С чего вы взяли, расцвет Украины начался после ликвидации Крымского ханства (прекратились набеги татар), развитие сельского хозяйства, промышленности, порты на Черном море
Да, об этом говорит документ, который называют Конституцией Пилипа Орлика ---------- Додано в 19:04 ---------- Попередній допис був написаний в 19:02 ---------- Ничего, почитайте дневники шведские хроники, как их встретили за Днепром ---------- Додано в 19:12 ---------- Попередній допис був написаний в 19:04 ---------- Это у вас брехня, штурм Батурина войсками Меньшикова продолжались 2 часа, т.е. наемники Мазепы особо не сопротивлялись, потом в течении несколько часов Меньшиков собрал припасы, артиллерию, порох и вывез, город он сжег. Ничем он не отличался от шведов
По-перше Конституція була написана, через рік після Полтавської битви, по-друге я мав на увазі не те, що там у ній прописано, а як українці самовизначалися в реалі. Уявив собі, як, наприклад, гетьман Мазепа та отаман Сорочинський називали один одного малоросами. Файно посміявся.. Добу... Та повністю знищена ії незалежність.
А как по вашему мнению они называли друг друга? ---------- Додано в 20:23 ---------- Попередній допис був написаний в 20:21 ---------- Не козаки, а сердюки, наемники, поляки, молдаване, были и козаки ---------- Додано в 20:24 ---------- Попередній допис був написаний в 20:23 ---------- Это исторический анекдот ---------- Додано в 20:25 ---------- Попередній допис був написаний в 20:24 ---------- А она что была?
Козаки, русини, руськи (доки себе не стали так називати московити), українці. Була, доки Росія ії остаточно не ростоптала. Взагалі існує Гугль. Можно добре вивчити історію держави де Ви мешкаєте, а не тільки історичні анекдоти читати. Але це Ваша справа...
Щоб з тобою такий "расцвет" був до кінця твого життя. Під час цього "расцвета" українці придумали наступне - "гірше татарина може бути лиш москаль" і після цього назвали найпекучіший сорт часнику "москаль". Який там штурм, коли зрадник І.Ніс здав їм таємний хід в Батурин після того вже, як Меньшиков вже йшов від Батурина "не солоно хлєбавши". Висновок - таких, як Ніс чи Колесніченко не потрібно приковувати до гармати в чеканні суду, а знищувати на місці. Тоді вони ще називалися не "росіянами", а "москалями". Потім вони таким же чином знищили населення Підволочної за їх допомогу запорожцям в переправі, якій йшли на допомогу Мазепі. Потім вони після нищівної поразки в Прутському поході пройшлися гірше татар з грабежами та терором по Правобережжю.
Поздравляю. Я это почувствовал по количеству ссылок и цитат в Ваших постах. Правда корни "историков" удалость обнаружить. Успехов.
Рецензенты отмечают недостаточную методическую проработку книг В. В. Бешанова. Несмотря на обилие привлечённой литературы, автор никогда не дает ссылок на источники тех или иных сведений, оценок или мнений. В книгах также отсутствуют именной и предметный указатели, что, по мнению рецензентов, существенно снижает их справочную ценность. Википедия.
Мені досить сотень спогадів,що я записав,коли працював в "Спадщині". І того,що я бачив власними очима. Мерзота,Василю. Плюгава совєцька мерзота.
Скільки сусіди-варвари вклали гонору в матч з напівкалікою (права рука зовсім не працювала) Кличком, а він здолав угро-фінського вітязя-пабєдітєля однією рукою.
Може комусь буде цікаво, ще один погляд з Росії. З чимось можна і погодитись. Сбежавшая невеста – Украина опять пренебрегла связью с Россией ради Европы, почему? http://cloud.tvigle.ru/static/playe...dyHandlertvPlayerObj0&startTime=1381012702591 ---------- Додано в 01:54 ---------- Попередній допис був написаний в 01:47 ---------- Ви вважаете людину яка народилась у Казахстані, сформувалась як професіонал у Німеччині, яка тренується у Австрії і має, без п'яти хвилин, дружину американку, справжнім і щірим українцем?
"Нам нечего им предложить!" (с) русский националист Егор Холмогоров. Ус..тса и не жить! А в маскалів таки манія вєлічія. Вони собі самі не мають "что предлажить", а думають, що зможуть комусь іншому. Ех, Україно, Україно! Не скоро від тебе відстане "немьітая Россия - страна рабов, страна господ". (с)
Естественно, если постоянно навязываться бывшему мужу. - Ваня, я полюбила Войтека и буду с ним спать, а ты всё-равно таскай мне в постель кофе, но подружкам я скажу, что ты никак от меня не отстаёшь! Не, Оля. не выйдет. Умерла, так умерла. Гудбай, подмытая Украина.
Полковнику, ну перестаньте ж нести дурню. Чи ви сліпі, чи ви глухі, чи таким прикидуєтеся? Ви слухати цю розмову між Павлом Лобковим і Єгором Холмогоровим? Та вони, а особливо Холмогоров, як і всі ви, москалі, навіть уявити не можуть, що українці це інший! народ, а Україна - це суверенна держава. Вони про неї ведуть розмови, як про свою вотчину, як про свою власність, щиро( це ж треба бути такими тупими) не розуміючи, як то вона ще сміє якісь коники їм викидувати. Та який ви нафіг бивший муж Україні? Та ви кати України, рабовласники. Порівнювати себе в образі мужа, то хіба в сучасній інтепретації, як бандит-рекетир, якому сподобалася гарна дівчина, яку в свою чергу від нього верне, старається втримати її силою - або будеш моєю, або я тебе вб"ю. Йдіть, йдіть, шукайте собі руску Машу, лишіть ту "бившую жену" в спокою, нажитих разом статків ви їй і так не дали, все собі взяли, як компенсацію за "примусовий шлюб". А чи Україна буде з Войтеком, чи з Джоном, чи з Гансом, то яке вам, "бившому мужу" до неї діло. Втікла насилу від вас, дайте вже накінець їй "розвід", влаштовуйте своє російське життя, а вас вже вона нехай не цікавить. Ні ті розмови, які вона веде з "подружками". :dancer: Знову за рибу гроші. Умерла, зникла, пропала, втікла. Яка вам до неї ще справа? Справте поминки і не згадуйте більше. А за вираз "подмьітая Украина" вам би пасувало вліпити бан на пару днів. Бо вираз це слова вашого класика. До нього і майте претензії, що він так влучно її назвав.