Сусіди-варвари

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 сер 2013.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А я знаю... :dntknw:
    Боря казав, що за то, аби йому податки було куди платити...
    Мабуть так і є...
    От почнете податків більше платити, то зразу піднімуть пенсію. Обіцяли в грудні...
    Так що готуйтесь, скоро Вам мене годувати стане важче... :mocking:

• Подобається Подобається x 2
  2. BardakKruhom

BardakKruhom Well-Known Member

Повірте, цей професор усього-навсього прекрасно виконує свою роботу та допомагає людям, за що йому честь і хвала. Таких людей нашій медицині дійсно дуже і дуже не вистачає. Але до утвердження держави та поваги до України серед сусідів він практично ніякого відношення немає. А те, що для вас "Свобода" - "ухаючий мавп'ячий прайд", говорить тільки про неповагу до мільйонів українців, серед яких немало таких же відданих своїй праці та переконанням людей, як ваш професор.

3. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Це мені анекдот горбачьовських часів нагадало -

Підняли ціну на горілку. Син підходе до батька-алкоголіка і каже - "Що батьку, тепер ти будеш меньше пити"?
    Ні, - відповідає йому батько - "Тепер синку, ти будеш меньше їсти"

:)

4. VasMT

У-гу...
    А Яна Клочкова просто плаває, Клички просто б'ють пики, Забужко просто розписує ручку, а нікому невідомий Бардак просто сміє міряти чужі черепи і визначати, хто що робить для України...
    Що поробиш, шановний...
    Прийдеться Вам менше їсти... :)))

5. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

А це нагадало класичне - "не нам, а Вам".:)))
    Да я і так зараз 5 чи 6 таких як Ви годую своїми податками. Дасть Бог, прийдемо в ЄЕС, буду годувати і більше.
    Куди ж від вас подінешся.:empathy:

6. BardakKruhom

Ось коли Дальневосточник скаже, що це хтось на кшталт Амосова, тоді я погоджусь, що такі науковці "створюють обличчя" Україні, а так талановитих людей у медицині багато, навіть у маленьких селах є фельдшери, які живуть заради порятунку інших, в містечках є лікарі, які врятували десятки і сотні житів. І що з того, вони на рівні Кличків та Шевченка представляють Україну у світ? Краще все ж таки чекайте на підвищення пенсії і не несіть дурниць.

7. VasMT

Повірте, Ваша "згода" нікого не цікавить.

• Подобається Подобається x 1
  8. kjk

kjk Дуже важлива персона

Цікавить. Нормальних людей у нас більшість, і вона обирає владу. А всяка совєцька шваль на смітнику історії, вилазячи з нього раз на рік, 9 травня.

9. iso

iso Well-Known Member

По-перше, жодної градації я ніде не збирався визначати. Це Ваші домисли. Чи брехня, як Ви любите висловлюватися.
    По-друге, Україністість і абсолютний українець – це Ваші терміни, а другий і зовсім безглуздий, тому нема про що говорити. Я спробував від вас довідатися зміст цих термінів, і отримав дуже точну відповідь - це риса, якою володіють українці. Ви ж маєте технічну освіту і повинні б відноситися до термінів з більшою повагою.
    По-третє, «усі люди рівні» такий же абсурд, як і «абсурдність і дикість у спробах поділу людей за якимось ознаками» (Висловлюйтеся точніше)
    Люди не є і ніколи не будуть рівними, і, навпаки, поділ людей за якимось ознаками зовсім не дикість.
    І не настоюйте на тому негрові. Вам не личить такий примітив.

10. BardakKruhom

Повірте, гебешний пенсіонере, я й не мав наміру вас переконувати. І навчіться говорити тільки за себе, а то уже, як комуняка, говорите від імені народу і селян.

11. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Дуже хочу побачити ТАКеж ваше гнiвне "про неповагу до мiльонiв" - коли будуть ПР чи КПУ обзивати. :hi:

Бачите - ще раз наголошую - справа не в мовi, якою висловлюють свої думки. Треба щоб цi думки були. :)

---------- Додано в 16:05 ---------- Попередній допис був написаний в 16:01 ----------

О!
    Пан kjk визнав виборцiв ПР та КПУ - нормальними!
    Що коїться? :flag_of_truce:
    Може його акаунт взломали кейджiбiсти? :mocking:

12. VasMT

Залишимо владу на потім.
    Ви теж вважаєте, що отой професор, у якого лікуються люди із різних країн, нічого не робить для популяризації України в світі, а просто виконує свою роботу?

