Сусіди-варвари

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 сер 2013.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Та легко. Тільки дайте якусь відправну цифри і докажіть сказане якимось джерелом.
    Піпєц.
    Чому я повинен коментувати вчинки якоїсь співачки?
    Вона мені не цікава, і... А що там вона натворила?

• Подобається Подобається x 2
  2. BardakKruhom

BardakKruhom Well-Known Member

Таких дуреп і дурнів більшість ПР - правлячої партії, члени якої щиро ненавидять мову. Чого тільки вартий придуркуватий Колісниченко.

Ось подивіться і прокоментуйте те, як ставляться до нашої мови і наших дітей.

3. VasMT

Ви брешете.
    Спробуйте доказати свої слова фактами.

---------- Додано в 16:49 ---------- Попередній допис був написаний в 16:46 ----------

Подивитись куди? Глянув у вікно, глянув під стіл, на підлогу глянув... Що коментувати?

• Подобається Подобається x 3
  4. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Знов - одне призвiще - i непiдтверджений "загал"!
    Шановний! Чому ви вирiшили, що там "бiльшiсть" саме "ненавидить"???
    Тому, що вони вiдстояли право висловлюватись своєю рiдною мовою для себе??? Вони вам - чи комусь -заборонили висловлюватися українською??? Вони волають як дебiли, чуюучи виступ українською - "ро-сi-йсько-ю"??? Ви ТАКе чули чи бачили? Я - нi. Тiльки навпки - вiд "свободи".

5. Romko

Romko Дуже важлива персона

Бо більшість - комуняки.

Вона називає українські школи "бидлячими" і тішиться від того, що її донька стала ученицею російської гімназії.
    Василю,Ваша соратниця.
    Сєстра па духу,так сказаць.

6. BardakKruhom

Я розумію, що ви на пенсії і можливо маєте проблеми із зором, посилання на попередній сторінці.
    Навіщо ж тоді приймати скандальний мовний закон? Чи не могли ми обійтись без нього? А для того, щоб поступово витіснити українську.
    Таке враження, що я мав би вам перерахувати половину їх фракції. Годі лукавити, Колісниченко один із лідерів ПР, усі інші "водії та охоронці" олігархів просто мовчазні виконавці вказівок від таких як він.
    Вам би ще броньовика підігнати, щоб більше народу почуло :)

7. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Фарiон - комуняка.

---------- Додано в 17:04 ---------- Попередній допис був написаний в 17:01 ----------

Де саме - скандальний?
    У деяких головах?
    На сходi його зустрiли спокiйно - бо його обiцяли стiльки разiв!
    Нiяких скандалiв у нас - не було.
    Чи сканадл - постояли декiлька днiв, поголодували - i розiйшлися?
    Бо мабуть зрозумiли, що протести проти цього Закону - "развод лохiв"

---------- Додано в 17:07 ---------- Попередній допис був написаний в 17:04 ----------

Перераховувати - не треба.
    Треба докази ненавiстi.
    Доречi - i на Колеснiченка теж. Не взагалi по-загалях, а конкретно.

8. Romko

Romko Дуже важлива персона

Хіба вона махає вонючою червоною шматою і закликає праздноваць пабєду орди сцикливих злодюг?
    Це роблять комуняки.
    Хібв вона пропагує введення другою державною мову чужої держави?
    Це роблять комуняки.
    Хіба вона накрала мільйонами?
    Це роблять комуняки.
    В дусі їх смердячих предків.

---------- Додано в 17:09 ---------- Попередній допис був написаний в 17:07 ----------

Ресурсів форуму не вистарчить.

• Подобається Подобається x 4
  9. VasMT

Невже?
    Та то, Романе, юринда...
    Вони просто жили, просто вступали в ВЛКСМ і КПСС, просто служили в армії гвалтівників і дослужувались до сержантів, деручи задницю перед п'яним прапором, отримували квартири від клятого режиму.... А прийшов час, всі різко стали демократами і депутатами...
    Так що не варто з ними так суворо... Просто люди пристосовувались, мімікрували та жили. Так, Романе?
    Мда-а-а...
    Що сказати, аби не образити... Вас не образити. Чим вона гірша за Вас, який називає вісім мільйонів українців мерзотою?

