Дальневосточник, доказать, что он такого не говорил это утопия. Так, что не напрягайтесь и спите спокойно. Как Шарль де Голь.
Как сообщал ранее "МК", на юге столицы ночью в четверг уроженец Кавказа зарезал молодого человека на глазах девушки. В субботу вечером около 40 жителей Бирюлево Западное устроили шествие. Они потребовали закрыть овощную базу и найти убийцу. http://youtu.be/jXHauBl7_V8
Не відволікайте людину від важливої справи - пошуків під столом слідів перебування іншопланетного десанту під кодовою назвою "молода гвардія". Шелєпін із Сємічастним артефактів не знайшли, Фадєєв застрелився, а ДВ все шукає і шукає.
А тим часом,від сусідів-варварів приїжджають звйозди і варварськи гадять... Охоронець Кіркорова пляшкою розбив голову українському фотографу
Зато північний Кавказ у складі Росії... Не уявляю собі, що Україна буде робила без такої "зірки", як Кіркоров...
Браво, доказать, что де Голь это говорил не можете, зато требуете чтобы мы доказывали, что он не говорил, то что вы придумали
периодически и стихийно возникает народное возмущение, Путин считает что все нормально... но любая стихийность потом может самоорганизоваться... ---------- Додано в 22:49 ---------- Попередній допис був написаний в 22:25 ---------- дебил, я таких и среди русских и среди украинцев встречал... причём между ними в принципе никакой разницы, одни мысли и одни идеи - просто направлены друг на друга, просто вместо восток говорят запад, вместо русский говорят украинец (москаль-хохол) вместо угро-финны - сарматы ну и так далее... одни и те же дебилы.
Це як 800 років назад ніякої різниці не бачили між москалями та монголами. А ти думаєш, що 300років варварського колоніального режиму культури "рашен" на це не вплинуло? Ти, недебіл, з таким же бидлуватим хахлом повинні на коліна стати хоча би перед чехами за 1968 рік та молити прощення. Я вже не кажу про те, що подібні колональні виродки, які називають себе по ідіотськи "інтернаціоналістами", повинні те ж саме зробити перед афганцями за їх муки від вашої орди. Оце вас тільки й поріднює.
Безразличные грезы, прощаясь одна за другой, Улетают, навечно покинув еще одного. Он лежит и гниет, что-то желтое льет изо рта. Это просто неизрасходованная слюна.
Твоё жёлтое из рта передать? Тут подобное тоже есть, нет смысла, как и в этой желтизне... ---------- Додано в 00:05 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:59 ---------- Знаешь себя начинаешь уважать по настоящему только когда начнёшь уважать соседа, друга ну или врага если для себя так решил.
Та ні! В вас свого достатньо. Який без дозволу заліз до тебе в хату? То чого ж ви не поважали німців в 1941 році, чому не поважали Сагайдачного, який громив ваші міста, чому до цих пір не поважаєте сусідів Бандеру та Мазепу?
дочитывай... они уже к сожалению давно в земле, как и те что боролись в России. Жаль что сейчас только истерики остались которые могут только обсирать народы...
Епохально. Чому ж це я маю, наприклад, поважати того, хто абсолютно не поважає мене? Вам справді жаль, що Бандеру вбили "совіти"? Я серйозно запитую, без будь-якого сарказму і пересмикувань.
І які ж це "народи"? Давай повний перелік. Та і істерики проявилися лиш ті, які так відреаговують на викладену правду. Я дочитував про Московію правду ще з 50-х років минулого століття. Досить, начитався. Тепер йде тільки реакція на прочитане. Бо діє принцип напівпровідника в цих "братських" відносинах.
Доказать, что Де Голль ТАКое говорил - вы не можете. Поздравляю вас, гражданин, соврамши! Ⓒ Для вас - и остальных крикунов подарю новую "цитату": "Если бы у меня была ТАКая армия, как УПА - то на Тайване оказался бы Мао Дзе Дун, а не я" генрналиссимус Чан Кай Ши. Можете и ее впаривать ротозеям - вместе с ТАКой-же тпиа "цитатой" от Де Голля.
З днем Покрови, панове. В цей день в 1942 році було проголошено про створення УПА для захисту українців від німців на окупованих територіях. В цей день Петро Санайдачний зробив свою величезну помилку, відвівши свої війська від обложеної Москви з офіційною мотивацією "не варто битися з єдиновірцями на Покрову". А справжня мотивація була в тому, що він не хотів піднімати вже гіпертрофований гонор поляків за рахунок козацької крові. Героям слава!
Ото жжот чувак... Пару питань: - ким проголошено; - де проголошено; - чому тільки від німців; - чому тільки українців? Якби знав що Сталін переможе, так я б за нього воював.. Р.Шухевич