Сусіди-варвари

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 16 сер 2013.

1. kjk

kjk Дуже важлива персона

Залежить від того хто як сприймає ці речі.
    Якщо хтось сприймає бійців УПА як людей які боролися за свою землю, а інший бійців ЧА як таких самих солдат - вони обидва цілком українці.
    Але якщо хтось в Червоній Армії бачить виключно носія московської окупації, дивиться на ЧА як на силу яка заганяє невірних в комунізм, і при цьому її підтримує - то який же він українець. Так само (умовно) як і людина яка бачить в ОУН тільки німецьку співпрацю, просування німецького впливу, і підтримує її виходячи з інтересів Німеччини. Обоє будуть радянським та німецьким шовіністом відповідно.
    Тобто якщо ти проти ОУН-УПА, не тому що вони були за українську самостійність, а, наприклад, через несприйняття насильства, або що вони співпрацювали з 'поганими хлопцями' - це цілком нормально. Але якщо ти проти ОУН-УПА бо вони боролися за українську самостійність - то така людина українофоб і радянський шовініст.
    У випадку нашого форуму - майже всі користувачі які проти ОУН-УПА, заодно і проти всього що так чи інакше сприяло українській самостійності.

• Подобається Подобається x 3
  2. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Навіть олімпійський дух не витримує сморіду культури "пабєдітєлєй"

• Подобається Подобається x 2
  3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Тобто ті, хто не визнає КПУ, чия роль в українській самостійності безсумнівна, не українці, як і ті, хто носиться із штандартами SS-Галичини, котрі воювали за що завгодно, тільки не за Незалежність України.
    Так то я згоден.

4. kjk

kjk Дуже важлива персона

Я доступно висловився, не треба перекручувати мої слова.

5. VasMT

Якби Ви висловились ОДНОЗНАЧНО, то питань би не було.
    А так, Ваше визначення українця хромає на обидві ноги.

• Подобається Подобається x 1
  6. kjk

kjk Дуже важлива персона

Я висловився однозначно.
    Будь-яка подія у нашій історії (в принципі і скрізь) має купу трактувань.
    Якщо людина підтримує явища і події які [з її точки зору] були на користь України - вона українець
    Якщо людина підтримує те що на її думку було на користь іншого народу чи держави - вона не українець.

7. Полковник

Полковник миється в бані

Застройка Львова хрущёвками для отселения людей из подвалов в 60-е годы была на користь?

8. VasMT

От я й кажу: людина яка підтримує КПУ, яка прийняла Декларацію про державний суверенітет України і поклала початок Незалежності - українець;
    - а людина, яка вважає SS-івців із Галичини визволителями України - не українець.
    Все чітко. Перші діяли на користь України, другі на користь іншого народу і іншої держави.

9. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ви про червону сволоту,що воювала в складі окупаційної армії за смердячий серсер?
    Погоджуюсь.
    Мерзота.
    Але вони заслужили те,що мали і мають.
    Падєлом,як кажутьо Ваші землячки.

10. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

Подібну дурню про дружину американку белькотів технічний кандидат-клоун у президенти про Ющенка. Ви часом не його колишній піар-менеджер. :)))

11. kjk

kjk Дуже важлива персона

Якщо людина дійсно вірить що діяльність дивізії СС Галичина була на благо України?
    От якщо хтось підтримує цю дивізію як частину Вермахту, підтримує ідею лєбєнсрауму за який боровся Вермахт - ну то ясно що це якийсь німець-слов'яновоб.

---------- Додано в 21:58 ---------- Попередній допис був написаний в 21:57 ----------

Тобто в 40х відібрали все майно, заселили в підвали, а через покоління дозволили жити в хрущовках? Чи то галичани як хоббіти споконвічно жили в підвалах?

12. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ну не ідіот? Пане дармоїд, я прошу тебе твою ненависть до ОУН-УПА перенести на стінки туалету твого грошевідбираючого закладу. Хай там читають рогулі, які відвідують твій заклад. А тут тема дещо інша.

13. Stashinsky

Stashinsky Active Member

Я отримую зарплатню з московської скарбниці.:rock:

---------- Додано в 23:14 ---------- Попередній допис був написаний в 23:11 ----------

И вновь пpодолжается бой,
    И сеpдцу тpевожно в гpуди,
    И Ленин такой молодой,
    И юный Октябpь впеpеди.

Якось ось так. :)

14. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Хіба так? Я, коли чув той шансон, вважав, що в тексті "И Ленин как конь молодой..."

15. Romko

Romko Дуже важлива персона

Любите геїв?

16. Полковник

Полковник миється в бані

А по-Вашему, кто Украину сделал самостоятельной?
    Я тоже был уверен, что коммунисты КПУ.
    Не?
    Не так всё было?

17. VasMT

Гм...
    Щось я не зрозумів...
    А якщо людина дійсно вірить, що діяльність дивізії СС Галичина не була на благо України?

Останнє редагування: 7 жов 2013
  18. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Де-хто був впевнений, що москалі є "народ-пабєдітєль", а потім їх медики від інфаркту забирали з бою Кличко Повєткін.

19. kjk

kjk Дуже важлива персона

Нічого не міняє.

20. VasMT

Тобто це НЕ ГОЛОВНЕ у визначенні правильності українців?
    Вже краще...
    Розберемось із другою частиною.
    Невже ще є люди, які думають, що SS-Галичина не була частиною Вермахту, при цьому носячи її штандарти вулицями міста?

а де твій аватар? :)