Сусіди-варвари

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 сер 2013.

1. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

ЄС це не Росія, але і Росія це не ЄС. Ось хотів би я жити в ЄС, в його нинішньому вигляді? Я думаю радше - НІ.
    Ви "танцюєте" від крапки, що Росія - це імперія Зла, у такій системі координат для Вас українці ті, хто знайходиться в такій же чи близькій системі. Але насправді ТАКих систем існує дуже багато. Тому і не варто бути настільки категоричним.

2. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Східні подарунки вже не хочуть відокремлюватись, тут треба подякувати Вові Путєну. Його тупа політика бикування та нахабних наїздів скорочує численність прихільників Росії та федеративності не по днях, а по годинах.

А ще й ці сепаратисти... Дограються мацкалі, забули мабуть заповідь - не рий яму ближньому, бо сам в неї вскочиш...
    Нам цій сепаратизм до дупи, наші люди на таке не купляться, бо розум ще є. А от коли це вернеться до Росії ( а оно вернеться, бо так завжди буває), то їй буде вже повний капець. І цього разу вже назавжди.

---------- Додано в 14:53 ---------- Попередній допис був написаний в 14:51 ----------

Та ну, не обманюйте самого себе. Якщо Ви були у Європі, то такого би не казали.

А те що Росія зараз для нас це Імперія зла, - це на жаль факт.

• Подобається Подобається x 1
  3. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Никто и не спорит, однако - членство в ЕС означает частичную потерю суверенитета. Или вам сие - не известно? ;)
    Ведь "на бумаге" - и в ЕС и в ТС - все решения принимаются консенсусом, но мы знаем, что именно означает этот "консенсус" - и кто решает - быть ему или нет.
    Хотя - мы ведь и не вступаем? Только - "свободная торговля". К примеру - электроэнергией. Украина вполне достойно ей торговала. Но после подписания "зоны" цены на электрику, продаваемую за рубеж не могут быть выше внутренних цен. А внутренние цены у нас много ниже Европейских. Хотите - я предположу - что сделают наши энергетики? В одном я сомневаюсь, что у нас после ТАКого - будет как в Болгарии. Мы продолжим развесив уши слушать о прелестях ЕС от Яценюка - или о прелестях ТС от Медведчука. А людей, которые предложили бы пути развития без "слияния" - не видно. Хотя все понимают - "дядя" ничего делать вместо нас - не будет.

А вы - как голосовали на Референдуме?
    Или еще под стол пешком ходили?

• Подобається Подобається x 3
  4. -Erebus-

Якби я жив у якійсь далекій провінції, то може і мріяв би Європою. А ось у порівнянні з Москвою не така вже і велика різниця!

5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Хальт, Боря.
    Знаючи Вашу натуру, хотів би побачити хоч одне твердження Ваших слів.
    Абсолютно ні.
    Я навіть поставив свій підпис при зборі підписів за референдум і за незалежність України.
    І я знав наперед, що я буду служити в ЗС України. що би там не стало. Так що, Боря, з очком не до мене... Тут стає очкових фахівців .

Абсолютно ні. Я навіть п'ятнадцять років захищав цю Незалежність із зброєю в руках.

А Ви зверніться до них напряму, або читанІть їхні дописи тут, на ЛФ. Архіви відкриті.
    О! Найбільші сепаратисти і "пригнічені", це так звані свідомі і щирі українці. Професійні українці, двома словами...
    Це вони волають про споконвічний гніт, про всесвітнє нищення мови і нації, та про націю розбовтану багном...

6. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Москва в порівнянні з Європою - ніщо. До того же Москва це ще не вся Росія.
    Мені Париж і Прага більш сподобалися.
    А Київ - ще краще:rock:

---------- Додано в 15:16 ---------- Попередній допис був написаний в 15:14 ----------

Власов теж захищав СРСР із зброєю в руках. І що з того?

7. VasMT

Нічого.
    А Ви що захищали? Зі зброєю в руках...
    Питаю так, з інтересу.
    Бо знаю відповідь наперед.

8. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Почитаю.

---------- Додано в 15:20 ---------- Попередній допис був написаний в 15:19 ----------

Я захищав із зброєю в руках СРСР.

9. -Erebus-

Прагу з Москвою наівть неможливо рівняти, Прага у 10 разів менше - різні вагови категорії.
    Нічого поганого говорити про Париж не буду, бо на жаль поки що не був. Про Київ теж ніц поганого не маю сказати. Як турист відвідати - то сподобалось, але жити - ні.

10. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Чому це вони сепаратисти? Вони хочуть зберегти Україну, а не розділити її.

Знову підміняєте поняття?

11. Dred

Dred Well-Known Member

О пана Василя понесло. Сепаратисти? Сльозу за СеРиСеРи пустили.
    А щодо розбовтаної багном нації це вам потрібно до космополітів і лібералів звертатися. Це вони люблять нації мішати.:crazy::crazy::crazy:

12. VasMT

Залізним кулаком нав'язуючи мову, історію, героїв, віру, політиків, блоковість та подібні роз'єднуючі речі.
    Стопудові большевікі... Ті теж намагались зберегти і розширити...

---------- Додано в 15:27 ---------- Попередній допис був написаний в 15:26 ----------

А я думав до Костенко... :mocking:

13. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Прага красивіша и там мешкають ввічливі люди, немає корумпованих чиновників, дикого блимання мігалок, понтів, нацистів, бруду, похмурих облич перехожих, тотальної навали мусульман які відчувають себе контингентом 2-го гатунку, та всього іншого що присутньо в столиці сировинної імперії, де 2-3 міста блищать понтами, а інша країна живе на смітнику.

---------- Додано в 15:31 ---------- Попередній допис був написаний в 15:28 ----------

Це брехня, ніхто нікому в Україні нічого не нав'язує.
    Наведіть обгрунтовані приклади.

14. VasMT

:haha:
    Брехня, чоловіче добрий, чиста брехня...
    Здаюся... :haha:
    ...
    ...
    ...
    ...
    От, паяци :mocking:

15. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Злив зараховано.:)

16. Dred

Dred Well-Known Member

Пан Василь знову зливя. Так що плачете за СеРиСеРи?:crazy:

17. -Erebus-

Завдяки держпослугам в електроному вигляді, я з чиновниками і не спілкуюсь; на понти мені пофіґ; нациків в Москві майже НЕМАЄ - зустрінути неонацістів в Москві то просто диво; бруду не бачив - Москва зараз дуже чисте місто; Обличчя нормальні, похмури може лише у понеділок зранку ;), мусликів багато, але ця проблема, як виявляється, глобальна по всій Європі. Лишаться мігалки, але це не ТАКа вже і важлива проблема.

18. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Так його ж попросили навести приклади, тому і злився.
    Якщо б попросили би продовжити бла-бла-бла, то тоді не злився би.

Все просто.:)))

19. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

А вы любите исключительно "арийское" происхождение? Чтоб до 7-го колена чистопородные? :)))
    А как определяете - анализ днк - или справки из архивов? Циркулем череп измеряете?
    Поведайте! Жду с нетерпением! :)
    Товарищи из "свободы" вопяшие "у-кра-ин-ско-ю!" на всю раду услышав русскую речь - не навязывают, а пропагандируют?

20. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Та Ви вже звикли, тому Вам не тхне.
    А мені більш до вподоби європейська простота, чим російські понти.
    Тим більш що ми з Вами прекрасно знаємо що за околицею Москви починається зовсім інша Росія.

а де твій аватар? :)