В Раде надо говорить на державной мове. Так во всех странах принято, почему мы должны делать исключение для дебилов, которые будучи депутатами не в состоянии выучить язык страны в корторой они живут?
Та і заради Бога. Рахуйте собі, якщо Ваша ласка... А для підтвердження моїх слів достатньо хоча б українських п'ятниць на форумі. Пам'ятаєте? (ціхонько змінили таки правила, щоби було якось на людське подібне.. ) Мені простіше перед Вами "злитись"... - Хто такий зануда? - Це людина, якому легше дати, аніж пояснити, що він тобі неприємний...
Вы написал это - что недвусмысленно говорит о вашей непрязни к "размешанным" нациям. Откуда и возник вопрос. Если вы не пртив "полукровок", "космополитов" и "либералов" - тогда прошу извинить. Не ТАК вас понял. Кому - НАДО? Шановний - надо - это только Закон. А вот Закон говорит прямо обратное. И "дебилы" , ухающие с мест хором - прямо нарушают Закон. Кстати - самую заводную "дебилку" уже наказали гривней. Поделом. Это и есть - НАВЯЗЫВАНИЕ - доказать которое вы ТАК добивались.
"Только закон". Закон это то, что надо соблюдать, а тех кто его не соблюдает надо наказывать. Это же очевидно. ---------- Додано в 15:59 ---------- Попередній допис був написаний в 15:56 ---------- Это не навязывание, это соблюдение законности. Люди которые публично высказывают пренебрежение к государственному языку, - высказывают тем самым пренебрежение к государству. Перенесите эту ситуацию на любую другую страну с одним ГОСУДАРСТВЕННЫМ языком.
Ой-ой-йой! Люди, не наступайте ДВ на улюблену мозоль. Я вже зазначав, що з логікою програміста нєфік вивертати закони "як кому подобається". Тут фаховий правознавець Маттілайнен писав, що на юридичному факультеті викладають спеціальну логіку та лінгвистику - тільки тоді фахівець не потоне у співставленнях і нібито протиріччях законів і підзаконих актів. А мурло, яке сидить у Раді і не знає Державної мови - олігофрен. Інші країни (до яких ми скоро наблизимося) давно впровадили іспити з Державної мови та історії для всіх претендентів на державні посади.
Невже? А Закон говорить інше... ---------- Додано в 16:03 ---------- Попередній допис був написаний в 16:00 ---------- А хто в Раді не знає мови?
Як саме забезпечує? Синхронить у навушники? Чому цього не видно і не чути під час трансляцій засідань? Цікаво, чи є сурдоперекладач в апараті Ради? Чи може стати депутатом глухонімий (автоматично - інвалід 3 групи)?
Вы определитесь уже - если Закон следует соблюдать - то при чем тут "иностранцы" и "дебилы" (кстати - иностранец не может быть депутатом ВР). А если не следует соблюдать - то о чем мы тут вообще говорим? Я - не использую практически в общении украинский язык. Из этого следет, что я не знаю его??? Что за бред!
Повністю підтримую. Коли депутат усвідомлено виступає в Раді на російській мові, хоча може говорити українською - він просто поц тому що тим самим зневажає свою країну. А якщо він не знає державної мови то він дебіл чи олігофрен. Тут ішого варіанту не може бути. ---------- Додано в 16:09 ---------- Попередній допис був написаний в 16:08 ---------- Ні, є совки і комуністи. вони підходять не під іноземців, а під іншу категорію
Брехня... Невже Зварич забув англійську? Трошки пізніше ми спробуємо знайти циркуль і на ці поняття...
Українською вони можуть користуватися тільки декілька хвилин, а далі в них мозок висне і щелепу перекручує. Короче кажучи лінгвістичні інваліди. ---------- Додано в 16:10 ---------- Попередній допис був написаний в 16:09 ---------- О пан Василь став нацятком. Вирішив людей циркулем поміряти
Потому что только иностранец или дебил будет выступать в Парламенте своей страны не на государственном языке, а на иностранном. Так понятно?
Ми бачимо, що при необхідності Ви можете ним користуватися. А дехто в Раді - не може. Сусідський песик теж "всьо понімаєт, но сказать нє может".