"Пан", я тоже на пенсии. Пришлось перечитать Ваши допысы, как Вы мне и советовали. Но никаких вопросов от Вас не обнаружил. Помогите немощному пенсионеру - повторите Ваши вопросы. Спасибо.
Маємо неперевершений зразок кремлівської пропаганди. Нагромадження брехні, компонування і безсовісне пересмикування кадрів, безапеляційні висновки "експертів" - ось якою імперською шовіністичною антиукраїнською жуйкою годують московського обивателя. Тут тобі і озвірілий нацизм, і підла змова українських??? олігархів з фашистами, і (ну як же ж без неї) підла рука західних спецслужб. А крім всього ще й Ющенко з Катериною за гроші ЦРУ Голодомор придумали, "даби в школах ізучать"! Так вибудовується образ України, як ворога № 1. Ворога ідеологічного, політичного, економічного, гуманітарного, і (страшно подумати) - мілітарного! Нема ради, хоч завтра превентивно війська вводь (як недавно пропонувала сектантська ФСБ-агентура Догнала), "даби ізбєжать"! Цей відеоролик треба було би показати на всіх українських телеканалах - кращої антимосковської агітації годі й придумати! Воістину Путін і його "байци ідєологічєсково фронта" є найефективнішими євроінтеграторами України! http://youtu.be/CXAJciX0Xaw
Собі гідну пенсію напевно забезпечили доносами і роботою в КДБ, а тепер хочете, щоб наші діти гнили в помийній ямі совка. Бог подасть. Апогей маразму. Що ж такого поганого зробили українські націоналісти, щоб бути прирівняними до більшовиків? А, точно...це ж саме вони вирізали мільйони люду на сході, влаштували Голодомор, переселили усіх східняків в концтабори далекого Заходу, ліквідовували письменників, учителів, духівників та селян. Ох і нелюди ці українські націоналісти, ох і звірі. Чесно кажучи, хотів попросити хоча б якісь факти, але розумію, що з вами дарма дискутувати на цей рахунок. Тому пишіть, пишіть і не зупиняйтесь.
Ви праві на всі сто. Важко назвати нормальними тих, хто сотворив таке Щодо СССР, то чинила, не можна заперечувати очевидного. А Ви гілочку про ОУН погортайте. Будуть Вам і тисячі вирізаних людей, і переселення, і ліквідація письменників, вчителів, духовенства і селян. Хоча ні. Ось, перше, що потрапило під руку Цього вистачить, розумнику? Дев'ятнадцять тисяч вирізаних вчителів, лікарів, духовенства і селян. Навіть дітей різали... От бачите, крикликивий Ви наш, різали. І це не будучи у владі. А якби, не приведи Господь, вони дорвались до влади, то страшно навіть уявити оті ріки крові, які б вони пролили...
Ту брехню совєти мусолять з 1944-го року. Вам не соромно отакі бздури молоти? Крім Вас і Ваших кумирів - паршивих комуняків,тому ніхто вже не вірить. Але то ж не люди - мразь. ---------- Додано в 13:26 ---------- Попередній допис був написаний в 13:24 ---------- Гнила брехня Ваша власць знищила мою родину. Тому,бажаю,щоб їх гнилі кості земля виплюнула. Тьфу на виродків. Суки гнилі. Ненавиджу падлину.
Ромку, тихіше... Ви ж пам'ятаєте, як стверджували, що мені, брехунові, віри немає, а от фахівцям-історикам Ви вірите беззаперечно. От я і користуюсь фаховим висновком групи істориків, імена яких не дозволяють сумніватись в їхній професійності і яких важко запідозрити в любові до СССРу. Ви вже якось визначтесь. Якщо Ви вважаєте брехунами Кентія, Ільюшина, Дзьобака, Нікольського, то так і скажіть, а якщо Ви назвете чергове джерело, якому Ви вірите, то я буду Вам вдячний і користуватимусь ним, в якості доказів своїх слів.
Читаєм. . ПРОБЛЕМА ОУН - УПА: ОСНОВНІ ТЕЗИ (історичний висновок) Люди завжди знали про безмежну підлвість і брехливість савєтів. І прекрасно знали,хто є хто. Себто - УПА - Герої. А совєцька мерзота - мерзота.
А доля вирізаних поляками українців Вас не хвилює? Хоч,розумію - поляки тоді допомагали совєцькій звірині нищити українців. Це ж найбільша равдість для когмауняки - як нищать українців. Але не переймайтесь - поляки комуняцьких тварюк ненавидять побільше від нас. Як і будь-де,де гадила совєцька плюгава мразь.
Романе. Хвилює. Але ж я відповідав панові із довгим бардачним ім'ям, забули'сти? Я і відповів, фактами. Фахової комісії. Знову, романе, звернемся до шанованих істориків, - Так що, Романе, не перекладайте з хворої голови на здорову.
Ага, сволочі, які знищували українців і переодягались в упівських вояків, щоб чинити звірства під їх виглядом, підготували звіт про 30 тисяч убитих. Факти від вас аж пруть, навіть немаю слів, щоб спростувати. Голодомор в Україні 1932—1933 "Сучасна Російська Федерація (на відміну від Німеччини й Польщі) не визнає злочинних дій уряду Радянського Союзу стосовно українців. Антиукраїнська політика в різних суспільно-політичних умовах за різних міжнародно-політичних обставин проявляється по-різному. Раніше — у цілеспрямованій організації голодомору, в тепер — в його невизнанні." Скільки людей загинуло під час Голоду - тут йдеться про вбивство від 4 до 9 мільйонів українців. Тому свою брехливу статистику від КДБ можете ...самі знаєте, що зробити. НКВД сделал братской могилой львовскую шахту "Понятие кровавого июня 1941 года для Западной Украины имеет несколько иное значение, чем в восприятии большинства украинцев. За неделю в этот период здесь были убиты 22 тысячи человек. Убиты руками не нацистского, а коммунистического режима." Тільки за тиждень гнилими комуняками убито 22 тисячі українців . А ви ще й брешете про якихось 30 тисяч убитих за 9 років.
Ось бачите, ви знову ляпнули дурницю. А щоб почитати статю у вас бажання чомусь немає. А це, між іншим, людські долі, чиїсь убиті брати і сестри, матері та татусі. Хоча чому я дивуюсь, якщо такі ж полковники віддавали накази розстрілювати українців, які опинились за гратами тільки за те, що щиро любили свою батьківщину.
Це, чоловіче добрий, не мої факти, а Фаховий Висновок Робочої Групи Істориків При Урядовій Комісії З Вивчення Діяльності ОУН-УПА. Тому у Вас і слів немає. Проти Кентія, Дзьобака, Ільюшина не попреш... І ось Вашій увазі їхній висновок однояйцевого близнюківства націоналістів і большевіків, яке Ви не бажаєте побачити і сприйняти: Гадаю професор Ільюшин заслуговує довіри. Чи будете заперечувати? Два чоботи валянок... Брати по крові, духу, методам роботи...
Непрошений "благодєтєль" чи зрадник народу має відповідати по заслузі. До речі, чому до цих пір сам не повернувся від ненависних рогулів на рідну Житомирщину? Чекаєш, коли місцеві дадуть під одне місце? Поц, пошли свою доцю, якщо вона є, вчителькою чи лікаркою в Афганістан без прохання з того боку. Або сам поїдь в Сирію без запрошення. А воно ще й полковник. Видно з інтендантів. Неук, поцікався, скільки москалів загинуло за один день в Конотопській битві від одних шабель та примітивних гармат.