Мені треба стєснятса? Чого? Того, щоби захиститися від неука своєї мови, гаспадіна ВОдноСлово? Я його чіпаю? Він мені потрібен? Може би то ви, таваріщь мацкаль, такий порядочний, честний і крістально чістий, розібралися, перш ніж вазмущятса, що він далі ходить і мене висміює перед іншими форумлянами і їм правляє МАЗГІ за один і той самий вираз, який тільки і вивчив? І то при тому, що сам неук в своїй мові, гаспадін ВОдноСлово! Ет нада ж так! І так правільно, і едак! А тебе буде далі поганити , чи є причина, чи нема. Я признала, що я, як філолог, що останній раз працювала в цій сфері в 1988 році ( 25 років назад) була неправа, вживаючи цей вираз і пояснила чому. Ще й вам поясню, як треба. Пояснити? Чи і ви не відстанете від мене, хоч пояснюй, хоч ні? Теж мені ще один фільольог виіскалса! Ви коли дізналися З цього форуму і цієї суперечки? Знавці мови і язика задрипані... Не сусіди-варвари, а взагалі слів нема, щоби сказати, ХТО. Орда!
що він звичайний український постколоніальний жлоб, який за рубля і матір рідну продасть, не те що батьківщину. Одним словом - І.Ніс, Оніщенко, Колесніченко, Денікін (з роду Дейнек)...
Ну якщо туркменам "вони" кажуть, що "прийшли для того, щоби навчити вас стоячи пісяти", то українців вирішили мови повчити. Через онлайн перекладачку. Брак аудиторії чи дещо ще? Комплекс місіонера? До речі: о 12-й годині повернув на Гостомельське шосе. На світлофорі біля КП стоїть псевдобатюшка з іконою і плакатиком "Пожертвования" (рос.мовою). О 19-й їхав назад - все стоїть! Погані фінансові справи у Гундяєва? Пригадався чомусь афроамериканець у безкоштовному туалеті центрального вокзалу у Нью Йорку. Підходить до відвідувача і трусить за його спиною пластиковий стаканчик з монетами.
Пане vkk311, це ж Салун, тут спілкування і не передбачує легкого відпочинку... Тут оговорюються гострі теми зі всіма наслідками...
-Erebus- і Полковник, читаю ваші епохальні опуси і так і бачу, як сидите ви панство за сусідніми столами в якомусь напівтемному гебешному кабінеті ідеологічного відділу зі словниками та підручниками в руках, повзаючи по українських форумах і вишуковуючи злісних порушників правил української писемності. Ви б краще відповідали на прямі запитання і не втікали від відповідей, як плюгавенькі шакали.
BardakKruhom не годуйте троля. Його місія - зачепитися за слово і зафлудити гілку. Який зв"язок між "сусідами-варварами" і нюансами правопису? Тисніть на трикутник.
Салун салуном, але повага до жінок річ незмінна у будь якому середовищі чи ситуації. Якщо цього не відбувається, то навіщо при цьому кидатися словами "чєсть імею" та іншими закосами під чоловіка? Яка там може після цього бути чєсть?
Надо отдать Вам должное. Вы совершенно правы. Ошибка в одном - наши столы не рядом. Мы сидим в разных кабинетах. А вот про прямые вопросы, на которые мы обязаны отвечать как плюгавые шакалы, я не совсем понял. Что за вопросы такие?
На які запитання? Я здається Вам вже все відповів. Ви порахували скільки проголосувало за Путіна від загальної кількости громадян за офіційними даними? Чи Ви не вмієте рахувати? То до мене які питання тоді? ---------- Додано в 00:09 ---------- Попередній допис був написаний в 00:07 ---------- Чому в одному? Ми вже давно напрацювали на окремі кабінети!
Може тему нову створити "Політичні аспекти лінгвістики" або "Політика і мова: війна світів"? Бо це вже явно потрібно кудись виокремити.
Може правильніше просто перенести у тему "Двомовність"? ---------- Додано в 00:17 ---------- Попередній допис був написаний в 00:16 ---------- Не судіть по себе, шановний!
Шановні "напарники" -Erebus- та Полковник, гортайте сторінки назад, мені ліньки вам по кілька разів усе розкладати по полицях. Ще й на роботу зранку потрібно. Мені ж не платять за флуд і помиї на форумах, як вам. Ось якраз дістаю калькулятор і починаю рахувати