Да читая "допЫси" кое-каких форумчан, любой нормальный россиянин по-немногу будет становиться украинофобом... Так что можете поставить себе галочку в оценочном листе - вы не зря проводите тут время. Только помните, все эти игры с ненавистью - страшная вещь: сеющий ветер, как правило, пожинает бурю.
Читаючи допИси деяких форумлян, будь-який нормальний українець потихеньку ставатиме русофобом... Палка з двома кінцями На мою думку, нормальна і адекватна людина дописи, зроблені без надміру здорового глузду, просто не сприйматиме серйозно.
Той харківянин малацца. ---------- Додано в 17:35 ---------- Попередній допис був написаний в 17:25 ---------- А,що в Москві вже закопали мощі педераста? Чи,може нормальний гімн вже є,чи далі ота бридота,під яку,хіби пси підвивають? http://youtu.be/NM7YkVQbRi0 ---------- Додано в 17:36 ---------- Попередній допис був написаний в 17:35 ---------- Умгу. Настраште їжака голою сракою. В моїй ситуації,ненависть - найменше,що я можу собі дозволити. Повірте,якби винуватці того стану,в якому я зараз перебуваю мали конкретні імена і лице,я б доклав усіх зусиль,щоб їх не стало. Але це СИСТЕМА. Ця сама,якій співає осанну Василь,Ви і решта тут присутніх совків.
БлагО! Правда збирались притягнути оту гниль із Мюнхена сюди. Але нацики, за що би не брались, тільки пісні і воплі "Ганьба" виходять... Польробсони, твоюнехай.
Процитую слова Лосєва,з якими погоджуюсь. Це те,що я завжди повтрював - якби в Україні керували націоналісти,люди,для яких Україна - Батьківщина,а не корито,ми б не були в такій задниці.
Ви, Ромку, підміняєте поняття. Ось, що кажуть мудрі люди А ось, що Ви нав'язуєте . А ці поняття далеко не тотожні. Так що, нехай гниє далі в Мюнхені, подалі від українського сектору кладовища.
Це точно! Ненависть москалів до розбігшихся від них наложниць скоро доведе цих "пабєдітєлєй" до повного стану світового ізгоя.
ой лЫшенько .... а что ж эта братия страдальцев тут забыла? откуда они взялись на Русской земле ??? в том же Галицко-волынском? не оккупанты ли часом?
То ж постколоніальне бидло під псевдо "хохли", а нормальні українці вже давно гидують до вас їздити. Та думка вже давно матеріалізувалася. Навіть "братушки" з Альошою на Шипці дременули від вас до НАТО. ---------- Додано в 17:26 ---------- Попередній допис був написаний в 17:23 ---------- А він хоч уявляє, що таке "руська земля"? Ваші болотні Тмутаракані НІКОЛИ не були в складі Русі. Вони були лиш "dependent" для дачі данини.
от кого от нас? тутошние мы, кубыть самые что ни на есть ... что ж до сказанного вами - я думаю это маловероятно, потому как сегодня слишком многие потенциальные "изоляционисты" сосут расйския недра, вот для примера гляньте на Меркель и Великого Пу - да они ж того и гляди в десна лупанутся ... тож до вечно бубнящих, ну Польша например - никто, на мировой арене, прибалтика - в два раза "никтовее" Польши - так что повторюсь - маловероятно ...
агов, чегож не, таки - да, я за Русскую землю и говорю. Галицко-волынское, киевское и т.д. я не знаю про какие болота вы опять речь ведете ... что ж до болот то Смоленщина, Новгородщина - весьма болотистые ... та к вы про что? какие такие "НИКОЛЫ" ??? ---------- Додано в 20:34 ---------- Попередній допис був написаний в 20:33 ---------- ну не на всю, чем они хуже/лучше той же РОА ? такие же люди ...
Думаю, что не лучше. Предатели, по большому счёту. Но, точно, что явления сложные и неоднозначные. Просто для панов гораздо проще, когда ситуацию разрешают как "плохой"-"хороший".
ну тут не соглашусь, кого они предали? сэсэрию? Вы сами прекрасно понимаете что для восточной Польши она своей никогда не была ... они выбрали нацистов, те им были ближе чем рабоче-крестьянская с ее стремными идеями про массовые жертвы ради мифического светлого будущего и победы мирового коммунизма .. впрочем я считаю что нацисты создали ну или по крайней мере серьезно поспособствовали созданию того что потом стало ОУН и УПА ...