1 Спасибічки за комплімент, але я надто скромний, щоб про це оголошувати. 2 Ви вжили термін "україністість". Дайте визначення, і тоді можна про щось говорити. А також"абсолютний українець" (Бо різні люди вкладають в один термін різні поняття. Як наприклад "москаль". Для мене - це росіянин. А наколо цього розводять цілу філософію.) Перегляньте "Вчора, 15:33 #691"
Дійсно... Як зручно прикрити законом абсурдне твердження, що при збільшенні швидкості до 300 000 км/с, час зупиняється.... Нє, щоби взяти лінійку, циркуль і секундомір і перевірити. Так ні, прикрили, собаки, своє невігластво законами (правилами) і тішаться... Ну, якщо Ви про це, то я і зараз живу "на шару". Пенсію маю не погану, як для України, зарплату, пільги, як ветеран війни... Так що нема чого гірчити... Вам би до мого рівня доягнутись... Боря... До того часу діяв Закон УССР. Чо Ваші оранжоїди не прийняли свій Закон? Чо морозились? Бо мова їм нафіг не потрібна... Так..., кістка для гавкаючих шавок... А банда взяла, і узаконила все, що вважала за потрібне. Тепер хоч рачки станьте, а виконувати обов'язково.
З вами усе зрозуміло. Перечитайте будь-ласка ще з 7-8 разів мою тезу про те, що не можливо виміряти і тоді, можливо, хоча й сумніваюсь, до вас таки дойде, що я мав на увазі. Вас я б точно відніс до кагорти совісних людей, тільки з тією різницею, що ви совісно виконуєте волю московських фсбшників і путінських холуїв, які так само совісно ненавидять Україну.
Будьласка. Україністість - це риса, якою володіють українці. Чим більше її в українцеві, тим кращий він українець. Українець ,який має максимальний рівень українскості - являється абсолютним Українцем (пишеться з великої літери) А от градацію від москаля неукраїнця, до Абсолютного Українця намагаєтесь визначити Ви. Бо для мене всі люди рівні... Отой чорношкірий визнав себе українцем. Чи хохлом, якщо бути точним. Ви його таким вважаєте? Якщо так, то знімаю капелюха, якщо ні, то Ваша теорія не діє.
Я дуже вдячний Вам за таку увагу до моєї скромної персони, але відповім Вам тим самим: - всі, хто намагається ділити людей за расовим, національним, релігійним, мовним чи якимось іще критерієм - ЗЛОЧИНЦІ! Хоча можна їх назвати і по інакшому. Навіть не сумніваюсь, що до Вас дійде. Ви ж такий розумний... ---------- Додано в 14:20 ---------- Попередній допис був написаний в 14:16 ---------- Мерсі за комплімент (с) А можна, я Ваші слова передам в Центр, щоби мені ще одну коробку печеня і банку вареня вислали?
Тобто, ви визнаєте, що наші сусіди варвари і злочинці, які ділять українців за цими ознаками і вважають себе "старшим братом", українську греко-католицьку та київський патріархат - зрадниками і відступниками, українську мову вважають взагалі якимось атрофізмом, який потрібно замінити російською? Тільки без ухилять: так чи ні?
Все життя жили на шару і отримували пайкі та льготи, зараз непогана пенсія, чому тоді Вас так колбасіть непадетскі? За мене не турбуйтесь, я людина яка створює ( і непогано, тому мені сумувати приводів немає), а Ви - людина яка тільки користується створеним. Нас навить теоретично неможна порівнювати, т.к. наше існування та призначення в цьому світі зовсім різне. Все що мають такі як Ви, створене такими як я. Не забувайте про це, щасливий володар пенсії.
Навіть не думав ухилятись. Але питання поставлене невірно. Краще буде так, - І Ви отримаєте відповідь "ТАК!"
Я завжди, коли виймаю банкноти з банкомату згадую Вас і Борю Київського... Якби не вузькі штани, то вклікав би перед банкоматом і творив поклони...
Не подобається Закон - мiняйте. Тiльки на мою думку - ТАКа чехорда з законами буде в нас ще довго. Бо якщо в нас є люди, якi не поважають одне з основоположних прав людини - право на рiдну мову - пiдмiнюючи його "повагою" чи "державницькими принципами" - при цьому чудово розумiючи, що для близько половини їх спiвгромадян росiйська є рiдною - то про що ми тут сперечаємось? З легкої руки професiйних українцiв пiшло гуляти визначення "спрвжнiй" - i "несправжнiй" - в якому вони самi себе призначили "визначальщиками" справжньостi! Зррозумiти цiх нацiонально-збочених не важко - вони на тому заробляють на хлiб з iкоркою. А от скажiть шановна панi - хто вбив в голову людям, що пишуть на форумi, тезу про те, що розмовляючий росiйскою мовою спiвгромадянин хоче занурити Україну в злиднi? Тi, хто чуркнули свiт за очi? Чи мiсцевi "свободоботи" вiдпрацьовують на форумi свiй шмат ковбаси? Скажiть - у вас майже вивели з оббiгу росiйську - i що - "покращення настало вже сьогоднi"? Я читаючи новини цього не бачу. Може справа не в мовi? Я скажу бiльше - з середини 90-х на сходi перейшли до роздiлу "маргiнали" всi "об'єднувально-срсрвiдновлюючи" полiтичнi течiї. В нас, на мою думку, бiлше набирає "свобода" чим ТАКi партiї. А з заходу - натомiсть - все гучнiше волання "продають Вкраїну" - тицяючи перстами на схiд. I одночасно - там (!!!) обговорюють роздiл України! Це - як пояснити? А це - ланки одного ланцюга - не виходить у нацiонально-збочених окрутити всю Україну - вони готовi її розiрвати, аби панувати. Саме для цього i вкинуто термiн "справжнi" та "несправжнi". I на останок - я вже писав, що дякуючи Господу i луганському професору я отримав онука. Я знаю ще декiлька родичок i знайомих, якi за його допомогою отримал дiточок. В його клiницi лiкуються не тiльки українки - а i росiянки, бiлоруски, iзраїльтянки... На мiй погляд - цей росiйськомовний професор робить для пiдняття поваги до України серед сусiдiв, для утвердження нашої держави набагато бiлше, чiм ухаючий мавп'ячий прайд "свободи" у ВР.
Та ну? Я у Львові з десяток свастик на стінах бачив і всім на них пофіґ, дома навіть є світлини з ними. У Москві побачити ТАКе рідкість, і можуть керівництво будинком покарати, якщо раптом Адмінистрація міста побачить свастику. Зіґі не бачу, щоб кидали, як вже років 10 не зустрічав неонаціків. Всі ховаються.