Нєкоториє історікі взагалі кажуть, що угро-фінське плем'я Меря походить зі слов'ян. З "рашен" вести дискусію, що "горохом об стіну". Він все зводить "православіє" до своєї сурогатної церкви. Ти хоч знаєш про війну між Ордою та Візантією? Для кращого контролю та експлуатації своїх улусів. Хани навіть звільнили цю сурогатну церкву від податків та дозволив рабство при монастирях. Ну почитай хоча би Карамзіна. вони відрізняються не молитвами, а справами. А зачатки вашої церкви ще до монголів були варварськими, почитай біографію вашого "Адама" - Боголюбського, як він грабував церкви, що навіть монголи цього не дозволяли собі. для доказу почитай історію ікони Владімірской божой матері, яка є насправді Вишгородської божої матері і була вкрадена Боголюбським в Вишгороді. Коли? Похмелися. Українці вчилися самі, як брати Сіноп, а не платили гроші голландцям для побудови "Орла". Вчителів ви знищили своїм варварством. А при Нахімових 90% складу моряків були українці. Навіть Колчак вимушений був одягати вишиванку при відвідуванні морського клубу в Севастополі. Та чи це відомо зашореним москалям? Та він після взбучки від Гіреїв навіть князем боявся називатися. По цій причині 1575 року Іван Грозний відрікся від престолу і передав владу нащадку Чингізхана Симеону Бекбулатовичу. Боже, якою половою набили їх голови? Спочатку Володимир, потім після розгрому її монголами з допомогою москалів за непокору - Могилою та Сагайдачним. Слухай, ці "випестовані" створили цілу мережу шкіл в Україні, коли навіть в вашій болотній столиці не було ні однієї школи. Почитай про рівень освіти українців в 17 столітті. Боплан підкреслював, що вона була кращою ніж в середньостатистичних французів.
Прокопе, ви тут так розказували про гонор і розум, невже не вистачає одного чи іншого, щоб не дискутувати з напівграмотним нациком?
я на вашего папу похож? ему будете "тыкать" ... ЗАЧЕМ??? какой контроль если они по-вашему князей согласовывали ??? кто еще в мире строил церкви чужой религии для контроля ??? вас петровых не поймеш - то учили то их зныщили, так учили или знышили? и как те кто воевал и по-вашему учил в 14м веке был зныщен в 19м ??? и кого такого высокоцевилизованного знЫшЫлы варварством? казаков? кроме них никто не воевал так чтоб можно было поучится, а назвать военное поселение цивилизованным может разве что папуас для которого штаны - уже показатель высокой культуры ... та ви шо? оказывается какой эпицентр самокультуры у нас тут, вот в Новгородском княжестве - сами не учились - тупые москали, в Смоленском - не учились, тупые москали, а вот в Киевском - взяли и научились - наверно особенное .... правда Киевляне искренне считали себя рускими а выходит зря - украинцы они .... и как у вас филигранно получается в одну кучу лепить и запорожцев и Киевское княжество - и везде - украинцы ... опяь все в кучу сколько лет прошло между Нахимовым и Колчаком ??? да и 90 % флота Нахимова были русскими ... боялся до жути, спать не мог от страха ... это замечательное виденье истории по рогульски, Владимир в 11м веке Могила в 17м ..... никакой период не профукалис ???? каких украинцев ? мило конечно что достижения молдавско-валашского боярина вы возводите в достижения не существовавшей на тот момент Украины но с какого?
Повторюю, почитай Карамзіна. Там дізнаєшся, що слов'яни навіть до князя зверталися на "ти", тому я в силу своєї культури не визнаю правила "табєля про рангі" вашого Петра І. Неук, в перерахованих містах жили не москалі, а слов'яни до тих пір, поки їх дикі угро-фіни з допомогою монголів не почали масово вирізати. Поц чи примітивний москальський провокатор, я припиняю з тобою цю дискусію по причині твого невігластва в історії. Найди собі гідного напарника по цьому десь в Саратові чи Сизрані, бо ти не дотягуєш рівня навіть жлоба чи рогуля українського гатунку. So long вам з Путіним.
ну что сказать типичная истерика ... ничитавшись опусов грушевского как всю тытульную нацю - повырезали кровавые угрофины с татарами, несет околесицу и думает что ученый, лепит в одну кучу казаков, Владимира, и нахимовцев чему искренне радуется ... теперь русские у него не славяне - а он де славянин епт! вот вы типичное хамло, вам никто не хамил, не называл рогулем истеричным а вы что? вот так и вся ваша "культура" ... понты ....
