

12. saint george

Під час окупації був стабільний приріст населення, а як окупанти пішли...
    Прочитай ось цеhttp://www.balto-slavica.com/forum/index.php?showtopic=7756 - може пиху у тебе пройде до повного вимирання всього населення.

• Подобається Подобається x 1
  13. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

За ХХ століття українці були знищені варварами зі схлду та заходу десь біля 20 млн чоловік.
    До історичного порівняння мацкалів та українців по культурі.
    На початку 18 століття в блокованому москалями Батурині українці виявили зрадника (Іван Ніс, який по суті подарував москалям перемогу під Полтавою) і згідно козацьких звичаїв прикували його до гармати в очікуванні суду відносно його долі.
    Москалі, які захопили Батурин по причині цієї зради, без всяких судів по своїм "понятіям" почали вирізати всх підряд, військових та цивільних, старих і малих, жінок і чоловіків.

14. saint george

Сонце вранці запалюють...
    І зірки не тільки на погонах ...
    Одна єврейка в 1993 році, говорила мені: “Ти навіть не уявляєш, наскільки все тут від нас залежить. Тут вирішуємо ми. До останнього бригадира на заводі - наші люди ”. Ось так!
    Так ось. Я продовжу твою статтю. Всі нації, які, хоч як те, зберегли незалежність, від навали жидів, об'єднуються в МС. А як інакше протистояти такому угрупованні жидомасонства? Чи ти вважаєш, що, приєднавшись до EC, ти врятуєш країну або станеш жити краще? Наївний. Згадай, хоч один випадок, коли західні країни зробили добро у своїх колоніях? Вони завжди (завжди!) думали тільки (і тільки!) про себе. І за так ніколи, нічого, нікому не робили.
    Взагалі, над тобою треба приставити молоток з моторчиком і гучномовцем. Щоб він, весь час, стукав по голові і кричав - ЄС погано.. ЄС погано.. Інакше - не зрозумієш.

15. Romko

Знаєш,чоловіче.
    Як пройдеш з моє,тоді поговоримо.
    Як відчуєш - не на собі - на своїй дитині всі принади совєцької медицини,тоді будеш мати право щось вякати в захист своєї плюгавої совдепії.
    А,наразі - смерди собі далі.
    Тьфу.

16. saint george

Це тобі так хочеться. :tormoz:

“Чим більше ти намагаєшся втекти від себе, тим вірніше залишаєшся собою”. Дід

17. saint george

Не знаю, чим тебе образив совок, але совка давно вже НЕМАЄ!!!
    Я розумію, що на форумі хтось повинен бути першим. Що в час важкий і вибирати роботу не з чого. Тому вибачився перед тобою в перший раз.

В цей раз я обмовив умови діалогу, так як згадав, що ти в минулий раз образився.
    Цитата saint george
    Раз вже я взявши на себе роль “гарного” хлопчика, то просимо не ображатися на окремі висловлювання і заздалегідь прощення. Інакше діалогу не вийде.

Ти весь час лаєш Росію, часто несправедливо - я ж буду тобі заперечувати.
    Я ж не молодий (54) і теж бачив багато поганого в житті, але я намагаюся бути справедливим.
    У тебе горе. Все тобі співчувають. Хто б не був конкретно винен в твоєму горі - це не привід лити відстій на всіх, тим більше, що люди вже давно інші країна вже зовсім не та, якою ти її коли-то знав.
    Тьфу!

Вибачатись не буду - не за що. Я тебе попереджав - ти ж в діалог вступив. Значить цілеспрямовано йшов на цю розмову.

18. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Никому не интересны внутрироссийские кремлёвские разборки. А для того, чтобы судьба Украины не зависила от очерденого придурашенного пахана - от России нужно капитально отгородится. Ещё ни одна страна, сделавшая ей ручкой не потеряла, а только приобрела. И вообще, как говорится "Лучше с умным потерять, чем с дураком найти". Да и отношение к Украине сразу изменится, как только Путин поймёт, что ловить тут больше нечего. :nea:
    Ну хватит уже бла-бла-бла. Может забыли, что США, Австралия, Канада и ЮАР тоже были колониями?

