Сусіди-варвари

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 сер 2013.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Маєте дані наукових досліджень, чи так просто бовкнули?
    Для Вас герой адназначна... :)))

• Подобається Подобається x 2
  2. forester

forester Well-Known Member

Да читая "допЫси" кое-каких форумчан, любой нормальный россиянин по-немногу будет становиться украинофобом...
    Так что можете поставить себе галочку в оценочном листе - вы не зря проводите тут время. Только помните, все эти игры с ненавистью - страшная вещь: сеющий ветер, как правило, пожинает бурю.

3. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Читаючи допИси деяких форумлян, будь-який нормальний українець потихеньку ставатиме русофобом...
    Палка з двома кінцями :)

На мою думку, нормальна і адекватна людина дописи, зроблені без надміру здорового глузду, просто не сприйматиме серйозно.

• Подобається Подобається x 5
  4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Той харківянин малацца.

---------- Додано в 17:35 ---------- Попередній допис був написаний в 17:25 ----------

А,що в Москві вже закопали мощі педераста?
    Чи,може нормальний гімн вже є,чи далі ота бридота,під яку,хіби пси підвивають?

http://youtu.be/NM7YkVQbRi0

---------- Додано в 17:36 ---------- Попередній допис був написаний в 17:35 ----------

Умгу.
    Настраште їжака голою сракою.
    В моїй ситуації,ненависть - найменше,що я можу собі дозволити.
    Повірте,якби винуватці того стану,в якому я зараз перебуваю мали конкретні імена і лице,я б доклав усіх зусиль,щоб їх не стало.
    Але це СИСТЕМА.
    Ця сама,якій співає осанну Василь,Ви і решта тут присутніх совків.

Останнє редагування: 24 сер 2013
  5. Полковник

Полковник миється в бані

Завидую Украине.
    Хорошо вам.

6. VasMT

Ясно. Просто так ляпнули, для гостроти сприйняття...

7. Romko

В нас хоч мощі не смердять.

8. VasMT

БлагО! Правда збирались притягнути оту гниль із Мюнхена сюди. Але нацики, за що би не брались, тільки пісні і воплі "Ганьба" виходять... Польробсони, твоюнехай.

9. Romko

Процитую слова Лосєва,з якими погоджуюсь.
    Це те,що я завжди повтрював - якби в Україні керували націоналісти,люди,для яких Україна - Батьківщина,а не корито,ми б не були в такій задниці.

• Подобається Подобається x 1
  10. VasMT

Ви, Ромку, підміняєте поняття.
    Ось, що кажуть мудрі люди
    А ось, що Ви нав'язуєте
    .
    А ці поняття далеко не тотожні.
    Так що, нехай гниє далі в Мюнхені, подалі від українського сектору кладовища.

11. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Це точно! Ненависть москалів до розбігшихся від них наложниць скоро доведе цих "пабєдітєлєй" до повного стану світового ізгоя.

12. Полковник

Полковник миється в бані

Шо, и хохлы перестанут к нам ездить?
    Ляпота!!!!

13. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

ой лЫшенько .... а что ж эта братия страдальцев тут забыла? откуда они взялись на Русской земле ??? в том же Галицко-волынском? не оккупанты ли часом?

14. artobstrel

ага, "дурень думкой багатіє"

15. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

То ж постколоніальне бидло під псевдо "хохли", а нормальні українці вже давно гидують до вас їздити.

Та думка вже давно матеріалізувалася. Навіть "братушки" з Альошою на Шипці дременули від вас до НАТО.

---------- Додано в 17:26 ---------- Попередній допис був написаний в 17:23 ----------

А він хоч уявляє, що таке "руська земля"? Ваші болотні Тмутаракані НІКОЛИ не були в складі Русі. Вони були лиш "dependent" для дачі данини.

16. artobstrel

от кого от нас? тутошние мы, кубыть самые что ни на есть ... что ж до сказанного вами - я думаю это маловероятно, потому как сегодня слишком многие потенциальные "изоляционисты" сосут расйския недра, вот для примера гляньте на Меркель и Великого Пу - да они ж того и гляди в десна лупанутся ... тож до вечно бубнящих, ну Польша например - никто, на мировой арене, прибалтика - в два раза "никтовее" Польши - так что повторюсь - маловероятно ...

17. forester

У вас УОН-УПА, "Галичина", Шухевич смердятЬ на всю Украину. До сей поры, в отличии от России.

18. artobstrel

агов, чегож не, таки - да, я за Русскую землю и говорю. Галицко-волынское, киевское и т.д. я не знаю про какие болота вы опять речь ведете ... что ж до болот то Смоленщина, Новгородщина - весьма болотистые ... та к вы про что? какие такие "НИКОЛЫ" ???

---------- Додано в 20:34 ---------- Попередній допис був написаний в 20:33 ----------

ну не на всю, чем они хуже/лучше той же РОА ? такие же люди ...

19. forester

Думаю, что не лучше. Предатели, по большому счёту.
    Но, точно, что явления сложные и неоднозначные. Просто для панов гораздо проще, когда ситуацию разрешают как "плохой"-"хороший".

20. artobstrel

ну тут не соглашусь, кого они предали? сэсэрию? Вы сами прекрасно понимаете что для восточной Польши она своей никогда не была ... они выбрали нацистов, те им были ближе чем рабоче-крестьянская с ее стремными идеями про массовые жертвы ради мифического светлого будущего и победы мирового коммунизма .. впрочем я считаю что нацисты создали ну или по крайней мере серьезно поспособствовали созданию того что потом стало ОУН и УПА ...

а де твій аватар? :)