Samyjchelovekopodobnyjchelovek, виберіть самі, які літери викинути з Вашого ніку. Stashinsky, яку націю ображає вираз "червона шмата"?
Ту саму, яку ображає і мій вислів "так це триколірні (жовто-чорно-білі) та двоколірні (чорно-червоні) ганчірки" Ви знаєте про що я.
Подвійні стандарти? Втім я і не дивуюсь. Браво. ---------- Додано в 00:00 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:58 ---------- Ви самі собі суперечите, я про нашу розмову у приваті.
По собі, по собі. Правило то можна скоренько знайти в Інтернеті і тут запостити. І ще й зробити розумний вигляд зі словами А от такого простенького, як написати "по собі" замість "по себе" ви не пам"ятаєте? Це такий новий короткий анекдот? І як довго часу проходить, поки він вам відповість? Як відразу проштудіює в Інтернеті, чи поки добре не пориється?
Колись (прибл. 1990 р) я по приколу давав (завідомо неправдиві) свідчення патрульному менту щодо бійки "студенти проти комуняк". Кажу - "на студентів напав оцей агресивний чоловік, який тримав палицю завдовжки приблизно півтора метри, на якій тепіпався прямокутник з матерії червоного кольору..." - Червоний прапор? - То справа ваших експертів атрибутувати чи був той предмет прапором. Ви же знаєте, що свідки не повинні казати "золоті коронки", а лише "коронки жовтого металу". Коротше, так забив ментові баки, що тим часом студенти відмутузили інших комуняк за рогом.
Це не подвійні стандарти, це відсутність логічного ходу думок у Вас. Перечитайте своє попереднє повідомлення. Або я розжую. Ви написали, що вираз "червона шмата" ображає ту ж націю, котру ображає вираз "чорно-червона шмата". Вже зрозуміло? Ні? Продовжу. Я відношусь до нації, котру вираз чорно-червона шмата ображає, відповідно червона мене ображати не може. Соррі, ясніше не вмію. А що, якби Ви спробували вдруге відповісти на моє запитання? (Чесно кажучи, мене "чорно-червона шмата" не ображає, бо образити мене просто важко).
От тільки не треба за всю націю, добре? Ваші політичні вподобання не більше, аніж Ваші і жодного відношення до нації не мають. А от Мартіні ображає... ---------- Додано в 00:10 ---------- Попередній допис був написаний в 00:09 ---------- Різниця такаж, як між киянином і галичанином. Здавалось би, і той і той українці, ан нет (рос)...
А ми зараз глобально, Михайловичу, пардон за грубе узагальнення. Я все чекаю, коли пан скаже, що от, в далекому Китаї...
Буду занудливим як москаль. По секрету: Ваші колеги ніколи не робили помилок, малюючи таблички "Проверено Миннет" ?
Вже цікаво. Тобто я без роду і племені? Я вже не українець? Під цією "шматою" померло мільйони людей, у тому числі і українці, треба мату хоч якусь повагу до загиблих. Тоді я не розумію за що отримав попередження 29 вересня.
Пальці, Боря, не встигають... По секрету, Боря: Таких табличок не існує в природі. Роки через три будете локшину якомусь новому кругомбардачному вішати, що знали одного сапера і він Вас навчив... Так що з "проверено миннетами" до філологів... Вони, гадаю, підкажуть кількість літер "н" в слові...
Дякую за інформацію "з перших рук". Тож продукція нібито совєтських воєнкорів - туфта? Фотожаби тоді ще не придумали. ---------- Додано в 00:26 ---------- Попередній допис був написаний в 00:24 ---------- Колись пояснювали, але це було давно. У студентські роки. Тож забув.
А які шмати висіли на фасадах судів, НКВС і над адміністраціями зон? Марсіанські? Чи як місцевий варіант - червоно-лазореві? Я маю повагу насамперед до загиблих завдяки червоношматяним установам, які згадані вище. ДО того, що Ви маєте на увазі. ---------- Додано в 00:40 ---------- Попередній допис був написаний в 00:38 ---------- Гадаєте, я таку макулатуру колекціоную? Цей жарт народився не на порожньому місці, як Ви гадаєте?