До якого москалю ще варто дорости. Десь 1977 рік. Я приїхав з Києва до Львова, де на танкоремонтному виробляли машини по моєму проекту і повинні віддати замовникам з Забайкальського ВО. Звідти приїхала група офіцерів для прийому продукції, алкаші несусвітні. Одного ранку вони попросили мене з Хльосткіним, ще одним киянином, відвести їх попити пива, бо в них "труби горіли". В той час у Львові багато пива продавали прямо з бочок, до однієї з яких на Стрийській і повели цих алкашів в погонах. Коло бочка стояло декілька чоловік, хлопець при підході нас до нього почав і нам наливати. І тут, як грім серед ясного неба, чуємо від одного "забайкальця" - "Ты чего пиво не доливаеш". Ми в формі ледь не провалилися від сорому крізь землю. Але продаючий "рогуль" спокійно відповів цьому спившомуся "патрицію" - "Пане, у нас у Львові скрізь не доливають, але в нас нічого не розмішують хлорною водою". Ось так місцевий "рогуль" поставив на місце забайкальського жлоба. Культура красти, не знижуючи якість продукту, виявилася вищою за "понятия" суздальців.
проблематика ницюковского диспута, и свидетельство его полной идиотии - является оперирование абсолютными (в его понимании) понятиями, "москали - тупые варвары, украинцы - образованные" плевать что москаль Ломоносов немного умнее Петра Дрыщенко крутившего волам хвосты - ведь Дрыщенко - украинец следовательно - просвещен ... вот ярчайший пример осознания всей культуры "суздальцев" ... и теперь суздальцы варвары и т.д. интересно если двух метровый гость из Китая влепит вам в глаз - будет ли это означать, что китайцы - гигантские хулиганы? культура воровства без снижения качества - это воупще шедеврально ...
Так, і я вперше почув вираз - культура красти. Так цієї "культури" в Україні не бракує... Ось би хоч трохи культури відношення до інших людей... Як в тому анекдоті. Після першої шлюбної ночі лежать новобрачні і відпочивають. Вона - Вась, але в тебе такі гарні довгі вії. Він, отак, це тому що я в дитинстві дуже багато плакав. Вона, Вась, краще б ти в дитинстві набагато більше пісяв...
Голосно про те, що тобі, московському Мауглі, ще й до рогуля потрібно дорости І для цього оХВицера й Женевські конвенції є пісєц, а кібернетика - буржуазна наука. Він мені чомусь нагадує толстовський персонаж "После бала", який теж не уявляв, що таке культура. Наслідки москальської освіти налице. А ця освіта видала "на гора" навіть такий абсурд - "безкультурна людина". Для постсовків нагадую, що культура є способом життя. Є культура побутова, є громадянська, є культура харчування, є культура фінансових та економічних відносин між людьми, до яких відноситься і "культура красти". В москальській культурі вона відображається відомим - не ворует только ленивый. Ще є елементом відсталої культури "рашен" - фобія на більш освічених людей, по якій ці "фоби" возмущаются - "и чего он выпендривается". Повторюю - львівський продавець пива 70-х років виявився з більш цивілізованою культурою ніж типовий оХВицер з культури "бабы, водка преферанс". Пане, ви такий замурзаний культурою "рашен", що навіть не усвідомлюєте, що і в королівського палача теж була своя культура, як і в печерної людини. Чи вас теж навчала кафедра "лєнінізму", яка не донесла до вас про "культуру вбивати"?
Вообще то Палмерстон умер в 1865 году, это тот деятель который объявил Китаю Опимную войну, еще тот был урод. Так я не сомневался что ты был замполитом или преподом научного коммунизма
Який вчив цього забитого пацана в Києво-могилянці. Ще цей по москальськи типовий брехун передрав "Граматику" Дрищенка-Смотрицького і прибамбасив до неї вже своє ім'я. А ще якийсь Дрищенко знайшов цього забитого пацана в Холмогорах, а інший Теофан Дрищенко пожалів його після його вигнання з Слов'янської академії за брехню і заховав його в Києві від подальшої кари. Як казав Діоген "тільки тупий може не сумніватися". Та куди йому до уродів типу Мєньшікова. ---------- Додано в 18:06 ---------- Попередній допис був написаний в 17:56 ---------- Паразит цей дав принизливого ляпаса в Криму москалям і показав їм, чого вони насправді варті. Цей "урод" поставив раком "город москальськой морської слави". Ви уявляєте, щоб москалі зробили таке, для прикладу, з Ліверпулем чи французьким Брестом? Висловлювання ще одного "урода"
Звичайно,що хомосовєтікуси будутьо це заперечувати. Але хто б їм вірив Ворни й кривавого сифілітика лєніна дєдушкай називають. І мощі його смердячі ніяк не зариють. Василю,лиш в рашці міг існувати ублюдочний совдеп. Значить,написане - правда. ---------- Додано в 09:41 ---------- Попередній допис був написаний в 09:39 ---------- Те, кто проводил "коллективизацию" и партийную "чистку" в начале 30-х не предполагал, что в конце тех же 30-х их расстреляют " за измену Родине", они также как и вы смеялись над теми, кто стремился донести до народа правду и думали: "нас же не тронут - мы же свои, мы власти не перечим". Тронули! И еще как тронули!!! Это их косточки там по Сибири и Дальнему востоку разбросаны! Так наказывается злая наивность и косность, если не сказать тупость русского мышления. Кругом - рабы, и плюнуть им в лицо - Единственное счастье в этой жизни. В России диктатура подлецов, И я плюю в лицо такой отчизне. Борис Стомахин