До свята Покрови та УПА. Один з епізодів незламності героїв та варварство москалів. Люблять москалі воювати проти жінок. Вирізали їх за супротив в Новгороді, Пскові, Казані, Києві, Батурині, Підволочній... Варвари!
А мене взагалі не цікавить звідки росіяни. Для мене всі хто розмовляє російською - росіяни. І не має значення чи вони з Рязані, Донецька, Києва чи з Тмутаракані. Поведінка та сама.
Шановний пане Педро, а чи Ви маєте якусь об'єктивну статистику чи взагалі якісь дослідження щодо відсоткового співвідношення російськомовних туристів і випадків хамської поведінки. Звісно, у порівнянні з україномовними туристами! Чи всі Ваши "судження" це лише Ваші власні враження? Якщо все ж останнє, то це повід, перепрошую, звинуватити Вас у клеветі і упередженості у бік росіян...
"Лет десять назад присутствовал во Дворце спорта. Когда заиграли «Владимирский централ», зал встал. С мест поднялась и братва, и офицеры ФСБ. Они сокровенно шевелили губами. Текст знали получше гимна. Потому что это и есть наш последний и внутренний гимн." http://sled.net.ua/s/chego/nachinaetsya/fenya/blog/2013/12/10
Брехня. За кордоном добре видно хто такі росіяни, а українці це типові центрально/східно-європейці, далекі від поведінки росіян.
Але вони за 300 років таких москальських реп'яхів набралися, що і від їх культурою "рашен", на жаль, теж пре достатньо.
Совершенно одинаковые твари: Сегодня Илларионов обосновался в Вашингтоне как старший исследователь в институте Cato, отстаивающем принципы либерализма на планете.
Как завєщал товаріщ Сталін! Гражданин Украины ранил в Панаме вице-консула России 9 февраля 1953 года в советском посольстве в Тель-Авиве взорвалась бомба. Очень кстати – на фоне разворачивающегося в СССР «дела врачей». Правда сьогодні робота топірненька: працівники посольства самі в телерепортажі стверджують, що цей хлопчина (сімволічєского 1991 года рождєнія!) неодноразово чіплявся до них обколотим ДО інциденту. Треба було дуже хотіти, аби він після цього когось поранив. Почекайте, Путя ще війська нам введе до кінця листопада. Спокійного життя кремлятина нам не дасть.
Прочитав всю гілку. Не втримався і зареєструвався, щоб висловити свою думку. Сусіди - не причому в наших бідах. Винні ми самі і тільки самі. Вина наша в тому, що дозволяємо розпоряджатися собою продажних політиканів, які продали нас. Я вже нікому не вірю і твердо знаю, що вони думають про себе і роблять все для себе і під себе. Тут вже говорилося, що нас з кожним днем стає менше. Тут вже говорилося, що жити стає гірше. І правителі не приховують, що буде ще гірше, після вступу в ЄС. Але скажіть: коли життя буде поліпшуватися? Скільки людей ще поневірятися? А життя йде. І за все своє життя я бачив нескінченні обіцянки, океан людського горя і нескінченний свято багатіїв, які розбагатіли на кістках ближніх. Гітлер був набагато гуманніше, коли фізично знищував народи, ніж наші продажні політикани. Та будуть вони прокляті! Я втомився жити на перспективу - казками про майбутнє. Я хочу жити нормально зараз!!! І кожен наступний день!!! У НОРМАЛЬНІЙ КРАЇНІ!!!
У сынули были каникулы - поехали с мамой на туретчину. Вот, в пятницу встретил. Были в 5+. Про народы мира спрашивал. Там много всяких отдыхает. Больше всего их украинцы прикололи. Их можно было отличить по громкому общению на приёмах пищи, особенно горланили мамаши, заставляющие деток поесть. Но что самое интересное - разговаривали на суше по-русски, а как в море отплывали, то начинали балакаты мовою. Но это субъективный рассказ моей москальки. Разве ей верить можно?
Сносить правителей надо и ставить тех, кто думает о народе, а не о своём кармане. Ставить тех, кто думает: - как поднять производство, а не добить то, что ещё имеем - прислушивается к людям и делает всё от них зависящее для улучшения жизни народа, а не хамски игнорировать все проблемы и ради своих интересов. Ведь раса украинцев исчезает. И нам ничего и никто не нужен. Нам нужно только нормальное руководство. Что ещё тут не понятно? Что нормальному руководству надо делать? Если ЕС – разорение, то нечего туда вступать. Вступать надо туда, где имеется экономический эффект от такого вступления. В данном случае – это ТС. Это подтвердит любой специалист. Независимость Украина не теряет, а выгоду имеет и не малую. Выгода в ЕС – обман населения. Ничего там нам не светит, кроме полной остановки производства, в отличии от союза с ТС, где никто и ничто не препятствует развитию промышленности – было бы желание. Про это всё правители понимают, но делают во вред украинцам. То есть правители, ради своих шкурных интересов, вредят народу. Другими словами: наши правители – наши враги. Это я так думаю. Слишком резко высказываюсь? но сколько ущё можно молчать? И кому от нашего молчания стало лучше? Только правителям!!!