Сусіди-варвари

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 сер 2013.

1. Согласен.
    Украина прежде всего для украинцев.
    Правда не думаю, что это возможно реализовать без кардинального изменения в России - перехода от имперского государства к национальному.
    Хотя такое переформатирование постепенно, но все-таки происходит. Чему, в частности, способствует позиция украинского народа.

2. BardakKruhom

BardakKruhom Well-Known Member

-Erebus-, мені дуже приємно, що у вас немає жодних аргументів супроти усього мною сказаного, а тому залишилось тільки сидіти з орфографічним словником і перечитувати їх в надії, що вдасться знайти хоча б найменшу помилку. Гідна поведінка - гідного опонента.

або
    Гадаю, вам потрібно вивчити хоча б якусь із них, щоб мати право іншим вказувати на їх помилки. Хоча, ви чудовий зразок того, як рядовий росіянин бачить скалку в чужому оці, а в своєму й колоди не помічає.

• Подобається Подобається x 2
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Як нема що заперечити по суті,починається доколупування до букв.
    Еребусе,не робіть з себе закінченого кацапського тролля.
    Щось від людини повинно б залишитись?

---------- Додано в 09:59 ---------- Попередній допис був написаний в 09:53 ----------

Сумніваюсь.
    Бо історично склалось,що
    І закономірно,що
    Іншими вони стати не можуть

---------- Додано в 10:05 ---------- Попередній допис був написаний в 09:59 ----------

Маю надію,що в Еребуса ще є шанс вбити в собі москаля.

• Подобається Подобається x 5
  4. Нынешняя позиция РФ - это построение убогого Евразийского союза.
    Отсюда и такая политика, в историческом плане, в сторону ордынства.

Но это историческая неправда. Нас русских (москалей) можно не признавать славянами, хотя славянская кровь у нас тоже есть, но не видеть что это пространство - от Балтики до Приморья - возникло в результате экспансии славянства - нельзя.

Если угодно, мы мексиканцы славянского мира - финно-угорско-славянские метисы. Но язык, культуру, религию, лучшие качества ментальности мы черпаем исключительно из славянской Европы. А от Орды лишь косность и азиатчина.

Так что, иного у нас пути кроме как в Европу нет.

5. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

В своих нынешних размерах Россия может быть только империей.

• Подобається Подобається x 4
  6. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

BardakKruhom я й не претендую на досконале знання української мови, бо ніколи не жив в Україні і ніде її спеціально не вивчав. І тем не менш знаю, що "на рахунок" у значенні "щодо, стосовно" це фундаментальна помилка, навіть за логікою речення.
    Ось а Ви кажете, що сусіди в Вас варвари! :)))

---------- Додано в 16:03 ---------- Попередній допис був написаний в 15:51 ----------

Ромку, а що заперечувати? В мене підписка на Газету.ру і Комерсант, я їх регулярно читаю і ТАК.
    І ми говоримо про ставлення росіян до народа білорусії чи стосунки Путіна і Лукашенко? Здається пан vkk311 питавсі про перше, а пан BardakKruhom перекрутив і написав про останне. Ось я і йому і відповів у ТАКому тоні - не подобається мене перекручування у розмові і все тут! :)

7. Соседи Украины не варвары, а просто конченные мудаки.

8. iso

iso Well-Known Member

9. -Erebus-

Хто там говорив за погане ставлення деяких росіян до українців? Всьо це "погане" ставлення якраз і виражене ось у ТАКих і схожих дописах! ТА і люди їх пишуть схожі!
    Тепер ось питання: чи можна оцінювати загальне ставлення українців до росіян з цього повідомлення?

10. BardakKruhom

Що ж вам скажеш, якщо для вас якась граматична помилка є причиною тільки зіскочити з основної теми.

Якщо за Володьку Путіна віддало свої голоси 146% населення країни, значить воно підтримує політику вождя, як внутрішню, так і варварську-зовнішню. Вам так не здається?

Якщо ж у вас є підписка на Газету.ру і Комерсант, то чому ж не пригадує антибілоруської риторики? Чи вам просто вигідно її не пригадувати?
    А навіщо мені її оцінювати, я ж не на лінгвістичному форумі спілкуюсь. Бачу, що й ви повелись на дешевенький трюк з орфографічними помилками, яким -Erebus- просто хотів відвернути увагу від того, що відверто забрехався на рахунок стосунків між Росією та Білорусією, які нібито ніколи не загострюються, усе прекрасно і росіяни щиро люблять братні народи.

