Сусіди-варвари

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 сер 2013.

1. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Цен "він" про побрехенькі, які росповсюджують невігласи.

• Подобається Подобається x 3
  2. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Дальневосточник, доказать, что он такого не говорил это утопия. Так, что не напрягайтесь и спите спокойно. Как Шарль де Голь. :give_rose:

3. Romko

Romko Дуже важлива персона

4. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Не відволікайте людину від важливої справи - пошуків під столом слідів перебування іншопланетного десанту під кодовою назвою "молода гвардія".
    Шелєпін із Сємічастним артефактів не знайшли, Фадєєв застрелився, а ДВ все шукає і шукає. :)

• Подобається Подобається x 4
  5. Romko

Romko Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 1
  6. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Зато північний Кавказ у складі Росії... :yes:
    Не уявляю собі, що Україна буде робила без такої "зірки", як Кіркоров... :dntknw:

7. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Браво, доказать, что де Голь это говорил не можете, зато требуете чтобы мы доказывали, что он не говорил, то что вы придумали

8. ODIN

ODIN Well-Known Member

периодически и стихийно возникает народное возмущение, Путин считает что все нормально... но любая стихийность потом может самоорганизоваться...

---------- Додано в 22:49 ---------- Попередній допис був написаний в 22:25 ----------

дебил, я таких и среди русских и среди украинцев встречал... причём между ними в принципе никакой разницы, одни мысли и одни идеи - просто направлены друг на друга, просто вместо восток говорят запад, вместо русский говорят украинец (москаль-хохол) вместо угро-финны - сарматы ну и так далее... одни и те же дебилы.

Останнє редагування: 13 жов 2013
  9. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Я ничего не требую, и так понятно , что это невозможно. Скажите, а "мы" это кто? :dntknw:

• Подобається Подобається x 5
  10. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Це як 800 років назад ніякої різниці не бачили між москалями та монголами. А ти думаєш, що 300років варварського колоніального режиму культури "рашен" на це не вплинуло?
    Ти, недебіл, з таким же бидлуватим хахлом повинні на коліна стати хоча би перед чехами за 1968 рік та молити прощення. Я вже не кажу про те, що подібні колональні виродки, які називають себе по ідіотськи "інтернаціоналістами", повинні те ж саме зробити перед афганцями за їх муки від вашої орди. Оце вас тільки й поріднює.

• Подобається Подобається x 2
  11. ODIN

ODIN Well-Known Member

Безразличные грезы, прощаясь одна за другой,
    Улетают, навечно покинув еще одного.
    Он лежит и гниет, что-то желтое льет изо рта.
    Это просто неизрасходованная слюна.

12. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Це він про "3-й Рим" та чергову біженку від нього - Україну.

Ось це й передай вашому Пукіну.

13. ODIN

ODIN Well-Known Member

Твоё жёлтое из рта передать? Тут подобное тоже есть, нет смысла, как и в этой желтизне...

---------- Додано в 00:05 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:59 ----------

Знаешь себя начинаешь уважать по настоящему только когда начнёшь уважать соседа, друга ну или врага если для себя так решил.

14. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Та ні! В вас свого достатньо.

Який без дозволу заліз до тебе в хату? То чого ж ви не поважали німців в 1941 році, чому не поважали Сагайдачного, який громив ваші міста, чому до цих пір не поважаєте сусідів Бандеру та Мазепу?

• Подобається Подобається x 2
  15. ODIN

ODIN Well-Known Member

дочитывай...

они уже к сожалению давно в земле, как и те что боролись в России. Жаль что сейчас только истерики остались которые могут только обсирать народы...

16. BardakKruhom

BardakKruhom Well-Known Member

Епохально. Чому ж це я маю, наприклад, поважати того, хто абсолютно не поважає мене?

Вам справді жаль, що Бандеру вбили "совіти"? Я серйозно запитую, без будь-якого сарказму і пересмикувань.

17. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

І які ж це "народи"? Давай повний перелік. Та і істерики проявилися лиш ті, які так відреаговують на викладену правду.

Я дочитував про Московію правду ще з 50-х років минулого століття. Досить, начитався. Тепер йде тільки реакція на прочитане.

Бо діє принцип напівпровідника в цих "братських" відносинах.

18. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Доказать, что Де Голль ТАКое говорил - вы не можете. Поздравляю вас, гражданин, соврамши! Ⓒ
    Для вас - и остальных крикунов подарю новую "цитату":
    "Если бы у меня была ТАКая армия, как УПА - то на Тайване оказался бы Мао Дзе Дун, а не я"
    генрналиссимус Чан Кай Ши.
    Можете и ее впаривать ротозеям - вместе с ТАКой-же тпиа "цитатой" от Де Голля. :)

19. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

З днем Покрови, панове. В цей день в 1942 році було проголошено про створення УПА для захисту українців від німців на окупованих територіях.
    В цей день Петро Санайдачний зробив свою величезну помилку, відвівши свої війська від обложеної Москви з офіційною мотивацією "не варто битися з єдиновірцями на Покрову". А справжня мотивація була в тому, що він не хотів піднімати вже гіпертрофований гонор поляків за рахунок козацької крові.
    Героям слава!

20. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

:)))
    Ото жжот чувак...
    Пару питань:
    - ким проголошено;
    - де проголошено;
    - чому тільки від німців;
    - чому тільки українців?

Якби знав що Сталін переможе, так я б за нього воював..
    Р.Шухевич

а де твій аватар? :)