Сусіди-варвари

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 сер 2013.

1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Про яке разарєніє таваріщь рече? Ви хоч раз були в одній з країн того разарєнія? Жив більше 20 років в Австралії, тепер ось вже три роки в Англії - ну нема ніякого разарєнія! Так, є труднощі. Вони були завжди і будуть - ще нікому не вдавалось побудувати рай на землі.
    Недавно побував в 8-денному турі по Греції. Люди живуть, розмовляють, веселяться, їдять, пють... Ні одного злиденного створіння не бачив. А дороги - це фантастика! Уявіть собі, що 75% Греції - це гори. Всі інфраструктури - чудові. Україні б таке разарєніє! Чи Пєтя Сіманєнка має іншу думку?:mocking:

• Подобається Подобається x 5
  2. Полковник

Полковник миється в бані

Промолчу...
    Даже школьники не опускаются до оскорбления родных оппонента.

• Подобається Подобається x 2
  3. morze

morze Well-Known Member

Гендерні знущання були, лише в совєтських лагєрях!

4. kjk

kjk Дуже важлива персона

рускій мір - лайно

5. morze

morze Well-Known Member

Варвари-це племена, а в сусідів тут приватизоване варварство!

6. hrim

hrim Well-Known Member

Цієї фрази достатньо для бану. Підвів всю бригаду.

---------- Додано в 19:20 ---------- Попередній допис був написаний в 18:56 ----------

Відновилася агітробота за МС, пропаганда "трієдиного народу". Тур Україною. Я на російському форумі зустрів гарний просвітницький матеріал Українського тижня. "Чим Європейський Союз кращий за Митний. Аргументи у карикатурах
    Карикатури були створені відомими українськими художниками"
    http://tyzhden.ua/Gallery/89753
    Правда, подання матеріалу було невиграшним, так як важливий пояснюючий текст карикатур губився. пропоную до використання. Кілька аргументів позбавляють дискусію сенсу.

• Подобається Подобається x 3
  7. saint george

saint george миється в бані

Бачить Бог - я не за тих чи інших. Я не вірю нікому! Всі вони брешуть, щоб дорватися до влади і красти.. красти.. Я лише висловив свою думку і не треба на мене вішати всіх собак, якщо воно перегукується, в окремих питаннях, з якими або угрупуваннями.

• Подобається Подобається x 1
  8. morze

morze Well-Known Member

Невже ми доживем, коли за слово комуніст відправлять в баню???

9. Pedro

Можливо ви і маєте рацію. Але порівняти ніколи не зашкодить. Так ось, маєток імператора Росії Путіна, під чиє крило ви намагались пропхати Україну, по даним ВВС становить 130 мільярдів британських фунтів.
    Анґела Меркель живе в Берліні в багатоквартирному будинку, президент Франції Ф. Олланд до президенства пересувався на мопеді, останнім часом купив, здається, Рено.
    Недавно в Лондоні мав місце скандал. Міністер нинішнього кабінету міністрів приїхав на 10 Даунінґ Стріт на велосипеді. Поліцейський його не впізнав і не впустив і звинуватив міністра, що той образив його. Міністр був звільнений.
    Так, кожен хоче щось собі покласти до кишені. Але порівняйте масштаби...

10. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Може мільоніво_О? Бо 130 мільярдів, тим більш британських фунтів, це 20-30 найсучасніших авіаносців.
    Я бачив інформацію що той маєток під Сочі коштує близько 1 мільярда американських гульденів і це більш схоже на правду, бо маєток в 130 мільярдів неможливо уявити навіть після дуже міцного ганджубасу.

11. Pedro

Саме мільярдів і британські газети пишуть про нього як про найбагатшу людину світу. Адже Росія займає 2-ге в світі місце по кількості мільярдерів, а всі вони під контролем імператора. Тож і регулярно платять. Правда, офіційно ці мільярди належать не одному Путіну, а "родині Путіна".
    Говорячи про маєток, я мав на увазі все багатство Путіна. Забуваю українську...:sad:

12. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Це інша річ.
    До речі, росіяни люблять щоб їх тримала міцна рука ( за яке само місце, то вже інша справа:mocking:) То нехай так воно і буде.