Те, що дозволяється Романові, Вам ще заслужити треба.

---------- Додано в 17:24 ---------- Попередній допис був написаний в 17:21 ----------

Нє, нє, Ромко...
    Вона в кращих націоналістичних традиціях різонько скинула шкіру, спалила партквиток і з затятої комуняки, стала затятою нацяткою...:)))
    Зміниться влада і вона стане ще якоюсь затятою... Колєбаєтся с генеральной лініей партіі...

10. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Шановний товариш Підміна Понять, і коли це націоналісти хоч раз міняли свої погляди?

Якщо комуняки давньозвісні повії, то це не означає що всі інші теж такі.

Тому комуняцькі ідеологи і біснуються на іншіх та чепляють на них свої риси, що ім хочется і ще когось в своєму лайні вимарати.

11. BardakKruhom

Ви образились? Мені дуже і дуже жаль, чесно. Одначе, не варто переходити на образи першим.
    Як і не до місця ваш сарказм.

І ще, скажіть будь-ласка, що і чим я маю заслужити особисто перед вами?

• Подобається Подобається x 1
  12. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Патамушо Ви думаєте не так "як положено" Это безобразіє.

13. VasMT

Завжди.
    Н бачу сенсу із Вами дискутувати на цю тему, але наведу декілька фактів.
    Наприклад як різонько відрізняється програма І збору ОУН 29-го року і збору 43-го року. Від національної диктатури до цілковитої демократії і рівності національних меншин.
    Або щеняча радість від лизання дупи Адіка до 43-го і після...
    Вчіть предмет, шановний.
    Означає. Бо і большевікі і націоналісти - два чоботи валянок. Близнюки однояйцеві...
    Я?
    Абсолютно ні. Аде Ви вже країв не бачите. Тут не тільки нацята зібрались, які вірять у всяку хрєнь, крикнуту на антиросійському мітингу. Тут ще є люди, які мислять і думають. Тому докази, факти, документи... Тоді у нас буде повна злагода і мир.
    Переді мною не треба. Ромко - дуже зайнята людина, тому він і копіпастить та посилається.
    Ну а нам можна факт викласти на сторінку і писати своїми словами...

14. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Класичне прохання, - приклади будь ласка в студію.:)
    А то це -
    звичайне бла-бла-бла

15. VasMT

Нехай буде бла-бла-бла...
    кщо Ви не знаєте історії України то який сенс щось пояснювати?
    Я злився, Ви перемогли, націоналісти непокобєліми... :)))

16. kjk

kjk Дуже важлива персона

Наприклад нормальні люди не підтримують режими які коїли злочини проти людства. Ненормальні - підтримують.
    Згодні?
    Думаю згодні.
    Залишилося у Вас спитати, чи чинила влада СРСР злочини проти людства?

17. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

А чому Ви вирішили що я не знаю історію України?о_О
    Ви шо, екзамен в мене приймали, чи Ви професор історичних наук?
    Звідки така самовпевнена пихатість?

18. Dred

Dred Well-Known Member

Пан Василь просто надто високої думки про себе. А знань насправді в нього катма:crazy:

19. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

"Опять РУССКИХ бьют ! "

10 октября 2013 г. Die Welt

" В голландском курортном местечке Схевенинген едва державшаяся на ногах россиянка, села в автомобиль и находясь за рулем, не справилась с управлением, совершила ДТП, задела три машины.

Прибывшие спасатели начали оказывать необходимую медицинскую помощь, однако женщина стала дебоширить и ссылаться на дипломатическую неприкосновенность, хотя дипномеров на ее автомобиле не было.

В этот же самый момент в полицию обратились очевидцы и сообщили, что " муж задержанной пьяной женщины посланник Посольства РФ Дмитрий Бородин в пьяном состоянии издевается над их малолетними детьми 2-ух и 4-х лет, с криком таская их за волосы".

Решив проверить эту информацию, полицейские прибыли на квартиру Д.Бородина и обнаружили, что российский дипломат был в стельку пьян. Последний, говорится далее, "так сильно ругал представителей власти, что им пришлось забрать его в участок прямо в трусах".

20. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

не задавайте провокативних питань... :)))

а де твій аватар? :)