У дідулі вже розрідження в мізках пішло. Інакше би воно, не гостре, знало, що в мілітарних академіях не вивчають феномен, а вивчають тактику партизанської війни. І вивчають її на прикладі всіх партизанських армій. І вивчають не окремим курсом, а з оглядовими лекціями. Хоча звідки це знати піджакові... Ну а люди не військові просто ведуться на тупу дідову брехню. Тепер щодо де Голя. У нацят завжди були проблеми із логікою. Візьмемо оту заїжджену побрехеньку, та уважно її почитаємо (послухаємо): http://www.youtube.com/watch?v=dtlwomyOgyg Або де Голь тормоз, або лижі не їдуть... Ну мала ОУН таку армію. Що з того? Топтав німецький, та й не тільки німецький, чобіть Україну і вздовж і поперек. А фахова комісія прямо сказала: Видно де Голь погано вивчав в Вест-Пойнті феномен схроносидіння...
А оттуда же, откуда его цитата про УПА. Кстати ,не слышали последнюю новость? Роман Шухевич однажды сказал, что, - Якби знав що Сталін переможе, так я б за нього воював..
Зря... Найдете первоисточник со словами де Голля, и там, следующим абзацом, идут его воспоминания об учебе в Вест-Пойнте и изучении там феномена борьбы УПА. Иначе б откуда он об них знал бы...
З Васькової пустої голови. це в твоїх ПТУ може й вивчають цю хрєнь про підпал конюшень Зоями Космодем'янськими, а в достойних академіях вивчають не рядове про вбивство німця з провокаційною метою, знаючи, що ті за це розстріляють десять, а вивчають визначне, неординарне. Тому американець сдатен воювати проти 10 Васьків-рашен. ---------- Додано в 14:48 ---------- Попередній допис був написаний в 14:40 ---------- Зовсім в цього "бабы, водка, преферанс" полова розтряслася в голові. Звідки він взяв, що де Голь вчився в США? Васько, а ти сам в якому військовому ПТУ списував?
Дєдуля, а Ви відки знаєте? Ви ж, не вчились ні в нашому військовому "ПТУ", ні тим більше в достойній академії... Чи сусід наспівав? Не позортесь, дєдуля. Прийміть заспокійливе і під плєд... ---------- Додано в 17:51 ---------- Попередній допис був написаний в 17:49 ---------- Дєдуля, а звідки Ви взяли, що де Голь щось казав, тим більше, щось хороше, про УПА? Завсім дєдуля поганий став... А такі бочки конструював...
Естественно. Я же НИ РАЗУ не дождался ссылки на слова де Голля и товарища Че. Можем произвести равноценный обмен: Ви мне на слова де Голля, я Вам на Вест-Пойнт. ОК? Можна даже на французком, я как-нибудь со словарем переведу...
Цей дідуля навчав сіреньких випускників БТА фаху та розуму, за що деякі до цих пір вдячні. Цьому дідулі пропонував начальник БТС білоруського округу вибрати на свій розсуд вакантну посаду в них, залишивши простині з такими посадами в зачиненому зовні кабінеті на годину. Цьому дідулі пропонували ад'юнктуру без іспитів в БТА при умові вступу в лави більшовиків. Цьому дідулі було направлення старшим воєнпредом на танковий завод Нижнього Тагілу, але він вирішив, що краще бути в Україні двірником ніж серед уральських алкашів носити полковничу папаху. Бо я знав, що він не був німий. А про УПА в Вест-пойнт читали лекції, про які я дізнався з інтерв'ю її слухачів Голосу Америки в 70-х роках. Та ти в цей час лиш водку дудлив і "вражі голоси" боявся як вогню, бо був сопливим яничаром-комсомольцем. До речі, тоді передавали й про висказування Че Гевари відносно його навчання в "українських партизанів", які він в силу своєї освіченості не плутав з "совєцькими". А феноменальність УПА була в тому, що яка ще армія може похвалитися тим, що протягом десяти років після закінчення Другої світової війни могла вести бойові дії без підтримки ззовні? Четники Михайловича в Югославії склали зброю через рік після приходу до влади Тіто. «Зелені брати» у Прибалтиці трималися два роки. АК й ВіН у Польщі — також два роки. УПА виявилася найстійкішою, хоча на відміну від згадуваних їх ніхто зовні не допомагав. І навіть загибель 5 березня 1950 року головнокомандувача УПА генерала Романа Шухевича не привела до повного знищення УПА — вона на той час уже діяла окремими групами. Останній бій УПА з органами радянської міліції зафіксовано 1961 року! За різними оцінками, чисельність бійців УПА становила від 30 до 100 тисяч чоловік. Більшість їх загинула в боях або стала жертвами ГУЛАГу. Але по висновках Солженіцина іменно представники УПА поклали на лопатки ГУЛАГ, довівши своїми бунтами до його закриття. За свідченням очевидців, перша організована хвиля опору у сталінських концтаборах почалася саме від моменту прибуття туди повстанців: "Для всього цього руху вони всюди зробили дуже бага-то, та й вони зрушили віз. Дубівський етап привіз до нас бацилу бунту. Молоді, сильні хлопці, взяті просто з партизанської стежки, вони ... роздивилися, жахнулися цією сплячкою рабства – і потягнулися до ножа" (А. Солженицын: Архипелаг ГУЛАГ).
Я Вам больше скажу. У некоторых даже слова в голове не задерживаются. Рекошетируют от стенок... Ибо коефициент преломления звуковых волн в черепушке равен единице... ---------- Додано в 18:25 ---------- Попередній допис був написаний в 18:17 ---------- Тобто про військову освіту дєдуля тільки чув і читав в журналі "Заніматєльная проктологія"... Піджак, одним словом. Та навіть мови нема... А Дарт Сідіус не розповідав Вам про те, як він вчив своїх воїнів на прикладі "українських партізан"?
і цей "піджак" теж вчив "уму разуму" неуків типу Васька. Неук, основна маса офіцерів КА в роки війни з німцями не мали військової освіти, але вони були професінішими за тих "прАХВесіоналів", які в 1941 році тікали від німчури. Маса непрофесіоналів виправила ситуацію, в яку завели прАХВесіонали від "бабы, водка, преферанс".
Из чего следует, что ссылки на слова Де Голля - нет. Впрочем - ее (ссылку) уже искали несколько раз на форуме... Искали, искали... Закатилась под стол, видимо, и мыши...пардон - крисы ее утащили! Ни разу ТАК и не нашли.
для зрівняння з "піджаком" Фрунзе даю фото прАХВесіонала, адм. Октябрського, який кинув свої війська в Криму і втік на континент. ХЄрой.
О! Дякую, що нагадали. Чорнобильця вже визволили. ---------- Додано в 19:07 ---------- Попередній допис був написаний в 19:06 ---------- Дєдуля, з логікою все добре? Я просив Вашу.
Це він про "Переяславський договір" чи про докази слов'янськості племен Меря та Мещеря? ---------- Додано в 16:11 ---------- Попередній допис був написаний в 16:08 ---------- А може ще й попросиш мою платіжну картку з кодом? Так як з "піджаком" Фрунзе чи з ком. полка "піджаком" Голіковим?