З ваших слів, неція - це те що во Львові. Ви не хочете поважати інакомислячих, але ображаетесь коли не шанують вашу думку та ваші символи. Тому я отримав покарання за ганчірку, а Ромко - ні. ---------- Додано в 00:48 ---------- Попередній допис був написаний в 00:43 ---------- Знайди відмінності
А з Ваших - взагалі незрозуміло що. І де. Дурниця. Он Михайлович "інакомислячий" ) Ви таки неуважні. )
Звичайно не на порожньому. Спочатку з'явився мінет. Потім з'явились неуки, які не знають, як правильно це слово пишеться, а вже потім з'явились міни... Дякую на добрім слові.
Тоді чим моя "ганчірка" відрізняється від "шмата"? І те, і інше не має відношення до державних символів.
Червона шмата - прапор совєцьких окупантів. Вивішуючи цей сморід на Львівському форумі,ви(з маленької букви) плюєте на предків тих,кого знищипли ці окупанти. До того ж це символ здохлого серсеру. Саме так. Під цією шматою,червоні звірюки знищили мільйони. І треба мати воістину сатанинську сутність,щоб вивішувати ту нечистоту тут. Тьфу.
Чого ви так вчепились у радянський прапор? Чому ви не висловлюєтесь за заборону польського прапора? Там теж червоний колір є і українців вони вбивали не менше. Вас дратує тільки червоний колір, як справжнього холерика? Чи може щє якісь кольори потрапили вам в немилість?
Пані проффесиональний філолог, в українській мові за правилами треба ставити апостроф, а не лапки! Чи Ви не знаєте, де він розташований на клавіатурі? Що же сказати щодо "по себе", то мені можна ТАК помилятись, бо моя основна мова російська, я пишу російською інколи десятки тис. слів у день, тому зрозуміло, що в моїх дописах проскакує калька з російської.
Розкажіть. Більшовики порушили Брестський договір. Що порушив ЄС? Чи це у вас як завжди, недостатньо сміливості відверто написати: ЄС - окупант, тому і пишите так образно, щоб у випадку чого сказати - ну я ж і не заявляв що ЄС окупант. То ЄС окупант чи ні? І якщо так, поясніть чому.
Поляки нам не нав"язують свого. Це цивілізована держава. На відміну від східних сусідів-варварів. Звідки,якраз і смердить совєцьким лайном. А,щодо мене,особисто- поляки не винищили мою родину. Це зробили совєцькі смердячі асвабадітєлі. ---------- Додано в 09:34 ---------- Попередній допис був написаний в 09:31 ---------- Мдя,Еребусе. І Ви ще кажете,що не є троликом?
Ну не ідіот? Поляки по європейськи посадили Бандеру в в'язницю за те, що він організовував фізичну боротьбу з їх державною структурою. Москалі вбили Бандеру без суду за те, що він ненавидів москалів лиш на словах. Поц, москалі за одне ХХ століття вбили більше 10 млн українців своїми агресивними війнами, репресіями та Голодоморами.
Поясню. ЄС починав із шести членів. Зараз двадцять вісім. Утворилась єдина економічна зона, єдина митна зона, єдина візова зона, єдина валюта, єдиний уряд і основними робочими мовами інститутів ЄС є англійська, німецька і французька... Чим не окупація?
Окупа́ція (від лат. occupatio — захоплення) — у військовій справі та в міжнародному праві тимчасове заняття збройними силами території супротивника. Режим військової окупації регулюється 4-ою Гаагською конвенцією 1907 року, Женевською конвенцією 1949 року "Про захист цивільного населення", Гаагською конвенцією 1954 року "Про захист культурних цінностей у разі озброєного конфлікту".
Яка ж це окупація? Країни об'єдналися для полегшення вирішення спільних проблем. Ви без підміни понять можете, ні?