Ніхто нікому не допомагає, є кредити. Кредити вкладаються в економіку, економіка росте, кредити віддаються. Так, ці кредити деколи під настільки низькі відсотки, що їх зїдає інфляція. Але ніхто там кров'ю не підписується. Взяв гроші, вклав, підняв економіку, повернув.
Зі мною в армії було дуже багато татар з Самари, так їх відрізнити від росіян чи українців неможливо. Але ж вони при знайомстві зразу підкреслювали що вони не росіяни. Хоча тоді ми на це і уваги не звертали.
І чому ж? Випереджуючи вашу можливу демагогію на рахунок того, що вони хочуть "поработить" усю Європу, хотів би побачити хоча б якісь посилання з відомих і авторитетних ЗМІ. І ще одне, чомусь я жодного разу не бачив і не чув, щоб німці вимагали за свої кредити та транші кусочок іспанського узбережжя чи газотранспортну систему Греції.
А в Африці ходять голяка - і це у них нормально. Не ліпіть все до купи - "хотєлки" ваші - окремо, а Закон - окремо. Якщо чесно хочете, щоб у нашій країні був лад - поважайте Закон і не виправдовуйте тих, хто його порушує. Ще раз - на "бiс" - не "демонстративно" - а згiдно Закону. А тi, хто вимагають щось незаконно - для мене i є - "козлы". А якщо ви згодi з тим, що треба будувати країну не за Законом - а за "понятиями" - (якi ви весь час отстоюєте!) - то
Якщо пригадати полк, що приєднався до Петра І під Полтавою, розгардіяш між князями напередодні монгольської навали та ще багато чого - нема тут нічого дивного. Пора просто брати до уваги і на майбутнє розробляти стратегії, що враховують це. Ба більше, таке коїлося, коїться і коїтиметься завжди і всюди. Хоча би пригадайте, як Володимир взяв Корсунь.
Якби у нашій країні закони приймали люди із совістю, честю та державницькими принципами, то я б підтримав вас цілковито і підписався б під кожним словом. Але так сталось, що у парламенті промосковська банда, яка прорвалась до влади за рахунок мішків з гречкою та москальських політтехнологів, яка й приймає "закони" під себе і під своїх господарів. А поважати такі закони, вибачте, але це дуже важко...
ОК! Спробуємо прикласти і цей антропологометр до українців. Оце українець http://www.youtube.com/watch?v=cQaYpeUtBsI Корінний... І це... http://smotri.com/video/view/?id=v6679212846 ---------- Додано в 12:59 ---------- Попередній допис був написаний в 12:46 ---------- Бо кипіли одностайною ненавистю до імперії, її армії гвалтівників і руководящєй і направляющєй, ясєн пєцан... А зараз самий час звертати на це увагу... Більшої ж мороки нема, тіко ця... Ще один антропометр... Ану давайте на раз-два чіткий алгоритм визначення совісної і безсовісної людини, чесного і не чесного, державницького і не державницького. Так, щоби на вулиці підійшов до будь-якого і, - Ану хальт! Стоять, я сказав! Дай но прикладу до твоєї макітри циркуль... О! Ти чесна, совісна і людина з державницькими принципами... Дикі люди...
Як громадянин - очевидно. Щодо національності - не цікавився. Чи відноситься до мутантів? Скоріше ні - ніж так. Іржаво, але послуговується укр.мовою. А от який українець - це вже "особ статья". Щодо негра , можна без коментарів, щоб і Вас не образити, і самому не лихословити?
Тобто Ви погодитесь, що Ваша формула визначення українскості не діє? Знову за рибу гроші... Ви вважаєте його гіршим українцем, аніж Фаріон, чи кращим за Яценюка? І градацію, будьте ласкаві... Щоби чітко знати, з якогу моменту найукраїністищий українець стає звичайним українцем, а потім поганим українцем, а потім недоукраїнцем...
Будь-ласка не ображайтесь, але після настільки безглуздих запитань та пересмикування, мені здається, що ви все-рівно цієї перевірки "штангенциркулем" не пройшли б. І не шукайте формули там, де люди з давніх часів послуговуються духовним відчуттям і аналізом того, як, наприклад, ведуть себе політики по відношенню до українців, до їх мови, культури та законів. Бо з таким самим успіхом можна задавати дибілуваті запитання, типу: "Чи любиш ти свою маму і дітей? І в скількох амперметрах, джоулях чи ще чомусь вимірюється твоя любов?" Дикість, правда ж?
Ви хотіли мої критерії - українець чи не українець - я Вам дав. Хочете ще щось - поставте чітко задачу. Всі вони фігові по своєму. Вас задовільнила відповідь? І не опускайтеся до дебільних варіантів.(Це про негра).
Та це його работа, - перекручувати і підміняти поняття та зафлужувати теми безглуздими дурницями, доводячи все до абсурду. Людина за це гроші одержує від ворожих до України сил, а може він просто кагєбєйно-енкаведєйних кровєй. Йому гірко, що з развалом сересеру він опинився таким же як і усі, а не право маючім володарем доль та пайків і життя на шару, за рахунок таких як ми, простих людей.
Правда. Тому і Ваші безапеляційні заяви про совісність, чесність і державницькість такі самі дикі і безглузді. Правда ж? Ще один доказ безглуздості Ваших намагань вимірювати людські якості. Тобто, на скільки я зрозумів, найкращим українцем являєтесь Ви? Бо тільки абсолютний Українець зможе визначити україністість іншого, порівнюючи із якимось еталоном... Я поставив. Я спитав, як Ви збираєтесь ділити людей на українців і неукраїнців. Бардакокругомця спитав, як він буде ділити людей на совісних і не совісних... Так, щоби ще з пологового будинку... одних на виписку..., а інших на органи..., щоби не заважали Україні...
Цікаво, а до якої категорії відносили себе Ви зі своїми "вимогами" до спотворення мовних законів Азіровим і Ко? Банда змінила закони (на час свого правління). Сподіваєтеся, що це - назавжди? Ги-ги!
Ні. Моя робота полягає в тому, щоби показати людям абсурдність і дикість у спробах поділу людей за якимось ознаками. Тобто абсурдність і дикість націоналізму, як явища. А от Ви намагаєтесь натягнути оту дикість на Україну, пропхати до влади диких і тупих людей, сповідуючих націоналізм та поділити людей на правильних і не правильних... Згадайте, чим закінчили всі такі ділителі.... Тільки Сталін вмер в свому ліжку...
Хочу повернутися до теми. У сорокові вони були більш спокійнішими ( це я о сусідах-варварах) ---------- Додано в 14:00 ---------- Попередній допис був написаний в 13:56 ---------- Ні шановний, Ваша робота - підміна понять. Як в радянські часи, - навішати ярликів фашистів та назвати біле чорним. До речі, я ж Вам вже писав про боротьбу спартанців з пияцтвом, так що все в порядку, пищіть іще.