А вот и веский повод снести нафиг Медного всадника и объявить Петра 1 врагом России. Фошысты при поддержке РПЦ восстанавливают ему памятник в Таганроге
Интересная фотка в тему запрета российского триколора. Она еще интересна и тем, кто на ней изображен - прапагандисты РОА. Уверен, скоро они станут героями России и им будут ставить памятники, как и российским нацистам прислуживавшим Гитлеру Вдумайтесь только в эти слова на памятнике - "Павшим за веру и отечество" За веру в Адольфа Гитлера и светлые идеи национал-социализма и за прекрастное национал-социалистическое Отечество... И у них еще после этого хватает совести поливать дерьмом Бандеру и Шухевича и спекулировать на гербе Львова... Нынешняя российская подмена понятий потрясла бы даже товарища Геббельса.
vkk311, звичайно, що забороняти ось це все наведена Вами не варто. А ось наприклад використання емблеми дивизії "РОНА" заборонено в Росії на державному рівні. Статья 20.3. Пропаганда и публичное демонстрирование нацистской атрибутики или символики либо публичное демонстрирование атрибутики или символики экстремистских организаций 1. Пропаганда и публичное демонстрирование нацистской атрибутики или символики либо атрибутики или символики, сходных с нацистской атрибутикой или символикой до степени смешения, либо публичное демонстрирование атрибутики или символики экстремистских организаций - влечет наложение административного штрафа на граждан в размере от одной тысячи до двух тысяч рублей с конфискацией предмета административного правонарушения либо административный арест на срок до пятнадцати суток с конфискацией предмета административного правонарушения; на должностных лиц - от одной тысячи до четырех тысяч рублей с конфискацией предмета административного правонарушения; на юридических лиц - от десяти тысяч до пятидесяти тысяч рублей с конфискацией предмета административного правонарушения. 2. Изготовление, сбыт или приобретение в целях сбыта нацистской атрибутики или символики либо атрибутики или символики, сходных с нацистской атрибутикой или символикой до степени смешения, направленные на их пропаганду, - влечет наложение административного штрафа на граждан в размере от одной тысячи до двух тысяч пятисот рублей с конфискацией предмета административного правонарушения; на должностных лиц - от двух тысяч до пяти тысяч рублей с конфискацией предмета административного правонарушения; на юридических лиц - от двадцати тысяч до ста тысяч рублей с конфискацией предмета административного правонарушения.
Але ж памя'тник Хольмстону-Смисловському ставили в Москві на території православного храму РПЦ Та і триколір власівський не заборонили і андріївський прапор, який використали в 15 казачому корпусі вермахту. І двоголового мутанта теж не заборонили, хоча він був символом РОНА. От такий зараз суміш в росіянський ідеології - націонал-більшовизм з добавкою шовіністіческаго монархізма.
Ці атрибути прямо не асоціюються з нацизмом, тому їх і не заборонили. А ось на ногом'яч можуть не пустити навіть з футболкою з "коловратом", сам бачив.
Герб Львова ніби зовсім не схожий, а ось герб Львівської області вже схожий, бо там також лев стоїть на задніх лапах. В Україні не пригадую, щоб була взагалі на нацистсьук атрибутику заборона (виправьте, якщо не маю рації).
Ну то і що з того що схожий? Як можна наводити якісь порівняння між емблемою середини 40-х років 20-го сторіччя з історічною традіцією, якій декілька сотен років? Невже не зрозуміло, що це було звичайне запозичення? Так, як в даному випадку був запозичений православний хрест - http://www.lexikon-der-wehrmacht.de/Gliederungen/GrenadierdivisionenSS/Gliederung.htm ---------- Додано в 14:12 ---------- Попередній допис був написаний в 14:09 ---------- Чому в Україні не забороняють нацистку символіку, - відповідь дуже проста, - у нас немає проблем з нацизмом, на відміну від Росії, де нацистів щось дуже забагато, як для країни де живе "народ-пабедитєль"
Та Ви що? Мало їх, вже давно це маргінальна категорія. Якщо говорти чисто про нацистів. Зараз в Росії досить багато саме поміркованих націоналістів. В них панслов'янізм в моді. Одягаються, як правило, у казуальний одяг - без використяання будь-якої символіки взагалі.
