Не переживайте, Василю. Його успішно замінили комунокацапські міністри. Оті були справжніми спеціалістами по експериментам над людьми. Куди там бідному Менґелє...
3000 руб - це десь 750 грн - за таку роботу?! А до 1500 грн (також не фонтан) не кожний доживе у таких умовах. Або кончені зомбі, або за совка було таки трохи краще. Не ставлю плюс лише тому, що дехто може подумати, що написане мені в радість. І туди, у МС, нас тягнуть-"примушують до вступу"?! Та навіть коло розстрільной ями треба кричати "ні"! ---------- Додано в 10:02 ---------- Попередній допис був написаний в 09:53 ---------- Логіка ВасильВанича Фурманов - Чапаєву: "знов до Анки, навіть банку огірків несеш!" Чапаев: "То моя справа, куди йду!" Раптом ВасильВанич бачить Петьку зі свіжим огірками: "кинь огірки, бо ноги переламаю!"
Сусід варвари.... ми так давно з Росією змагаємося хто сильніший що просто вже прості люди втомилися і тільки спостерігають за грою політиків.
і при цьому не рубаючи вікон? Не вірю... Пьотр сам їздив в Європу, вчився культури, набирався знань, а потім будував верфі на Балтиці, чим і прорубав вікно в Європу.
Та він там крім "йолкі на Новий год", куріння тютюну, "мазурки з шаблею", гоління вшивих москальських борід, прусацького вишколу "ать, два" так нічого й не навчився. Будували верфі голландці, а заслуга Петра тільки в тому, що він для оплати праці голландців три шкури дер з українців. Розмова його з ще більш малограмотним Мєньшіковим, який навіть писати не вмів: - Набрал я учьоних голландцев і нємцєв, плачу ім немалую дєньгу, а что оні там дєлают я не могу проконтроліровать, потому что нічєго нє пєтраю. Что дєлать нє знаю. - Так возьмі учьоних хахлов с Кієва, пусть хоть что-то контроліруют. Так майже на налигачі ці варвари перетягли майже весь цвіт науки Києво-Могилянки разом з бібліотекою до Москви. Т.Прокопович поїхав туди тільки після ультиматуму, що його силком повезуть, ось він і завіз туди слово "Росія", а інші вчені створили в Москві перший учбовий заклад під назвою Слов'яно-греко-латинська академія. Ось за це варварство наше сьогоднішнє бидло до цих пір тримає на Подолі меморіальну дошку "Тут перебував Пьотр І". Взамін розгромленої Києво-Могилянки москалі побудували в Києві Лук'янівську тюрму, куди саджали всіх, хто виступав проти москалів. Звідси й пішла справжня суть виказування "Язик тебе до Києва доведе", що малося насправді про попадання в цю тюрму за розмови проти москалів.
Спецяльно для тих,хто не любить читати ---------- Додано в 18:57 ---------- Попередній допис був написаний в 18:30 ---------- І спеціяльно для Василя
Читаю далі ---------- Додано в 20:33 ---------- Попередній допис був написаний в 20:29 ---------- Як висновок
Ось цього політичного хамства від кремлівських пуголовків навіть "неджентельмен" Янукович не пробачив.
читаю - си плачу ... никто никогда еще на ЛФ не сделал столько чтоб возвеличить русский народ, какие прекрасные материалы приведены: начиная с допетровских времен Россия делает все чтоб повысить свой культурный уровень, иностранные специалисты, ученые - перетаскиваются целыми академиями, за то платятся сумасшедшие деньги, где-то под угрозой расправы - все для того чтоб повысить культурный уровень страны! Браво!!!! нонешней России хоть половину того стремления, была бы первой в мире ....