Давайте ще раз розставимо крапки над "і", - Ви можете однозначно визничити, хто є українцем, а хто ні?
    Якщо "так", то за якими критеріями... І чи бувають кращі українці і гірші українці?

13. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

30% сфальсифікованих відсотків голосувавших виборців це - більшість населення?

Яка у вас була в школі відмітка з математики?

14. kjk

kjk Дуже важлива персона

Вибори 2010 скоріше виключення, наслідок кризи і все таке.

---------- Додано в 16:10 ---------- Попередній допис був написаний в 16:08 ----------

ні, робить
    я взагалі цю дикусію пропустив, коментую окремі репліки

15. BardakKruhom

Так і буде. Але тільки тому, що серед ПР і комуняк набагато більше покидьків та виродків, які десятилліття обкрадають цю країну і не збираються навіть зупинятись, увірувавши у свою безкарність та елітність. Серед "свободівців" також є покидьки, але їх на данний момент в десятки разів менше, щоб там не казали.

Абсолютно згідний, але чомусь так склалось, що величезна частина тих, хто розмовляє російською, не поважають ні української мови, вважаючи її бидляцькою - http://censor.net.ua/photo_news/252561/solistka_natsopery_schitaet_ukrainoyazychnyh_deteyi_nezdorovym_bydlom_foto, ні наших традицій, ні культури , ні бажання жити нормально в Європі, а не сировинним придатком десь на задвірках великої імперії.

16. VasMT

Я і говорю за себе. Тому і кажу, що Ваша думка, це тільки Ваша думка. І
    І знову за рибу гроші.
    А "нормальні" люди, то хто?
    За якими ознаками визначається "нормальність" і чи є більш нормальні, чи перенормальні, і менш нормальні ,чи недонормальні?

17. Дальневосточник

Ось тобi маєшь - добалакалися... Я все не вiрив, що нацiоналiсти мають за приклад щозь на зразок рабовластницького Риму - аж ось - пiдтвердження. :scratch_one-s_head:
    Суспiльство, де є патрiцiї, вiльнi громадяни та раби - напрямок розвитку України в головi нацiоналiстiв?
    Хоча...Чому дивуватись? Нацiоналiстам подобався хфюрер - вони його прославляли навiть у "Актi вiдновлення...", а той як раз почав робити рабовластництово - з українцiв, яких гнали на рабську працю до Нiмеччини. Продовжувачи його справи?

---------- Додано в 16:17 ---------- Попередній допис був написаний в 16:14 ----------

Вiдмiнно.
    Приберить 30% - все одно - мiльйони зостануться.
    P.S. Звiдкiля, доречi, 30%???
    Екзiт-пули цього не визначили.
    Ви - прям зi довiдника "Стеля" це взяли? ;)

18. VasMT

На скільки? Бажано у відсотках і в абсолютних цифрах.
    Бажано теж у відсотках і в абсолютних цифрах. І пару-трійку прізвищ...
    І знову у відсотках і в абсолютних цифрах...

19. Дальневосточник

Як би пом'ягше - ви помиляєтесь.
    Я мешкаю у росiйськомовному середовищi, у росiйськомовному мiстi. А от виразiв неповаги до мови - не бачу i не чую. Виб бачили, як спiвав стадiон "Авнгард" - коли тут був Океан Ельзи... ТАКщо - не верзiть дурниць - витягуючи одну дебiлку. Я - не дозволяю собi судити про всiх україномовних по висловам - не до ночi будь пом'янута, мадам Фарiон. I вам не раджу робити космiчної величини узагальнень на основі однієї дурепи. :hi:

20. BardakKruhom

Приблизно на 99%. А тепер порахуйте і зробіть висновки.

То ви говорите за себе, то за "нікого". Визначіться нарешті.

А прокоментувати вчинок солістки Національної опери України вам сміливості не вистачило? Чи ви тільки коментуєте те, що вигідно вам?

а де твій аватар? :)