Рідко. Я тут і живу! ДПНИ я би нацюкамі не назвав. А молодь часто, кидаючи зігу, толком і не знає, що вона означає - вони проти "кавказців", бо бачать який ті виконують "бєспрєдєл" і все. Але знову скажу - мало їх.
Ось бачите, живете в Росії і вважаєте що це "просто молодь проти кавказців" До речі це і є звичайний нацизм, в Германії все так і починалось, спочатку молодь була просто проти євреїв, а потім просто проти неповноцінних народів які заважають будувати славетний 3-й Рейх. Нічого не нагадує? Наша молодь такого не робить, не кидає зігів, та не палає ненавистю до інших народів. А ви ПРИРЕЧЕНІ на нацизм, тому що у вас така державна ідеологія - Ви бажаєте побудувати Ымперію, а вам постійно заважають вселякі хачі та лабуси, чуркі та хохли, піндоси та еврєї, масони та чорножопые. Ось така загогуліна, шановний.
Я ж не кажу, що націків зовсім немає? Звісно вони є. Але у порівнянні з крємлевськими "нашістамі", іншої соціалістичною чи демократичною молоддю і просто байдужими до політиці їх крапка у морі. Зараз політка Росії просто на протилежному полісі від Третьего Рейха, назвати Росію державою для Росіян нема причин! Навіть коментувати не буду. Ставлення до Росіян від деяких жителів Україн я добре бачу на цьому форумі! Імпереалізм - я би ще притягнув до зовнишньої политики Росії, а ось "нацизм" - ні. Ні, я нічого ТАКого не бажаю!
Ото зразу видно що не читаєте Ви російських форумів. ---------- Додано в 15:37 ---------- Попередній допис був написаний в 15:36 ---------- Це ставлення не до росіян, а ставлення до рашистів. Як кажуть в Одесі - це дві великі різниці. ---------- Додано в 15:39 ---------- Попередній допис був написаний в 15:37 ---------- В випадку з Росією, це таки нацизм. Имперіалізм передбачає якісь промислово-економічні експансії, а тут якась тваринна ненависть до інших народів. ---------- Додано в 15:41 ---------- Попередній допис був написаний в 15:39 ---------- Я радий за Вас. До речі, я мав на увазі російську спільноту, тому написав "ви", а не "Ви"
Справжні патріоти в цьому випадку давно пішли з Кавказу, а шовіністи самі окупували Кавказ, а ось Московію окуповувати іншим не дають. І що ж воно бачить? Невже козеня повинно любити вовка?
В тому і справа, що немає тій ненависті, навіть не знаю звідки в Вас думка така. (Точніше є, як маргінальна ідея, тобто нема у цілому). Той же Митний союз можна вважати економічною експансією, але ніяк він не передбачує знищення якихсь народів. ---------- Додано в 17:14 ---------- Попередній допис був написаний в 17:08 ---------- Я тут Севінфо якось почитав... ось то насправді круто! А що таке форуми? Це збірається купка нацюків інтернет-вояк і починає нести щось про знищення всіх євреїв (ну або "хохлов", якщо хочете), то і може скластись враження, що ця думка має сильне поширення, що звісно не ТАК. А ось про ТАМ об'єднання Русі, наприклад з головою у Москві (Імпереалізм) чи відродження СРСР то та, досить часто зустрічається.
Саме так. Але Митний союз це ж тільки початок і перший етап планів Володі Путіна, далі мав би бути Євроазійський союз, в якому Україні вкотре б відвелась роль сировинного придатку. А народ знищувати їм дійсно немає резону, хто ж тоді буде забезпечувати "великий і могутній" російський народ провіантом, металом і усім іншим. А ось культуру, мову і національну ідею таки знищили б залюбки, щоб були слухняними.