"Саня, не слушай судью, бей!", "Петух! Бей петуха" і освистування Кличка після перемоги усе показало, як на мене. Такого варварства і ненависті до українців давненько не було, дикарі. Чи що це на вашу думку?

Останнє редагування: 9 жов 2013
  11. iso

iso Well-Known Member

Я не про відносини Росія-Бєларусь. Я про скалку в оці...

12. -Erebus-

Це не просто граматична помилка, це показує проблеми зі знанням логіки мови. Як можна було приплести той "на рахунок"? Що рахувати зібрались?

Порахуйте скільки навіть за офіційними даними проголосувало за Путіна від загальної кількости жителів Росії, і це не беручи до уваги фальсифікації... І це буде Вам відповіддю!

Пан питавсі про ставлення громадян Росії, а не проблеми стосунків Путіна і Лукаша (повторюю вдруге).

Я Вам вже сказав, що росіяні ставляться до білорусів дуже добре. Я росіянин і живу тут, тому і кажу впевнено: лінки на Ваші статті ніякого відношення не мають до показування ставлення росіян до білорусів.
    Ось бачите, нічому Вас життя не вчить - Вам вказали на помилку, а Ви її повторюєте вдруге! :)))
    До чого тут Україна? Так би кричали боксеру будь-якої національности! Та і футбольні фанати в Україні не думаю, що суперників розхвалюють! :)))

13. BardakKruhom

І я про неї, але на рахунок орфографії не я першим почав. Тому якось не дуже правильно робити зауваження мені, не звертаючи уваги тому ж таки -Erebus-'у, в текстах якого в рази більше помилок.

Гаразд, щось ми відійшли від основної теми :)

14. iso

iso Well-Known Member

• Подобається Подобається x 3
  15. BardakKruhom

Саме так, я в цьому й не сумніваюсь. Кличка жодного разу за час проведення майже 70 професійних боїв не освистували. А ось в Москві це нормальне явище, тут можна. Бо дикарі і варвари.

Нічого не зрозумів. Розшифруйте будь-ласка.
    Тобто, якщо за Путіна, візьмемо мінімально, проголосувало більше 50% люду без усіляких фальсифікацій, то з них все-рівно ніхто не підтримує політики обраного президента на рахунок методів тиску на сусідів? Я правильно зрозумів?
    Вибачте, я й забув, що Путіна вам послав Бог і він абсолютно не громадянин Росії, а всього-на-всього її президент.

16. -Erebus-

---------- Додано в 17:58 ---------- Попередній допис був написаний в 17:55 ----------

То вже проблеми Вашої освіти!
    Пишіть, прошу пана, літературною Українською, щоб я міг дати Вам відповідь, бо зараз Ваше питання не має сенса! :dntknw:

• Подобається Подобається x 1
  17. BardakKruhom

Можливо, варто навчитись нормально формулювати свою думку чи хоча б докласти трішки зусиль, щоб все ж таки її донести до співрозмовника?
    Я так дивлюсь, що можу писати й літературною російською, але вам буде вигідніше проігнорувати запитання і просто "злитись".

• Подобається Подобається x 1
  18. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Оцінювати кого - українців чи постколоніального бидла, яке є звичним "пережитком проклятого минулого"?

19. Оля

Оля Старожилка форуму

Слухайте, -Erebus-, а не заткнулися припинили би ви вже нарешті свій срач на форумі за одну фразу, яку ви вивчили? ;) Бо я, як зараз піду по ваших дописах, то вам мало не покажеться. :russian_ru: Я нині читала, як ви блєщєтє знаніями в своїй рідній російській мові в розмові з Кліберном, хотіла то винести на общєє абазрєніє, але промовчала. Думала, що ви зрозуміли, що ви ні в одній мові нє спєц. Але намарно сподівалася. Треба таки буде піти з червоною ручкою... ;)

20. Romko

Romko Дуже важлива персона

Нінада,нінада...
    Он святой.:girl_angel:

http://youtu.be/MQEJm4L3hnU

а де твій аватар? :)