• Подобається Подобається x 4
  13. morze

morze Well-Known Member

Запасний вихід із всесвітнього колапсу -це зхасудження комунізму! Ще скільки людству потрібно років щоб жити?

14. ODIN

ODIN Well-Known Member

я плюсовал к тому что человек сомневается а не просто "как все", я сам не сторонник ТС, да действительно от ЕС надо долго ждать "эффекта" но, то что я вижу происходит в РФ - даёт мне однозначное видение что будет дальше, сейчас хорошо (пока нафта имеет стоимость), и при этом дикий распил, крайне низкая эффективность точнее производительность труда, все боятся иметь западные стандарты жития и труда, да я тоже против ЛГБТ - ибо верущий (и нормальный что-ли), и эти ценности мне чужды. Но раз человек высказал против мнения большинства, то (по крайней мере для меня) он уникален и интересен. Он ищет.

15. saint george

Тут багато порівнянь і дача конкретних цифр. Я не фахівець у цих заплутаних питаннях і мені важко вести розмову з такими ерудованими співрозмовниками. Я підходжу до цього з життєвої точки зору. Виписав тільки з інтернету чисельність населення країн, щоб хоч якось аргументувати свої доводи.
    Греція - 11 мільйонів осіб
    Литва - 3 мільйонів осіб
    Якщо такі крихітні країни можуть чудово існувати без свого виробництва(за рахунок дотацій), то нам це не світить.
    Україна - 45,5 мільйонів чоловік
    Вливання такої великої держави, (з власною інфраструктурою, яка не відповідає західним стандартам) викличе у нас руйнування промисловості. Захід нам не буде в змозі істотно допомогти з-за внутрішніх фінансових труднощів та занадто великих витрат на Україну. Тобто ми будемо виплутуватися самі і розплачуватися життям людей і не народженими дітьми із-за поганого економічного стану.
    Про який далекій перспективі може йти мова, якщо за 20 років країна втратила понад 10% населення (в 1991р - 52 мільйонів чоловік http://index.minfin.com.ua/people/) і їй належить пройти чергову шокову терапію?
    Хитрі східняки в цьому питанні мають рацію - нам зараз ніяк не можна в ЄС.
    Нехай ЄС переживе економічна криза. За цей час нам треба навести порядок у керівництві і підняти виробництво до західного рівня (хоча б деякі галузі) будь-ЯКИМИ шляхами (я не виключаю вступ в МС і будь-які інші договори зі сходом).
    Звідси виходить:
    Ми ліземо в якусь сраку(вибачте за вираз). Час для приєднання до Європи ще не настав. Років через 5 -10 ми можемо вступити в ЄС. Але зараз - це самогубство.

16. Romko

Romko Дуже важлива персона

Умгу...знайомо до болю...

http://youtu.be/xNoxzWSwVdA

http://youtu.be/wWoEK3jiouA

---------- Додано в 08:47 ---------- Попередній допис був написаний в 08:36 ----------

Вертаючись до теми.

Естонія - рускасавєтскіє складають 25% населення країни і це проблема. Україна - рускасавєтскіє майже 50% і це вже катастрофа.

17. iso

iso Well-Known Member

Лише так.Самі. А хто ж за нас це зробить?
    А щось докладніше про ці шляхи можнна?

18. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Він інколи навіть в себе черех дзеркало плюється.

А хто ж вас заставляє?

Ти вже почав?

19. saint george

Пригадується старий учитель. Він ходив по селу в 91 і говорив: “Люди, будьте пильні”. Зараз вже немає того села. Чи буде в майбутньому Україна?

20. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Так вiд чого попереджав той дiд?;)

Я думаю що вiн попереждав б проти МС, бо це навiть гiрше нiж та срака, о якоi Ви писали.

а де твій аватар? :)