• Подобається Подобається x 2
  19. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

+1. Співчуваю. Це, як я розумію, так жити як мати у сім'ї сина або брата наркомана. Але ж Медвепут - не рідня, можна і скинути. (І нам легше стане ;) )

20. Romko

Щоб не винаходити ровера,просто повторю,те,що сотні разів говорив на елефі і в чому переконаний.
    Ми так і не вийшли з совка,з СИСТЕМИ.
    Щербицький=Кравчук=Кучма=Ющенко=Янукович.
    Варто зайти в будь-яку державну установу - совок.
    Шанс був у 2004-му.
    Розумію,що оцю СИСТЕМУ зруйнувати важко,майже нереально....але маючи такий кредит довіри від народу,Ющенко міг це зробити...якби не був плоть від плоті оцієї СИСТЕМИ,яка таким от чином вирішила ще на десять років продовжити своє мерзенне існування,втіливши в життя сценарій,наживку,на яку клюнули мільйони людей і кинулись на захист новоявленого месію,світоча свободи і справедливости...со соратниками...
    Просто боляче і бридко...
    І цю думку розділяють мільйони...
    Все оце - ота СИСТЕМА комсомольсько-бандит​ських хамелеонів,всі одне другого варті...
    Безконечні клоунські шоу по телевізорі,обливання одне одного таким брудом,що напрАвду гидко навіть непосвяченим.
    В будь-якій цивілізованій державі,чиновник,котрого тільки запідозрили в чомусь подібному:розкраданні державних коштів,фінансових аферах...тут же йде у відставку...але це в цивілізованій країні,а не в тому бандитському вертепі,в який перетворила Україну ота наволоч...помаранчева,блакитна​,червона,сіро-буро-малинова...​ Навіть в кримінальному світі притримуються "понятій",ті ж не дотримуються нічого...

Хай Божий Дух і розум зійдуть
    На влади нашої чоло...
    Вона завжди була дурною
    Але такої - не було!

Країна парадоксів.
    Є роботящі люди,виробляються товари...але в помині немає промисловості і,навіть такого поняття,як економіка.
    Є лікарі,є,навіть клініки,де ці лікарі дійсно рятують людей...але не існує такого поняття,як медицина.
    Зрештою,є оця наша многостраждальна земля,на якій живуть чудесні,щирі люди,але не існує такого поняття,як держава Україна.
    Висловлюючись юридичним терміном,все це існує де-юре.
    Де-факто цього Н Е М А.
    Якщо відверто,то мої закиди спрямовані проти совдепу.
    Совдеп я звинувачую в тому,що ми виявились відкинутими в часі на багато десятиліть.
    Совдеп я звинувачую в постійній брехні,підміні понять,намаганні вбити в людях все людське.
    Совдеп я звинувачую і в своїх нинішніх проблемах,тому,що побувавши в Польщі,в Німеччині,я побачив,наскільки велика прірва між нами і цивілізованим світом,в першу чергу у ставленні держави до своїх громадян.
    Звичайно,що проблеми є у всіх...але....
    Коли я поспілкувався з такими ж батьками,як я,з важкохворими дітьми,в очах у них я не бачив приреченості.
    Тоді,як в нас звичайна людина зі своїми бідами полишена сама на себе.
    І це спадщина совдепу.
    Це вистраждане.
    Після багатолітніх ходінь по установах,клініках,державних закладах,де ти апріорі НІХТО і звати тебе НІЯК.
    Де вибивання кожної довідки(в моєму випадку:отой мізер безкоштовних ліків,і тепе) перетворюється на майже безнадійну справу.
    Громадянин - лише на печатці в паспорті.
    А насправді гвинтик.
    Ніхто.
    І в цьому теж я звинувачую совдеп.
    Наймерзотнішу систему,велетенську машину по перетворенні людей в нелюдів.
    І я знаю про що говорю.
    Совдеп ніде не дівся.
    Він перефарбувався,змінює маски,ле керувати продовжує совдепівська номенклатура,
    СИСТЕМА чиновницького безпрєдєлу,що залишився від совдепу.
    Те,що відбувається зараз - остання стадія агонії,гниття...
    Занадто багато зла наробив совок,в першу чергу тим,що знівелював в людині саме відчуття себе людиною...
    Знівелював почуття відповідальності,перед собою,перед спільнотою.
    Тому,тупик.

а де твій аватар? :)