А я знаю... Боря казав, що за то, аби йому податки було куди платити... Мабуть так і є... От почнете податків більше платити, то зразу піднімуть пенсію. Обіцяли в грудні... Так що готуйтесь, скоро Вам мене годувати стане важче...
Повірте, цей професор усього-навсього прекрасно виконує свою роботу та допомагає людям, за що йому честь і хвала. Таких людей нашій медицині дійсно дуже і дуже не вистачає. Але до утвердження держави та поваги до України серед сусідів він практично ніякого відношення немає. А те, що для вас "Свобода" - "ухаючий мавп'ячий прайд", говорить тільки про неповагу до мільйонів українців, серед яких немало таких же відданих своїй праці та переконанням людей, як ваш професор.
Це мені анекдот горбачьовських часів нагадало - Підняли ціну на горілку. Син підходе до батька-алкоголіка і каже - "Що батьку, тепер ти будеш меньше пити"? Ні, - відповідає йому батько - "Тепер синку, ти будеш меньше їсти"
У-гу... А Яна Клочкова просто плаває, Клички просто б'ють пики, Забужко просто розписує ручку, а нікому невідомий Бардак просто сміє міряти чужі черепи і визначати, хто що робить для України... Що поробиш, шановний... Прийдеться Вам менше їсти...
А це нагадало класичне - "не нам, а Вам". Да я і так зараз 5 чи 6 таких як Ви годую своїми податками. Дасть Бог, прийдемо в ЄЕС, буду годувати і більше. Куди ж від вас подінешся.:empathy:
Ось коли Дальневосточник скаже, що це хтось на кшталт Амосова, тоді я погоджусь, що такі науковці "створюють обличчя" Україні, а так талановитих людей у медицині багато, навіть у маленьких селах є фельдшери, які живуть заради порятунку інших, в містечках є лікарі, які врятували десятки і сотні житів. І що з того, вони на рівні Кличків та Шевченка представляють Україну у світ? Краще все ж таки чекайте на підвищення пенсії і не несіть дурниць.
Цікавить. Нормальних людей у нас більшість, і вона обирає владу. А всяка совєцька шваль на смітнику історії, вилазячи з нього раз на рік, 9 травня.
По-перше, жодної градації я ніде не збирався визначати. Це Ваші домисли. Чи брехня, як Ви любите висловлюватися. По-друге, Україністість і абсолютний українець – це Ваші терміни, а другий і зовсім безглуздий, тому нема про що говорити. Я спробував від вас довідатися зміст цих термінів, і отримав дуже точну відповідь - це риса, якою володіють українці. Ви ж маєте технічну освіту і повинні б відноситися до термінів з більшою повагою. По-третє, «усі люди рівні» такий же абсурд, як і «абсурдність і дикість у спробах поділу людей за якимось ознаками» (Висловлюйтеся точніше) Люди не є і ніколи не будуть рівними, і, навпаки, поділ людей за якимось ознаками зовсім не дикість. І не настоюйте на тому негрові. Вам не личить такий примітив.
Повірте, гебешний пенсіонере, я й не мав наміру вас переконувати. І навчіться говорити тільки за себе, а то уже, як комуняка, говорите від імені народу і селян.
Дуже хочу побачити ТАКеж ваше гнiвне "про неповагу до мiльонiв" - коли будуть ПР чи КПУ обзивати. Бачите - ще раз наголошую - справа не в мовi, якою висловлюють свої думки. Треба щоб цi думки були. ---------- Додано в 16:05 ---------- Попередній допис був написаний в 16:01 ---------- О! Пан kjk визнав виборцiв ПР та КПУ - нормальними! Що коїться? :flag_of_truce: Може його акаунт взломали кейджiбiсти?
Залишимо владу на потім. Ви теж вважаєте, що отой професор, у якого лікуються люди із різних країн, нічого не робить для популяризації України в світі, а просто виконує свою роботу? Давайте ще раз розставимо крапки над "і", - Ви можете однозначно визничити, хто є українцем, а хто ні? Якщо "так", то за якими критеріями... І чи бувають кращі українці і гірші українці?
30% сфальсифікованих відсотків голосувавших виборців це - більшість населення? Яка у вас була в школі відмітка з математики?
Вибори 2010 скоріше виключення, наслідок кризи і все таке. ---------- Додано в 16:10 ---------- Попередній допис був написаний в 16:08 ---------- ні, робить я взагалі цю дикусію пропустив, коментую окремі репліки
Так і буде. Але тільки тому, що серед ПР і комуняк набагато більше покидьків та виродків, які десятилліття обкрадають цю країну і не збираються навіть зупинятись, увірувавши у свою безкарність та елітність. Серед "свободівців" також є покидьки, але їх на данний момент в десятки разів менше, щоб там не казали. Абсолютно згідний, але чомусь так склалось, що величезна частина тих, хто розмовляє російською, не поважають ні української мови, вважаючи її бидляцькою - http://censor.net.ua/photo_news/252561/solistka_natsopery_schitaet_ukrainoyazychnyh_deteyi_nezdorovym_bydlom_foto, ні наших традицій, ні культури , ні бажання жити нормально в Європі, а не сировинним придатком десь на задвірках великої імперії.
Я і говорю за себе. Тому і кажу, що Ваша думка, це тільки Ваша думка. І І знову за рибу гроші. А "нормальні" люди, то хто? За якими ознаками визначається "нормальність" і чи є більш нормальні, чи перенормальні, і менш нормальні ,чи недонормальні?
Ось тобi маєшь - добалакалися... Я все не вiрив, що нацiоналiсти мають за приклад щозь на зразок рабовластницького Риму - аж ось - пiдтвердження. Суспiльство, де є патрiцiї, вiльнi громадяни та раби - напрямок розвитку України в головi нацiоналiстiв? Хоча...Чому дивуватись? Нацiоналiстам подобався хфюрер - вони його прославляли навiть у "Актi вiдновлення...", а той як раз почав робити рабовластництово - з українцiв, яких гнали на рабську працю до Нiмеччини. Продовжувачи його справи? ---------- Додано в 16:17 ---------- Попередній допис був написаний в 16:14 ---------- Вiдмiнно. Приберить 30% - все одно - мiльйони зостануться. P.S. Звiдкiля, доречi, 30%??? Екзiт-пули цього не визначили. Ви - прям зi довiдника "Стеля" це взяли?
На скільки? Бажано у відсотках і в абсолютних цифрах. Бажано теж у відсотках і в абсолютних цифрах. І пару-трійку прізвищ... І знову у відсотках і в абсолютних цифрах...
Як би пом'ягше - ви помиляєтесь. Я мешкаю у росiйськомовному середовищi, у росiйськомовному мiстi. А от виразiв неповаги до мови - не бачу i не чую. Виб бачили, як спiвав стадiон "Авнгард" - коли тут був Океан Ельзи... ТАКщо - не верзiть дурниць - витягуючи одну дебiлку. Я - не дозволяю собi судити про всiх україномовних по висловам - не до ночi будь пом'янута, мадам Фарiон. I вам не раджу робити космiчної величини узагальнень на основі однієї дурепи.
Приблизно на 99%. А тепер порахуйте і зробіть висновки. То ви говорите за себе, то за "нікого". Визначіться нарешті. А прокоментувати вчинок солістки Національної опери України вам сміливості не вистачило? Чи ви тільки коментуєте те, що вигідно вам?