Те кто считает что это брехня. Владимир Вятрович: Тезис Шарля де Голля является легендой, идущий с 70-х годов. Не знаю, как она появилась, но я нигде не встречал документальных ей подтверждений. http://argumentua.com/stati/vladimir-vyatrovich-v-polshe-shiryatsya-antiukrainskie-nastroeniya
Ничего мы не раздаем с такой щедростью, как советы. "Барана я тебе не дам, но дам хороший совет... У нас же страна Советов, а не страна Баранов!"
ОК. Начнём с Вас... Ну это ваше право, а вот авторитета Вы себе выбрали странного, ибо любой мало-мальски знакомый с историей человек знает, что вот это: супербрехня.
Думаете, если поймали шуллера за руку на брехне - он станет извиняться? Как бы не ТАК! От неких лиц не жду хорошего - они, как язвой, тайно мучимы, что были круто недоношены, а после - крепко недоучены. Ⓒ Игорь Губерман.
Фотогалерея по просторах митного союзу. http://ubr.ua/gallery/257420/0 З такими партнерами ми з лайна ніколи не виберемось.
Що ж, розставимо. Повторюся. 1 Українець за громадянством – кожен громадянин України. 2 Етнічний українець – кожен, хто себе вважає таким, незалежно від того, де проживає. Чи мусить мати українську кров? Теоретично не мусить, хоча згадати приклад етнічного українця без українського коріння не можу. І чи бувають кращі українці і гірші українці? Саме як українці? Бувають. Але тут оцінка експертна. У кожного свої критерії. Наприклад про мутантів я вже писав. Крапка.
Ваша жена в курсе, что Вы катить начали? А я где-то писал, что это утверждаете Вы? Прочитайте внимательно свою же ссылку.
Дєдуля, у Вас із мозгами дійсно кепсько... Если к Вам не прижимаются в метро, то это вовсе не означает, что метро в Париже не существует.(с)
Йому потім буде цілу ніч замполіт з кафедри "лєнінізму" снитися з дуже поганими намірами. А що тоді про твої казати? Ти навіть такого факту не розумієш, що показав не атом, а його аналогове відображення після обробки електронікою. Васько, це як подивившися на портрет Маркса, сказати, що я Маркса бачив. Дійсно "бабы, водка, преферанс + партєйний білєт". Відразу видно, що його вчили не "піджаки", а подібні йому йолопи.
ЙОШК!!!!! это ж гениально!!!!!!!!!!!!!!! "мы видим не предметы а изображения предметов" !!!! Василий вы почему картинку атома показали вместо самого атома? я так понимаю надо ментальный псисигнал Прокопу прямо в межушное пространство транслировать - наверно даже Головачев до такого бы не дошел .... )
Ще один ..., якого "умом не понять". І ви думаєте, що вони зрозуміють суть свого невігластва. Випускники ПТУ, прошу пройдіть урок по розумінню слів "бачити предмет" і його різниці з "бачити віртуальний аналог предмета". Тепер вони скажуть, що бачили Ісуса Христа
Нарешті щось... Був один капітан з БТА, в якого я був керівником його дипломного проектування. Лінивий та тупий до ..., але мав одну позитивну рису - не приховував того, що признавав це. А ще в нього був... дядько в званні генерал-полковника. Перші слова його при знайомстві після офіційного представлення: - на "ты" или на "вы"? не встиг я відповісти, як він далі - что пьеш, когда списать будет? Останній раз я його бачив, коли він десь в 1980 році завіз мені в Київ пакет німецького пива в банках в знак подяки за моє терпіння. Років 10 назад по чуткам вже був генералом.